How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Aralık Anneleri

Bizde üniversite hastanesinin aciline gitmiştik aynı şekilde ilgilenmemişlerdi canım..ÇOK SAÇMA!!! Ama maalesef böyle..Doğum hastanelerinin aciline gitmemiz gerektiğini söylemişlerdi, ihtiyaç hissedersen aklında olsun canım..Güzel haberlerini bekliyoruz..Allaha emanet ol..
Saol canım
Pazartesi gidebilirim artık
O gün de çok doluyum sınav yapıcaktım tüm sınıflarımı. Öğretmenim.
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum
Kime sorduysam kırmızı değilse önemli değildir dedi
Bulunduğum yerde 1tane özel hastane var zaten bir de devlet hastanesi
Öyle doğum hastanesi falan yok
Belki özel muayenehaneye gidebilirdim bugün
Siz de Allah'a emanet olun
Saolun tekrardan

Bence bakmaları lazımdı canım. Bende pazar günü acile gitim özel hastaneydi. Doktor dogumdaydi yinede çıkmasını bekledim .. İçini ferah tut canım.
Saol canım
Kendimi rahatlatıyorum tüm gün birşey olmuyor
Sonra akşam üstü tekrar oluyor , tekrar endişeleniyoruz
Zaten bütün hamileliğim endişe ile geçecek gibi
Hep evhamlıyız
Doktorum sağlıklı bir bebekse birşey olmaz diyor hep
Ben de aynı cümleyi tekrar ediyorum içimden
Allah'a emanet bebeklerimiz

Selam canım Bende bugün 8+6 oldum. En son 7+3 de gitim ve kalp atışı için. Bende perşembe gitmeyi düşünüyorum. Bu kaç gün önce benim de açık kahve renginde lekelenmem oldu galiba bu zamanda çok normal. Bende günde 2 progestan ve günde bir Clexane vuruyorum. Benimde 20haftaliken kaybim oldu ölü doğdu kızım.
Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen:) Sen bayağı büyükken kaybetmissin, Allah yardımcın olsun canım. Dediğin gibi normal sanırım. Bi de ben belirtiler olunca mutlu oluyorum demek ki bebis canlı diye:))

Merhaba arkadaşlar
Ben de 7+2 deyim..normalde 4 Ocak görünüyor muhtemel doğum tarihi,ama bence ocağa kalmaz gibi geliyor..o yüzden Aralık annelerine katılmak istedim..umarım herşey gönlümüzce olur

Kızlar merhaba :emir_bebek: bugün doktorum tahminde bulundu.goruyorum söylemeyecektim ama içimde tutamıyorum dedi :21: erkek cinsiyeti dedi:nazar:tabi yanılma payı da var...erken söyledi hatta dedi çok erken gördüm dedi.bakalim kızlar 2 hafta sonra tekrar gidicez :anneadayı:
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

gunaydinn mutluu pazarlarrr. bizi uyku tutmuyor. kizimla saat 7 kalkip cizgi film izliyoruzz bizz. :) :)
Kizlar 8 haftam benim.ama cok mitsuzum.esimle tartistik.ne var ne yok kustu.meger cocugu ben istedigim icin yapmis.ilk bebegimiz olcak daha.aglamaktan helak oldum.kimseyede anlatamiyorum.kapiyi vurdu cikti.cok kotuyum kizlar.napim ben simdi.
canimm hic uzmee kendinii. onunda bi alisma sureci olaccakk hic tasalnmaa. bi buyusun azicik karnjn tekmer faln hissedilsin rabbim k heyecani tez zamnda erir esinin icine ins.
Kızlar bulantı kusma n zmn bircek ya
Ne yediysem çıkardım yıne
Bi de bulantı olmadan oluyo koşarak lavaboya gidiyorum persembe akşam ve şimdi öyle oldu of cok kötü Bişi ya
az kldi canimm. yani ins. :) :) 15 ila 28 haftalarda geciyormus geneldee. ins. o sanslilardan oluruzz.. bazi insanlar doguma kadar cekiyormuss. allh yardim etsin tum hamilelere...

Günaydın arkadaşlar..Sabah 4 e kadar acillerdeydik dün gece:( Dün biraz arabayla fazla gezindik, yoruldum heralde ondanmıdır nedir akşam 3-4 haftadan sonra yine kahverengi lekelenmem oldu..Tabi biz 1 tanede kaybımız olduğu için evham yaptık yine..3.hastanade dandik bir ultrason cihazında muayene olabildim çok şükür..Doğum hastanesi güya ama milattan öncesinin cihazlarına mecburlar hala..Şaka gibi..Diğer acillerde adı acil..kimse tınlamıyor..Allah ciddi bi sorunda mecbur etmesin yoksa özellikle h.sonuysa muhatap yok..21.yy da inanılacak şey değil..İnsana değerin sıfır olduğunu bikez daha anladım..

Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen:) Sen bayağı büyükken kaybetmissin, Allah yardımcın olsun canım. Dediğin gibi normal sanırım. Bi de ben belirtiler olunca mutlu oluyorum demek ki bebis canlı diye:))

Aynen bende mutlu oluyorum küçük bir belirtide:) bende istahsizlik halsizlik ön planda. Kusma hiç olmadı. Kasiklarimda baskı şeklinde ara sıra ağrı oluyor

Gece kusma ile yatıp sabah kusma ile kalktım 12.haftaya girecem gittikçe arttı benim bu durum ya nolcak böyle bilmiyorum cnmı sıkıyo bu durum artık

Bazı erkekler maalesef böyle canım..Benim eşimde hiç çocuk istemeyen bi adamdı ama şuan adapte oldu konuya, hatta benden daha çok çocuğunu sevmeye başladığını bile söyledi..Ama herkesde bu değişim olacak diye bişey yok..Kimisi cidden çocuk konusunda çok aşırı isteksiz..O sorumluluğu ve düzenlerinin değişecek olmasını kabul edemiyorlar:( İnşallah seninkide insafa gelir canım..Eş desteği olmadan çok zor bir süreç çünkü..Yada en kötü ailen sana destektir umarım..En kötü onlara sığınırsın..Şuan senden ve bebeğinden önemli hiçbişey yok çünkü..Allah yardımcın olsun, haberdar et bizide lütfen..

Günaydın arkadaşlar..Sabah 4 e kadar acillerdeydik dün gece:KK43: Dün biraz arabayla fazla gezindik, yoruldum heralde ondanmıdır nedir akşam 3-4 haftadan sonra yine kahverengi lekelenmem oldu..Tabi biz 1 tanede kaybımız olduğu için evham yaptık yine..3.hastanade dandik bir ultrason cihazında muayene olabildim çok şükür..Doğum hastanesi güya ama milattan öncesinin cihazlarına mecburlar hala..Şaka gibi..Diğer acillerde adı acil..kimse tınlamıyor..Allah ciddi bi sorunda mecbur etmesin yoksa özellikle h.sonuysa muhatap yok..21.yy da inanılacak şey değil..İnsana değerin sıfır olduğunu bikez daha anladım..
cok gecmisolsun canim. simdi nasilsinn.

Gece kusma ile yatıp sabah kusma ile kalktım 12.haftaya girecem gittikçe arttı benim bu durum ya nolcak böyle bilmiyorum cnmı sıkıyo bu durum artık
biraz daha sabr etmeliyiz canmm. gececek hepsii ins.

Back