2017 Aralık Anneleri

Allah razı olsun canim artık gözümden de gönlümden de düştü eve gelse bile sadece çocuğun aynı evin.içinde duracam bide godecek yerim olmadigi icin degilse benden ona es olmaz artik keske zAmanında dinleseydim çok pişmanım tek iyi ki dedigim evladim

Ayni seyleri yasamisiz canim 8 yıldır tanıdığım sevdiğim adam bambaşka bir insan çıktı oncedn tartisiridok ama aynı yataga girdik mi unuturduk ne olursa olsun elimi simsiki tutup oturdu çocuk oldu çok değişti artık gelse ne gelmese ne.koptum artik

Vıledaya koy sıl ıste cnm bn öle yapmstm duzenlı gergn yap. 3 5 yada 7 gun.. sureyıde ac .. ama esnnde ewe gelmesı lazım aradnmı ne dıyo.. arıcagın knse ykmu aılesnden
Canim ailesini aramam ki onların araması gerekir eğer huseyin ordaysa onların yok göstermesi lazım haberim yok.nerde ne yapıyı ne ediyo artık.yoruldum pas ettim.aramayı kestim

Yok canim pazardan bu yana yok ses seda yarinda asi var elim kolum bağlı insallahnyagmur yagmaz
Canım taksiye bin git bide kömürünü kovanı bi poşete koy yedek kova varsa ona hazırla akşam karanlıkda inme aşağı Allah korusun başına bişey gelir dışarısı sapık ve iftira atacak namussuz dolu iftira falan atarlar Rabbim sizi imansız kötü niyetli insanlardan korusun yavrum benim yaa...

Ben de gitmedim kontrole. Ara ara kanama olur demişti bana ebe. Sağlık odağındaki ebe taktı bana
Valla ben dr kanama si çok olup geri çıkaranlar duydum. İnşallah benim bu hal regl dir de onla alakali değildir

O ev dışında kalacak yerin olaydı iyiydi geldimi seni evde bulamazdı 4 gün oldu hala yok ne biçim bir baba ya.

Öyle diyorlar da ben kapatmadım petekleri
Hatta banyo zamanı klimayı açıyor eşim salonu bi 30 yapıyor banyo bitip de giydirene kadar
Normalde de 25 falandır sanırım
Üşüyecek diye korkumdan terletiyorum ben de
Çok korkuyorum
Bizim de hapşırma ve öksürük var arada
Üstüne bir de beslenmeme ekleniyor
Ablası hastaydı ya ondan olmuştur belki canım
Siz gidin bir dinlesin ciğerleri
Biz her gün burun açıyoruz
O kadar çok çıkıyor ki
Zararlı mı yararlı mı bilmem ama onu yapmasam hiç nefes alamıcak yavrum
Şu kışı atlatmaya az kaldı
Az daha dayanmamız lazım
Geçmiş olsun canım

Artık kizimin babasından yana umudum yok kuzum 5 gün oluyor gelse gelirdi ben kendimi gectim kizini merakederdi hasta miiyi mi diye ben ilerde kızıma bugünleri nasil anlatacam kizim için ayakta durmak lazım yarın asi var bugün.banyo yaptiacam tek yaptoramiyorim vücudunu file de yikiyprum ama kafasını yikiyamiyorum asiya nasil goturcem bilmiyorum sağlık ocağı uzak bide yağmur yağarsa ne yapacam bilmiyorum babası denen o vicdansız bunları düşünmüyor bile

Cok emzirince duzenleri bozuluyr canim.Gazdan rahatsz oluyrlar.3 saatten once vermrmek lazim artık bence.Doktor da 4-5 saat kalabilir artik dedi.Mızlayinca emzirme hemen.Bizimki ne zmn mide bosaliyr o zmn rahat uyuyor
Gündüz de mi 4-5 saat kalabilir
Gece için mi geçerli canım

Benım en korktgm sey oflumdan ayrı kalmak olr cunku bılıyorm benım aklıma gelmeyen esımın aklına gelr bunn sınyallerınıde verdı cunku herseyı beklıyorm ondan malesef
Senden hicbirsekilde alamaz oğlunu canim için rahat olsun ben netten biraz araştırdım 7 yaşına kadar ne olirsa olsun annenin hakkı çocuk sonrada tekrar mahkeme oluyor çocuğun kararına ve hakimin kararına bağlı oluyor kimse kalacagi

Kzlar bız asımızı vrdurduk cıkmdan az sırngayla parol vermstm bıda ne zamn vermelıyım 8 de vermstım
Ateşini kontrole et yükselme eğilimi varsa ona göre verirsin canım
Biz 10da vermiştik calpol bir de akşam 5 gibi vermiştik
Takip ettik sürekli
Yükselmedi şükür
Kilonuz boyunuz nasıl?
Kaç günlük oldunuz canım?

Bilmiyorum canim nerde olduğunu onlar hicbirzaman beni istemedi ki okumus yabanci gelin istemediler boz bosamsak işlerine gelir 2 gündür yakmayi başardım ama kazan.kaldırmak belim kopacak gibiagriyor artik gugumle çaydanlık koyuyorum canim

Bıde kuyruk sokmnda cukrluk vardı onu gosterdm doğumsal dedı yktrasnla baklm dedı haftya cuma bakılcak kalca testylw brlkte ınsallh sıkntı cıkmaz
Bizim de var çukurluk
Doktor gerek yok demişti
Başka doktor baktırın dedi
Bir sonraki kontrolde baktırcam ben de
Muhtemelen birşey yoktur canım
Çoğu bebekte oluyor sanki

Yok canim pazardan bu yana yok ses seda yarinda asi var elim kolum bağlı insallahnyagmur yagmaz
Yok mu seni götürüp getirecek birisi canım
Maddi durumun el veriyorsa bir taksi çağır
Onunla git gel
Beklesin seni
Hemen bitiyor zaten ordaki işin
İçime sinmiyor hiç senin bu durumun
Yarına gelir belki yavrunun aşısı için
Bu kadar düşüncesizlik olmaz
Aklıma şu geliyor
Acaba sana kızdı da aklı başına gelsin diye mi yalnız bıraktı
Ki asla ve asla yalnız bırakmaması gerekir
Kesinlikle yaptığı yanlış
Eşinin neden böyle davrandığını anlamaya çalışıyorum sadece
En kötü başka odada yatardı uyurdu
Yavrusunu asla yalnız bırakmazdı
Dayan güzelim
Bunlar hep tecrübe, bilgelik olacak sana
Olgunlaştıracak seni bu yaşanmışlıklar
Daha da güçlü yapacak

Kuzum insallah atesi çıkmamıştır bizi niye ayın 23 ne çağırdılarcalpol verdin mi versem mi diyorum ben rota virusu aşısını da yaptiracam ebede tekim gece cuma çıkarsa diye odun.kopuyo BI de boyu kilosu nasil

asi vuruldktan sonra eve gelince bi cay kasigi calpol ver cok sarma bebegi bizim cikmadi atesimiz 3 gunde yikanmiyck dedi.arada olc atesini canim bisey olursa taksi cagirirsn.kendi annen ile gorusmuyo musun onunla konus anneler kiyamaz.ne bilim cok garip geliyo bana bi babanin evladini düşünmemesi.gun gelecek yalvarack sana bi kez goreym diye.bu zor gunler gececek insallah uzme kendini sen tek basina da yapablrsn guclu dur.korkma iğneden falan sende tutablrsn.benm esim yanimdaydi ama ben tuttm vurukurken taksi ile git gel paran varsa yoksa da uste babandan bunu da yapsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…