2017 Aralık Anneleri

Aksine d vit. Eksikligi bıngildağın kapanmasini geciktiriyor. Dogru biliyormuşum. Internetten baktım simdi. Hatta d vitamininin kapagı falan açılır bebek fazla alir diye kasikla verin derler ki erken kapanmasın hemen
İyide canım arkadaşımız hiç kullanmamış ki hrm netdrkilere çok itibar etmemek lazım her kafadan ayrı ses çıkıyor onunla onun alakası yok o ayrı o ayrı . Erken kapanmasında ayrı bi sebep var d3 kullanmadığı halde ona bağlanır mı hiç mantık almaz

Bravo her kelimesine katılıyorum demek ki namus kavramı onlarda farklı! Yazık çok yazık böylelerine sokak sokak gezen akşam evde yemek haxırlamayan ağzına mıcan birileri yarar anca o zaman layığını bulur!

Kız yavrum zaten hiç güvenmiyorum onların dediklerini de asla uygulamam, bizde de şimdilik bi sorun yok bakalım çok şükür yinede takipdeyim...

Günaydın kizlar bugün oğlusun kontrolü var bakalim ne diyecek yeni doktor.. İnşallah içime sineni bulmuş olurum artık. Çok kg almamış gibime geliyor 2 gün önce sağlık ocağında 5 kg çıktı 1 aydır 400 gr fln almış sanirim ilk ay kilosunu tam hatirlayamiyorum. 5 dk emmeler yetmiyor bence gerçi arttirdi ama geceleri yine aynı 3 sa bi kalkıp 5 6 dk emiyor.. bakalım ne diyecek doktor

Cok emzirince duzenleri bozuluyr canim.Gazdan rahatsz oluyrlar.3 saatten once vermrmek lazim artık bence.Doktor da 4-5 saat kalabilir artik dedi.Mızlayinca emzirme hemen.Bizimki ne zmn mide bosaliyr o zmn rahat uyuyor

Gundz uyanıkken 3 saat bkletemmkı canım nasıl saldrıyı memeye saat bası emIyo uyanıksa

Kzlar bız asımızı vrdurduk cıkmdan az sırngayla parol vermstm bıda ne zamn vermelıyım 8 de vermstım

Bıde kuyruk sokmnda cukrluk vardı onu gosterdm doğumsal dedı yktrasnla baklm dedı haftya cuma bakılcak kalca testylw brlkte ınsallh sıkntı cıkmaz

Kzlar bız asımızı vrdurduk cıkmdan az sırngayla parol vermstm bıda ne zamn vermelıyım 8 de vermstım
Canım huysuzlanır eğer farklı olursa ısısı öyle ver normalse vermene gerek yok bide çok sık giydirme ateşi çıkmasın ben bi kolsuz zıbın penye tulum bide içine patikli alt giydirdim kalkınca yelek giydiriyorum sırtına dudağınla alnından ateşini yokla arada bişey olmaz Allahın izniyle bizde ateş olmadı şimdilik hee bide koluna dikkat et kolay giydirip çıkaracağın şeyler giydir aşıaolan kolunu ilk önce giydir çıkarırken de en son çıkar gerilmesin kolu bacaklardan ziyade kolu hassas çünkü canım

Tmm cnm sagolasn.. bzdede bı yulum bı zıbın var su an aynn kslkna yelk gydrrım yatrknde penye battanıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…