Balikesrdeyim canim.Evin yalitimi iyi.Hava cok soguk aslindaCanım o derecede üşümez ya. Nerdeydin sen sıcakmış ben de adanadayım burası da sıcak açsan terliyorsun açmadan üşütür diye korkuyorsun
İyide canım arkadaşımız hiç kullanmamış ki hrm netdrkilere çok itibar etmemek lazım her kafadan ayrı ses çıkıyor onunla onun alakası yok o ayrı o ayrı . Erken kapanmasında ayrı bi sebep var d3 kullanmadığı halde ona bağlanır mı hiç mantık almazAksine d vit. Eksikligi bıngildağın kapanmasini geciktiriyor. Dogru biliyormuşum. Internetten baktım simdi. Hatta d vitamininin kapagı falan açılır bebek fazla alir diye kasikla verin derler ki erken kapanmasın hemen
Niye taktı annem yaa:))Ben de gitmedim kontrole. Ara ara kanama olur demişti bana ebe. Sağlık odağındaki ebe taktı bana
Bravo her kelimesine katılıyorum demek ki namus kavramı onlarda farklı! Yazık çok yazık böylelerine sokak sokak gezen akşam evde yemek haxırlamayan ağzına mıcan birileri yarar anca o zaman layığını bulur!Eğer ailesinin haberi varsa eve gelmediğinden, ailesiyle falan kalıyorsa çok büyük bir yanlışa ortak oluyorlar. Küsmenin de bir adabi olmalı. Yatağını ayırırsın, yüzüne bakmazsın, babasının evine bile götürür bırakırsın ama evde bir başına küçük bir bebekle bırakmak nedir. Gece hastalansa haberi olmaz. Dedigine göre telefonu da kapatıyor. Senin emanetin ona nikahın kıyıldıktan sonra. Örneğin bazrn eşimle dayısı gile gidiyoruz. Onların evinde başka akrabalar da olmuş oluyor. Ben de bebek huysuzlaninca bazrn kalkalim dedigimde eşim kopmak istemiyor ortam hoşuna gittigi için. Beni eve birak sen geri dön ya da kuzenin bıraksın dedim geçenlerde. Evlerimiz de arabayla 5-10 dk. Dayısı dedi ki ben ona müsade etmem, oğlum kalk hazırlan. Kızımla git, evde tek kalmasın. Yani demek istediğim o ailenin her bireyi böyle olmalı. Oglum karını kızını evde yanlız bırakma kalk evine git demesi gerekir. Çünkü bu namusa sahip çıkmaktır. Kaynanan kayınbaban örgütlemiyorsa bile çektir git evinde karının kızın yaninda ol demesi gerekirdi.
Kız yavrum zaten hiç güvenmiyorum onların dediklerini de asla uygulamam, bizde de şimdilik bi sorun yok bakalım çok şükür yinede takipdeyim...Sağlık ocağı hemşireleri öyle canım bildiğin ağzına kürekle vurmalık bende bizimkine güvenemediğim için özelde yaptırıyorum aşılarını orda doktorda hemşirede banyo yaptırma dedi verem aşısı suyla temas edince tutmuyormuş bizde ateşte olmadı çok şükür
Anladım canım. Bence evin ısısı iyi. Ben de 24 dereceyi geçirmemeye çalışıyorum. Terlediği gün hemen burun tıkanıyor malesefBalikesrdeyim canim.Evin yalitimi iyi.Hava cok soguk aslinda
Bende çok ekmek yiyorum canım ama Allaha şükür hiç kabız olmadık maaşallah
Bravo her kelimesine katılıyorum demek ki namus kavramı onlarda farklı! Yazık çok yazık böylelerine sokak sokak gezen akşam evde yemek haxırlamayan ağzına mıcan birileri yarar anca o zaman layığını bulur!
Cok emzirince duzenleri bozuluyr canim.Gazdan rahatsz oluyrlar.3 saatten once vermrmek lazim artık bence.Doktor da 4-5 saat kalabilir artik dedi.Mızlayinca emzirme hemen.Bizimki ne zmn mide bosaliyr o zmn rahat uyuyor
Canim ayağında salla ben öyle yapıyorum besikte daha çok.huzursuz oluyorlar ayakta daha sakinler
Eeee öyleleri hep baş tacı yapılıyor nedenseBravo çok doğru bir tespit
Canım huysuzlanır eğer farklı olursa ısısı öyle ver normalse vermene gerek yok bide çok sık giydirme ateşi çıkmasın ben bi kolsuz zıbın penye tulum bide içine patikli alt giydirdim kalkınca yelek giydiriyorum sırtına dudağınla alnından ateşini yokla arada bişey olmaz Allahın izniyle bizde ateş olmadı şimdilik hee bide koluna dikkat et kolay giydirip çıkaracağın şeyler giydir aşıaolan kolunu ilk önce giydir çıkarırken de en son çıkar gerilmesin kolu bacaklardan ziyade kolu hassas çünkü canımKzlar bız asımızı vrdurduk cıkmdan az sırngayla parol vermstm bıda ne zamn vermelıyım 8 de vermstım
Canım bizdede var bişey olmaz endişelenmeBıde kuyruk sokmnda cukrluk vardı onu gosterdm doğumsal dedı yktrasnla baklm dedı haftya cuma bakılcak kalca testylw brlkte ınsallh sıkntı cıkmaz
Canım huysuzlanır eğer farklı olursa ısısı öyle ver normalse vermene gerek yok bide çok sık giydirme ateşi çıkmasın ben bi kolsuz zıbın penye tulum bide içine patikli alt giydirdim kalkınca yelek giydiriyorum sırtına dudağınla alnından ateşini yokla arada bişey olmaz Allahın izniyle bizde ateş olmadı şimdilik hee bide koluna dikkat et kolay giydirip çıkaracağın şeyler giydir aşıaolan kolunu ilk önce giydir çıkarırken de en son çıkar gerilmesin kolu bacaklardan ziyade kolu hassas çünkü canım
Canım bizdede var bişey olmaz endişelenme
Bakıldı yani dr bi baktı bişey olmaz bundan dedi sizinde bişey yoktur canımInsallh cnm ya bakıldımı sızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?