2017 Aralık Anneleri

Ben uyanamamışım
O kadar yordu ki
Hem emmedi hem uyumadı
Ağlıyordu bence açlığından
Ama yine de emmiyorduuuu

Bzmkı uyuyodı gece 4 saat falan sma bu gece 2 saatı gecmedı bnde hc dnlenemedm snduden snrada uyuyamm asıya gtcez 8.39 da cıkcaz

Cnım degsıyo walla artık takıp. Ike edemıyorm beynım yandı resmen

O zaman mantık olarak hızlı kapanmaması gerekmiyormu kullanmadığı için
Aksine d vit. Eksikligi bıngildağın kapanmasini geciktiriyor. Dogru biliyormuşum. Internetten baktım simdi. Hatta d vitamininin kapagı falan açılır bebek fazla alir diye kasikla verin derler ki erken kapanmasın hemen

şimdi düşünüyorum da beni iseven seven adam asla pazar gününden beri bizi tek bırakmazdı ama allah büyük canim 2 gündür sobayı yakabiliyorum başa gelin mecbur olunca hepsi yapılıyormuş pazar gününden beri adam yok hayır cirkinim yada namussuzluk yaptım desem anlayacam gelmmesini ama evden disari çıkmayan.biriyim ama dediğin gibi allah büyük ben kndimi gectim yüce rabbim kizimin hakkını cikarsin o aileden kizimin babasından da artık.eşim demeye dilim.varmiyor

Canım ben bu spiral içinde 1 ay kontrolune gitmedim. .ara ara şimdi gene kanama oluo . Senin nasıldı. Bi de gene alttan mi bakio kontrol için
Ben de gitmedim kontrole. Ara ara kanama olur demişti bana ebe. Sağlık odağındaki ebe taktı bana

Minigimi koruyamadimBurun akıntısi ve hapsırık artti.Doktora gidicez.Ablasi da hep maskeyle dolastı yavrum.Esim cocuk usudu diyr.Doktor 22 derece olsun oda sicakligi dedi.Petekler kapalı.Bizim Odanin sicakligi 23.5 nem 51.Usumus mudur?

Yok canim gelmedi pazardan beri yok
Eğer ailesinin haberi varsa eve gelmediğinden, ailesiyle falan kalıyorsa çok büyük bir yanlışa ortak oluyorlar. Küsmenin de bir adabi olmalı. Yatağını ayırırsın, yüzüne bakmazsın, babasının evine bile götürür bırakırsın ama evde bir başına küçük bir bebekle bırakmak nedir. Gece hastalansa haberi olmaz. Dedigine göre telefonu da kapatıyor. Senin emanetin ona nikahın kıyıldıktan sonra. Örneğin bazrn eşimle dayısı gile gidiyoruz. Onların evinde başka akrabalar da olmuş oluyor. Ben de bebek huysuzlaninca bazrn kalkalim dedigimde eşim kopmak istemiyor ortam hoşuna gittigi için. Beni eve birak sen geri dön ya da kuzenin bıraksın dedim geçenlerde. Evlerimiz de arabayla 5-10 dk. Dayısı dedi ki ben ona müsade etmem, oğlum kalk hazırlan. Kızımla git, evde tek kalmasın. Yani demek istediğim o ailenin her bireyi böyle olmalı. Oglum karını kızını evde yanlız bırakma kalk evine git demesi gerekir. Çünkü bu namusa sahip çıkmaktır. Kaynanan kayınbaban örgütlemiyorsa bile çektir git evinde karının kızın yaninda ol demesi gerekirdi.

Hiç zannetmiyorum üşüttüğünü. Söylediğin değerler gayet uygun değerler. Hatta 18 e kadar yolu var sicakligin. Benim ev de 22-23 derece. Bir götür bakalım doktor ne diyecek.

Hiç zannetmiyorum üşüttüğünü. Söylediğin değerler gayet uygun değerler. Hatta 18 e kadar yolu var sicakligin. Benim ev de 22-23 derece. Bir götür bakalım doktor ne diyecek.
Abladan gecmistr o zmn. Su kısi bi atlatsaydik hayirlisiyla.

Walla sorma canım bızmkı aksm 3.5 tan snra uyumamaya basladı 15 dk uyuup uyanıyor 11 e kadr ugrasıuoz ıko gndr
Cok emzirince duzenleri bozuluyr canim.Gazdan rahatsz oluyrlar.3 saatten once vermrmek lazim artık bence.Doktor da 4-5 saat kalabilir artik dedi.Mızlayinca emzirme hemen.Bizimki ne zmn mide bosaliyr o zmn rahat uyuyor

Sağlık ocağı hemşireleri öyle canım bildiğin ağzına kürekle vurmalık bende bizimkine güvenemediğim için özelde yaptırıyorum aşılarını orda doktorda hemşirede banyo yaptırma dedi verem aşısı suyla temas edince tutmuyormuş bizde ateşte olmadı çok şükür

Canım o derecede üşümez ya. Nerdeydin sen sıcakmış ben de adanadayım burası da sıcak açsan terliyorsun açmadan üşütür diye korkuyorsun

Cok emzirince duzenleri bozuluyr canim.Gazdan rahatsz oluyrlar.3 saatten once vermrmek lazim artık bence.Doktor da 4-5 saat kalabilir artik dedi.Mızlayinca emzirme hemen.Bizimki ne zmn mide bosaliyr o zmn rahat uyuyor
Canım bu memelerin yumuşaması öyle korkuttu ki hep dayıyoruz bebeklere.4-5 saat çok fazla geliyor yani gündüz için en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…