- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
- 43
Kız wattsap interneti daha az yerOrdan sohbet etmeyelım ama8gb benım net smdıden 4e dustu sızın sayenzde daha 17 gn var
Kız wattsap interneti daha az yer
Burdaki tadı vermez :)
Ben uyanamamışım
O kadar yordu ki
Hem emmedi hem uyumadı
Ağlıyordu bence açlığından
Ama yine de emmiyorduuuu
Peynirimsi mi yoksa su gibi mi kustu
Ben dün neredeyse hiç emziremedim
Tam güzelce emzirdim dediğimi de kusuverdi
İçim gitti artık dün ağlamalarına
Bari uykusunda emziririm diyordum 3e kurdum saatimi duymamışım
2 tane alarm kurdum bi de
Saat 5 olmuş biraz emzirebildim şükür
Şu emmeme olayını bir atlatsak
Uyumamasını problem etmicem
Atak haftalarına geldik demek ki
Aksine d vit. Eksikligi bıngildağın kapanmasini geciktiriyor. Dogru biliyormuşum. Internetten baktım simdi. Hatta d vitamininin kapagı falan açılır bebek fazla alir diye kasikla verin derler ki erken kapanmasın hemenO zaman mantık olarak hızlı kapanmaması gerekmiyormu kullanmadığı için
şimdi düşünüyorum da beni iseven seven adam asla pazar gününden beri bizi tek bırakmazdı ama allah büyük canim 2 gündür sobayı yakabiliyorum başa gelin mecbur olunca hepsi yapılıyormuş pazar gününden beri adam yok hayır cirkinim yada namussuzluk yaptım desem anlayacam gelmmesini ama evden disari çıkmayan.biriyim ama dediğin gibi allah büyük ben kndimi gectim yüce rabbim kizimin hakkını cikarsin o aileden kizimin babasından da artık.eşim demeye dilim.varmiyorZor çok zor o kadar yılını ver emek ver aileni geride birak onu sec oda şimdi kalksın böyle yapsın yediremiuor insan kendine. canm allah sıkıntılarını götürsün valla bol bol dua ediyorum senin icin inşallah sıkıntılarınız geçicek allaha olan ümidini kesme hicbir zamn hayırlı olanı iste kaynananida allaha birak yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz heleki ah alıyosa.senin döktüğün o gözyaşları sorulur.
Yok canim gelmedi pazardan beri yok
Ben de gitmedim kontrole. Ara ara kanama olur demişti bana ebe. Sağlık odağındaki ebe taktı banaCanım ben bu spiral içinde 1 ay kontrolune gitmedim. .ara ara şimdi gene kanama oluo . Senin nasıldı. Bi de gene alttan mi bakio kontrol için
Allahim sana guc kuvvet versin canım.Ne vicdansızmıs!Sen güclü bir annesin.Bakarsın yavrunaYok canim gelmedi pazardan beri yok
Eğer ailesinin haberi varsa eve gelmediğinden, ailesiyle falan kalıyorsa çok büyük bir yanlışa ortak oluyorlar. Küsmenin de bir adabi olmalı. Yatağını ayırırsın, yüzüne bakmazsın, babasının evine bile götürür bırakırsın ama evde bir başına küçük bir bebekle bırakmak nedir. Gece hastalansa haberi olmaz. Dedigine göre telefonu da kapatıyor. Senin emanetin ona nikahın kıyıldıktan sonra. Örneğin bazrn eşimle dayısı gile gidiyoruz. Onların evinde başka akrabalar da olmuş oluyor. Ben de bebek huysuzlaninca bazrn kalkalim dedigimde eşim kopmak istemiyor ortam hoşuna gittigi için. Beni eve birak sen geri dön ya da kuzenin bıraksın dedim geçenlerde. Evlerimiz de arabayla 5-10 dk. Dayısı dedi ki ben ona müsade etmem, oğlum kalk hazırlan. Kızımla git, evde tek kalmasın. Yani demek istediğim o ailenin her bireyi böyle olmalı. Oglum karını kızını evde yanlız bırakma kalk evine git demesi gerekir. Çünkü bu namusa sahip çıkmaktır. Kaynanan kayınbaban örgütlemiyorsa bile çektir git evinde karının kızın yaninda ol demesi gerekirdi.Yok canim gelmedi pazardan beri yok
Hiç zannetmiyorum üşüttüğünü. Söylediğin değerler gayet uygun değerler. Hatta 18 e kadar yolu var sicakligin. Benim ev de 22-23 derece. Bir götür bakalım doktor ne diyecek.Minigimi koruyamadimBurun akıntısi ve hapsırık artti.Doktora gidicez.Ablasi da hep maskeyle dolastı yavrum.Esim cocuk usudu diyr.Doktor 22 derece olsun oda sicakligi dedi.Petekler kapalı.Bizim Odanin sicakligi 23.5 nem 51.Usumus mudur?
