2017 Aralık Anneleri

450 tl muayenesi. 600 gr normal dedi doktor bana. Hiç bozma moralini kimi bebek de emme iç güdüsü çok yüksek oluyor ve memeye bağlı yaşıyorlar kuzenimin öyleydi. 3. Aydan sonra değişti. Doymamasi konusunda doymayan bebek aglamaktan helak olur hanfendi dedi bana. Sakın mamaya başvurma bol bol emzir ve emzik verme

Böyleydi
2 yerde siyahımsı parça vardı
Ezdim bezin kenarıyla dağıldı
Anlamadım
Tekrarlarsa giderim tahlile

Eklentiler

• 30FAF4E2-5040-4FF1-98BD-AED29C837C6A.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 85
Böyleydi
2 yerde siyahımsı parça vardı
Ezdim bezin kenarıyla dağıldı
Anlamadım
Tekrarlarsa giderim tahlile
Canım o siyah değil yeşil koyu yeşil tekrarlarsa içine sinmezse tabi ki götür ama bence öncedende dediğim gibi

O zaman 10 cc bin yarısından daha az içiyor o zaman yeterlidir dimi canim.ya mama bizde kaka düzenini değiştirdi 3 4 gune BI yapıyor normal midir
Normal canim bizim doktor ozellikle uyardi kabiz olmaya baslayabilir mamadan sonra korkma diye.bizimkide gunde 5_6 kez yaparken 1-2 ye dustu.zaten 10 gune kadar yolu var

Tırnakları kesip torpuleyin artık eldiveni tamamen bırakın
Yaaa bu törpü işi beni bozuyoo ben kendi tırnaklarımıda hayatta törpüleyemem yanımda biri bile yapsa içim gıcıklanır yapmaya çalışıyom kızımın ama çok başarılı olamıyorum sanırım

3 kere uyuttuk uyanıyor hanımefendi
Çarşafta sallıyoruz minnak mecbur
Gece uykusuna dalamıyor artık
Bi hamak almam lazım bakamadım ki bir türlü
Geçmiş olsun bu arada
Tekrar uyandı bile benimki
Bu gece uzun olacak bana

iyi maşallah mama cabuk toparlatiyor
Evet canim anne sutu alamıyor için gidiyor ama en azindan kilo alımına başladı ama eneye sinir oldum emzirmeyen anneyle bebek arasında bağlar güçlü olmaz diyor sami ben keyfimden mama veriyorum ki mama hazırlamak imanin daha zor mama hazirlanincaya kadar ben.neler çekiyorum kizim durmuyor huysuz z atenn mutfağa da alıp.goturemiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…