2017 Aralık Anneleri

Biliyorum o sayfayı ama çok katı kurallar benimki hayatta şırıngayla-kaşıkla vs. bişeyle almaz mamayı. Hastanede başladılar mama vermeye,kesmek mümkün olmadı 57 günlük olduk. Mememi de güzel emiyor ama doymuyor ağlıyor mecbur kalıyorum mama vermeye. Önceden çok üzülüyordum :/

Bn ftsat buldukca bıseyler yapıyorm gundu cnm bı yarm saat uyusa ıkı oda supuruyorm makıneyı bısaltıuorum galan oyle oyle bırıkmıyo ama. Yaplcak seyler var tabıkı detaylı bı yemzlık yaplmadı bayadr yapck bısey yok su an elmden bu kadrı gelıyo

Bnde sun sabah 8 de ewden cıkmadan ve aksm 6da verdm brer kasık cıkmadı cok sukr

K Koala_anne ben zeytinyağını dediğin gibi isittim çok pis bi kokusu oldu 1 gün boyunca ewden çıkmadı o koku.
Oğluma 1 kasik içirdim sabah kustu. Isitmadan versem ne olur sakıncası var mı
Canım yaktın mı acaba farkında olmadan duman çıkmasın üstünden ondan eve siner yoksa mümkün değil ısıtınca eve sinmesi sadece az süre ısıtıp asidini alacaktın fazlamı tuttun ocakda.... Tüh.... Sen normal ver bakalım, haber ver canım tekrardan çünkü ben yaptım yani yapan çok ne eve sindi nede koku kaldı yani böyle bir şey duymadım yapanlarda da

Mutlaka yan yatır dedi canım yastık kullanmıyorum ben reflu yatağında yan yatiriyorum

Antepten özel getiri eşim rafine edilmiş dedi. Rafine olanın asidi olmaz mı. ?
Çok tutmadım aslında ocakta kenarlarında hafif baloncuk oldu kapatıp balkona koydum ama berbat bi kokusu var içilecek gibi değil.
Popusuna sürdüm bu sefer koku elimden çıkmadı

Birde sen cebeci tip da cocuk icin hangi polikinige gidiyorsun ?
Herzaman 4 bolu polikinige gidiyordum bu sefer 2 noluya girdik. 2 noldu daki doktor daha bi ilgili geldi bana. Kimisi de 7 noldu polikikdeki doktor çok iyi diyo anlamadım

Benim günlerdir anlattığım bu işte. 7 saat uyuyor benim oğlan mis gibi dinleniyorum ben vallahi.

Bizim de o kadar daginik ki hr yer.Ben de bi kadin bulucam.Bebekle yemek yemeye zor vakit biluyoruz.Dun uyumadigi icin bugun gundz surekli uyudu.Gece mesaisi var kesin bizim de:)Esim de hasta oldu.Doktor 1.5 metreden fazla yanasma demis.Tek basima napicam bakalim

Ya kozmonot kullanışlı olur mu? Ben de düşünüyorum jokerde de genelde indirim oluyor. 1-1.5 yaş mı almalı bilemiyorum

Ankarada olanlar yardmcı bayan cagrcaksanız haberım olsun :) halamlar bu ısı yapıyorda yardmcı olablırım yanı:)

Güzel söylüyorsunda kuzum benim kizi ben ne tarafa yatirsamda kendi nasil rahatsa o tarafa ceviriyo kafasini nasil care bulabilirim ?

Ikı dk nefes alıyım dıye koydum yer besıfıne canım ya ısıklar sesler galan dıkkatnı cekıyo on dk mızırdanmadan baktı aşdm yataga smdı pek baktrmamak laZm aslndada
Valla bende baktiriyom kucagimda gezdirince dikkatini çekiyo artık uyanık olduğu zamnlarda oyalamak zor oluyor ya.

Olmaz canım ondan olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…