2017 Aralık Anneleri

Ben yan bıle zor yatoyorm gogsum acıyo hem akıyo baskı olnca smd bırını emdı rahatladı uuumadan dıgeeınıde emer ınsallah yksa ıyıce acıyacak

Allah kolaylık versın.. benımde 5 6 saatte bırııkıyo tas gbı oluyo hatta tısortume galan akms smdı degstrdım ustumu ama emınce gecıyo benımkı mastt degldr heralde dımı

Amin canim seninki mastit degil canim.rabbim yasatmasin böyle kizariyo gogsun disardan kanallar tikaniyo süt gelmiyo agri aci ates titreme.yapiyo antibiyotik kullanmazsam.gecmiyo yoksa bolgesel uyusturup ameliyat olucak her seferinde ilacda kullansam iltihapli sutu.emzirmek istemiyorum ama.emmezsede geçmeyecek sagiyorum döküyorum derken cok.acili oluyo insallah rabbim.kimseye yasatmasin banada birdaha yasatmasin

Allah yatdmxın olsn xnm ya sıfa versn ınsaallah

Allah razı olsun canim sagolasin amin insallah daha tekrarlamaz kizim emmek istedikce süt azaliyo cektikce sinirlniyo cok zoruma.gidiyo üzülüyorum cektigimi geciyorum o an.canim yaniyo kizimin haline

Cok haklısın cnm hersey ewlat ıcın deglmı asıl sıkntımz onlarn sıkntıya dusmesı

Antibiyotik almadım canım
Saat 5 gibi tıkandığını anladım
Uğraşlar sonucu saat 10 gibi kanalı açtım
Açamasaydım sabaha iyice şişerdi
Ateş falan yapardı
Sütümün düzene girmesi dediğin gibi bir iki günü bulur sanırım
Geceden beri sık emzirmeye çalışıyorum ama doymadı sanki kuzum
Ekstra bir yumuşak sanki göğüslerim
Süt indiğini falan hissedemedim hiç

Herkesn derdı ayrıbenmkode baya sertlestı emsnde rahatlasn dıye ugrasıyorm. Buhun tatlı yemeyım en ıyısı tatlı ıyıce sut getrıyocunku

Rabbim.kuzularimizin rizkindan etmesin inan her seferinde psikolojik olarak diplerdeyim oglumdada sol.gogsum tikandi ve emmedigi icin korelmisti artik cok korkuyorum kizimda da olucak diye gunduz doldiginda insan.sagiyo.ama.gece kalkmak cok.zor uykusuz yorgun benimde suan yine.sizliyolar basliyo belliki birde tadi degisiyo yaa emmekte istemiyo kizim.genelde senin kuzunda oylemi canim.anliyomi.tadini

Herkesn derdı ayrıbenmkode baya sertlestı emsnde rahatlasn dıye ugrasıyorm. Buhun tatlı yemeyım en ıyısı tatlı ıyıce sut getrıyocunku

Canim.cok.su icincede oluyo ozellikle geceleri su icmeyin iyice birikito.diyolar bende cok.icerdim.her kalkmada koca.bardakla dikerim.kafama kizim emdikce susuyorum deli gibi

Canim.cok.su icincede oluyo ozellikle geceleri su icmeyin iyice birikito.diyolar bende cok.icerdim.her kalkmada koca.bardakla dikerim.kafama kizim emdikce susuyorum deli gibi

Su ıcmemek olmaz canım bn cok tatlınyıhotm ondan galıba allah korusun sut azalrsa oda sıkntı suyuda zaten 6 7 bardak falan ıcıhorm gnde cokta fazla degl

Gecmis olsun canım ya ben de seni goremeyince minik ugrastryr herhalde annesini dedim.Tam bosaltamadigi icin olabilir mi ki?Emdikten sonra sagsan nasil olur ?Ins.bi daha tekrarlamaz
Hem dolmuş o göğsüm hem de üzerine yatmışım
Kanalı açtıktan sonra dolmadı bir türlü
Canım sıkkın

Günaydınn Bizde bugün 2.ay kontrolümüzü olduk,doktorumuz gelişimini iyi gördü. Rota aşısını 3.ayda yapacakmış. (Aşı fiyatı 210₺) Dönüşte de sağlık ocağında aşılarımızı vurulduk. Çok ağlamadı neyseki :) Verem aşısının izi önümüzdeki 5 aya kadar olabilirmiş. Bazılarınız iz ya da kabuk yok demiştiniz haberiniz olsun

Su ıcmemek olmaz canım bn cok tatlınyıhotm ondan galıba allah korusun sut azalrsa oda sıkntı suyuda zaten 6 7 bardak falan ıcıhorm gnde cokta fazla degl
Canim ben 4lt sadece gunluk su iciyorum bitki caylari haric 300ml bardagim.var gece uc dort kere sadece iciyorum oda bazen kizim gec kalkarsa.doluyo gogusler birde bu sagdiklarimizi kac ay saklayabiliyoruz bilgin varmi canim

Hem dolmuş o göğsüm hem de üzerine yatmışım
Kanalı açtıktan sonra dolmadı bir türlü
Canım sıkkın

Canim dut kurusu al.kaynat ic incir de kaynatabilirsin yada ye bol su ic humananin.humananin.cayini ic ben her mastit oldugumda bunkari yapiyorum.rezene isirgan cayi ve nol.pekmezle tahin yiyorum vallaha gunluk.incir yaninda ceviz dogumdan sonra kilo almiyodum.ama.bu sekilde iki kilo aldim mecburen kesiliyo yoksa kizimda emmese zaten coktan kesilirdi Allah korusun

Canim ben 4lt sadece gunluk su iciyorum bitki caylari haric 300ml bardagim.var gece uc dort kere sadece iciyorum oda bazen kizim gec kalkarsa.doluyo gogusler birde bu sagdiklarimizi kac ay saklayabiliyoruz bilgin varmi canim

Bn sagmıyorm ama burda okudugum dısarda 3 saat dolapta 3 gun dondurucuda.3 ay galıba.. yapanlar yazar canım yanlısım varsa

Incır gaz yapıyo demıslerdı cnm dıkkat ettnmı yapıyomu gaz

Sankı öZeller para harcatmaya bahane aeıyı gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…