Canim ayağında salla ben öyle yapıyorum besikte daha çok.huzursuz oluyorlar ayakta daha sakinlerCanım dun bıZmkıde aksm 4 ten gece 10.30 a kadr uyumadı cok yıprandım sureklı emzrddm altnı actm kuckta gezdrdm salladm beskte yok uyumadı cok zor walla
Abladan gecmistr o zmn. Su kısi bi atlatsaydik hayirlisiyla.Hiç zannetmiyorum üşüttüğünü. Söylediğin değerler gayet uygun değerler. Hatta 18 e kadar yolu var sicakligin. Benim ev de 22-23 derece. Bir götür bakalım doktor ne diyecek.
Cok emzirince duzenleri bozuluyr canim.Gazdan rahatsz oluyrlar.3 saatten once vermrmek lazim artık bence.Doktor da 4-5 saat kalabilir artik dedi.Mızlayinca emzirme hemen.Bizimki ne zmn mide bosaliyr o zmn rahat uyuyorWalla sorma canım bızmkı aksm 3.5 tan snra uyumamaya basladı 15 dk uyuup uyanıyor 11 e kadr ugrasıuoz ıko gndr
Sağlık ocağı hemşireleri öyle canım bildiğin ağzına kürekle vurmalık bende bizimkine güvenemediğim için özelde yaptırıyorum aşılarını orda doktorda hemşirede banyo yaptırma dedi verem aşısı suyla temas edince tutmuyormuş bizde ateşte olmadı çok şükürKızlar aşıdan geldik hiç içime sinmiyor ama ikilemde kaldım yaptırdım....aile hekimi banyo yaptırmayın ateşi çıkabilirler falan aşağı hemşirelerin yanına iniyorum ateş yapmaz banyo yaptırın o eskidendi diyor, dr gelmeden calpol içirdin mi az bişey diyor hemşireler niye içiriyorsun diyor hay dedim ben sizin yapacağınız işin .. Ben bildiğimi gördüğümü tecrübemle uygulama yaparım dedim, hemşire emzik verme diyor e diyorum gece sabaha kadar beni sömürüyo, bana dönmüş eeeee anne olmak kolay mıııı. . Tövbe yarabbim dedim biliyorum 4. Bu! Bi ukalalık bi haller hayret yaa!
Canım o derecede üşümez ya. Nerdeydin sen sıcakmış ben de adanadayım burası da sıcak açsan terliyorsun açmadan üşütür diye korkuyorsunMinigimi koruyamadimBurun akıntısi ve hapsırık artti.Doktora gidicez.Ablasi da hep maskeyle dolastı yavrum.Esim cocuk usudu diyr.Doktor 22 derece olsun oda sicakligi dedi.Petekler kapalı.Bizim Odanin sicakligi 23.5 nem 51.Usumus mudur?
Canım bu memelerin yumuşaması öyle korkuttu ki hep dayıyoruz bebeklere.4-5 saat çok fazla geliyor yani gündüz için en azındanCok emzirince duzenleri bozuluyr canim.Gazdan rahatsz oluyrlar.3 saatten once vermrmek lazim artık bence.Doktor da 4-5 saat kalabilir artik dedi.Mızlayinca emzirme hemen.Bizimki ne zmn mide bosaliyr o zmn rahat uyuyor
Bende çok ekmek yiyorum canım ama Allaha şükür hiç kabız olmadık maaşallahEwet hep oyle duydum alsrms dıye.. bn fazla ekmek yıyorm o etkı edermıkı bebısın kabız olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?