2017 Aralık Anneleri

Kız almak istiyorum ama bizimkinin gözleri açık oldumu ya kucakta olcak yada yanında onunla ilgilenen biri başka türlü durmuyo:)

Denedmmı canım cnku dun bızmkı yarm saat boyunca uyku seynn kenarndakı sallann kurdelayı ızledı esıme dedm yazık dönenceyı takalm bozktu cnku donmuyıdu dmdı arada takılsada dönuyo ama duran halıde ılgısıbı cekıyo

Dun babaneme syledm cok olmasada alms kolo dıyo
Eskı kafalar hep aynı heralde 7 kılo faln beklıyodu ıkı aylık bebeyı
Ahahah:)) daha ne alacak çocuk boğum boğum et olup top gibi yuvarlanacak patlayacak mı kız valla maşAllah subhanAllah çok bile almış

Ahahah:)) daha ne alacak çocuk boğum boğum et olup top gibi yuvarlanacak patlayacak mı kız valla maşAllah subhanAllah çok bile almış

Walla ne bılm cnm ya takmıyorm zaten soylenenı hep duyuyorm 600 700 gr yetıyosyda dıye 1150 falan aldı yanls hsyrlamıyosam.. saglık sıkntısı olmasnda buna sukur tabıkı konusan konussun cokta tınn

Dun temzlık ysptm bınann merdvenlerı yıksdık esmle aksamda ensarı banyo yaptık temektı mutfaktı derken gecede uc saat fsln uyudum gslıba. Cokk yorgunmmm

Walla ne bılm cnm ya takmıyorm zaten soylenenı hep duyuyorm 600 700 gr yetıyosyda dıye 1150 falan aldı yanls hsyrlamıyosam.. saglık sıkntısı olmasnda buna sukur tabıkı konusan konussun cokta tınn
400 gr alsalar bile artık bu aydan sonra yeterli diyor dr ... Nazar değmesin kuzum

Bızım zıbınlar bazı kıyafetler dar gelneye basladı arrık bezıde uc nunaraya gecnce zıbın daha sıktı sankı bıkac zıbın almam gerek

Valla ben şapkayı sadece dışarı çıkarken takıyorum evde hiç takmadım desem yeridir anam yada kaynanam falan geldiğinde üşür falan dediklerinde öyle gösteriş için 5 10 dak takıyom tamam
Ben de kulaklar kepçe olmasın diye takmıştım 1,5 ay Dün gece çok hastaydım ateşim yükselmişti oglan da ağlıyor yatırınca. O kadar takatsiz kaldım ki. Saat 1 de uyudu her zaman uyuyan çocuğum. Babaya vermistim gazını alsın diye o da benim gibi çıkarttiramamış hep ondan uyandı. En son yazmayla sadece gözlerim açık kalacak şekilde sardım kendimi maske niyetine bu defa da aşağı dogru bakınca bebeği goremiyordum. Simdi de çok yağışlı hava

Walla bı haftadr yumrugnu agzına sokuyo cop cop emııyo boguluyo sanırsın yapck bısey yk galıba nrmal yanı ama mıktop kapmaz dımı sureklı yıkayamamkı elını
Kendi elinden bi şey olmaz canım. İş yapmıyo bi yere sürmüyo. Ama eldivenler ıslamdıkça bakteri oluşuyor.

Kim diyor? Eşinin yüzünden sütün kesildi senin. Hem ben inanmıyorum mamayla beslenince arada bağ olmayacagına. Abimi annem mamayla büyütmüş şimdi annemin b.kunu yiyor. Aşırı dercede düşkün. Kulak asma söylenenlere. Sen de kizinla daha çok oyna, konuş, vakit geçir, gezme yaşına gelince al parka götür kaliteli zaman geçir bak nasıl baglanacak sana.

Kızlar bu sağlık ocağından verilen vitaminleri hem ebeye sordum hem eczacıya ikisinin de içeriği aynıymış hatta kendi çocuklarına da veriyolarmis kullanan varsa kullanabilir rahatlıkla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…