- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
normal konuşma mesajıydı sanirim bizim bu gruba .banlanacagimi hiç düşünmemiştim onu da gorduk
Normal kuzum normal endişelenme dedimya hatta sevin bak maşAllah iyide kilo almışOnsallah oykedr cnm ılk zaman sordm nrmal demstınz o yızden uatune dusmedım
Kız almak istiyorum ama bizimkinin gözleri açık oldumu ya kucakta olcak yada yanında onunla ilgilenen biri başka türlü durmuyo:)
Normal kuzum normal endişelenme dedimya hatta sevin bak maşAllah iyide kilo almış
Ay evet seni gulii bi süre ortadan yok etmişti sankim bişey oldu ne var yani reklam yapılsa :))Ben bır ay ban yemstım reklamdan
Ahahah:)) daha ne alacak çocuk boğum boğum et olup top gibi yuvarlanacak patlayacak mı kız valla maşAllah subhanAllah çok bile almışDun babaneme syledm cok olmasada alms kolo dıyo
Eskı kafalar hep aynı heralde 7 kılo faln beklıyodu ıkı aylık bebeyı
Ay evet seni gulii bi süre ortadan yok etmişti sankim bişey oldu ne var yani reklam yapılsa :))
Amaaan salla gitsin :)):) kız walla bılsem yapmazdım zaten dusunemedımkı
Ahahah:)) daha ne alacak çocuk boğum boğum et olup top gibi yuvarlanacak patlayacak mı kız valla maşAllah subhanAllah çok bile almış
400 gr alsalar bile artık bu aydan sonra yeterli diyor dr ... Nazar değmesin kuzumWalla ne bılm cnm ya takmıyorm zaten soylenenı hep duyuyorm 600 700 gr yetıyosyda dıye 1150 falan aldı yanls hsyrlamıyosam.. saglık sıkntısı olmasnda buna sukur tabıkı konusan konussun cokta tınn
400 gr alsalar bile artık bu aydan sonra yeterli diyor dr ... Nazar değmesin kuzum
Ben de kulaklar kepçe olmasın diye takmıştım 1,5 ayValla ben şapkayı sadece dışarı çıkarken takıyorum evde hiç takmadım desem yeridir anam yada kaynanam falan geldiğinde üşür falan dediklerinde öyle gösteriş için 5 10 dak takıyom tamam
Ben de kulaklar kepçe olmasın diye takmıştım 1,5 ayValla ben şapkayı sadece dışarı çıkarken takıyorum evde hiç takmadım desem yeridir anam yada kaynanam falan geldiğinde üşür falan dediklerinde öyle gösteriş için 5 10 dak takıyom tamam
Dün gece çok hastaydım ateşim yükselmişti oglan da ağlıyor yatırınca. O kadar takatsiz kaldım ki. Saat 1 de uyudu her zaman uyuyan çocuğum. Babaya vermistim gazını alsın diye o da benim gibi çıkarttiramamış hep ondan uyandı. En son yazmayla sadece gözlerim açık kalacak şekilde sardım kendimi maske niyetine bu defa da aşağı dogru bakınca bebeği goremiyordum. Simdi de çok yağışlı hava3 kere uyuttuk uyanıyor hanımefendi
Çarşafta sallıyoruzminnak mecbur
Gece uykusuna dalamıyor artık
Bi hamak almam lazım bakamadım ki bir türlü
Geçmiş olsun bu arada
Tekrar uyandı bile benimki
Bu gece uzun olacak bana
Kendi elinden bi şey olmaz canım. İş yapmıyo bi yere sürmüyo. Ama eldivenler ıslamdıkça bakteri oluşuyor.Walla bı haftadr yumrugnu agzına sokuyo cop cop emııyo boguluyo sanırsın yapck bısey yk galıba nrmal yanı ama mıktop kapmaz dımı sureklı yıkayamamkı elını
Kim diyor? Eşinin yüzünden sütün kesildi senin. Hem ben inanmıyorum mamayla beslenince arada bağ olmayacagına. Abimi annem mamayla büyütmüş şimdi annemin b.kunu yiyor. Aşırı dercede düşkün. Kulak asma söylenenlere. Sen de kizinla daha çok oyna, konuş, vakit geçir, gezme yaşına gelince al parka götür kaliteli zaman geçir bak nasıl baglanacak sana.Evet canim anne sutu alamıyor için gidiyor ama en azindan kilo alımına başladı ama eneye sinir oldum emzirmeyen anneyle bebek arasında bağlar güçlü olmaz diyor sami ben keyfimden mama veriyorum ki mama hazırlamak imanin daha zor mama hazirlanincaya kadar ben.neler çekiyorum kizim durmuyor huysuz z atenn mutfağa da alıp.goturemiuorum
Geldim geldim alıştım buralara daha yapamam sizsizO zaman bir cay kaşığından birazcık daha fazla ver yetmez çünkü kilomuz aynı... Bende dedim kayboldu geldin iyi bari:))
Ben 24 saatle siftahı açtım bereket munedenBen bır ay ban yemstım reklamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?