2017 Aralık Anneleri

Be Benim pazar gunu diye maskem yoktu. Peşmerge yibi geziyorum evde yazmayla

Bir dahakine iyice incelerim zaten
Günde bir yapıyor normalde
Bakalım bugün yapar
Kaka bekliyorum sorma
İnşallah tekrarlamaz
Mukuslu gibimiydi çok hatırlayamıyorum
O parçalara odaklanınca
Saol canım
Bebekten sonra gaz cikarmanin ne guzel oldugunu,kakasini saymayi ogrendik resmen.Bugun kuzenimdeyken resim gisterdi boyle hafiten parcamsi seyler vardi onlardada besin alerjisi var senin resmi gorunce direk aklim o geldi. Resmini cekip doktora gosteriyorlar sende oyle yaparsin birdaha tekrarlarsa. Rabbim bebislerimize yardim etsin en zorlu zamanlari gaz cikarma kaka yapamama..

Canım sen yine 15 güne vur çünkü mamamya çok zor alıştı ve hep kustu bence yine çok iyi kuzum

Ben uyandırmıyorum canım
Uykusunda emdi
Bi uyandırsam uyumaz
Böyle böyle uykusunda emmeye mi alıştı acaba benimki de uyanıkken emmiyor
Uykuya dalacakken alıyor

Canım bezını degstrrken uyandı onseklee uyumazdı zaten rahatsz oluyo bezden cunku

Dın cok ıs yaptık i bızımkıde geceni uytmaynca kafam catlıyo walla

Kilosuna göre veriliyor 1 çay kaşığı yetmeyebilir kilosu iyise biraz daha fazla vermelisin bu arada hesabın niye pasifdi dün bişey mi oldu
Kilosu 2 hafta önce 5 buçuk tu canm 1 çay kaşığı yeterlimi hesapta dün mesajım vardı onu silmek istemiştim ordan bani yedim

Kzlar doneneceyı tavsıye eserım baya ılgsıını cekıuo hıpnoz olma gbı ızlıyo kı bızımkı tam donmuyoda arada takılıyo öylede ıZlıyo durrken

Kzlar doneneceyı tavsıye eserım baya ılgsıını cekıuo hıpnoz olma gbı ızlıyo kı bızımkı tam donmuyoda arada takılıyo öylede ıZlıyo durrken
Kız almak istiyorum ama bizimkinin gözleri açık oldumu ya kucakta olcak yada yanında onunla ilgilenen biri başka türlü durmuyo:)

Kilosu 2 hafta önce 5 buçuk tu canm 1 çay kaşığı yeterlimi hesapta dün mesajım vardı onu silmek istemiştim ordan bani yedim
O zaman bir cay kaşığından birazcık daha fazla ver yetmez çünkü kilomuz aynı... Bende dedim kayboldu geldin iyi bari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…