- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canım d3 bıngıldağın geç kapanmasına sebep olur erkenden kapanmasına değil sana kim dedi bunu halbuki tam tersi
Canım sarı mı mavi mi gerçi ikisininde etken maddesi aynı olduğundan özellikleri aynı sadece pomat olanın hametan krem dışında yağ var daha etkiliHametan varms onu denesem olrmukı oda tahrıs pişik yazıyo. Bepanten sanmstm onu
Kızlar bizim bingildak kapanmak uzere imiş. 1 cmde n az kalmış. Ne yapmam lazim.doktora gitmedim. D 3 kullanmıyorm
Kullan canım ihmal etme çok gerekliBnde erken kapanması ıcın dıye duymstm dgrusunu blmıuorm.. kullanmıcazmı yanı
Canım sarı mı mavi mi gerçi ikisininde etken maddesi aynı olduğundan özellikleri aynı sadece pomat olanın hametan krem dışında yağ var daha etkili
Kullan canım ihmal etme çok gerekli
Daha iyi pomat olması daha iyi sarar cildini... Uni baby bi işe yaramaz ama sen yine trosdy bulundur evde yarın çıkmışken al eczanedenPomad cnm olrmu.. unıbaby bısık kremı aurdm bnun onu deneym.. yarnda bunu deneym olmazsa o dedgn kremdnde alrm
Yok unutma canım güneş yok malum kemikleri için şartBazen ynttıyorm kullanıyormda
Daha iyi pomat olması daha iyi sarar cildini... Uni baby bi işe yaramaz ama sen yine trosdy bulundur evde yarın çıkmışken al eczaneden
Yardım eden birileri olmayınca gerçekten çok zor gerçekten samimi yardım edecek birileri lazımYarn ugrucagım o kadr cok yer varkı. Hastane ptt market saglık ocagı
Ben oyle tutyrm genelde.Bi elimi bacaginjn arasina koyuyorum.Cok rahat edyrNe kadr sacma farklı tıpmı okuyo bunlar öle bısey varda ne dıye her gttgmZde ölculuyo. Dızlere cok bastrmamak gerk demekkı. Bebeklerın sırtnı gögsunuze dayayıp alıuomusunuz kucagınıza pekı o aekldede bacaklardan tutuluyo arada alıyorm öle ben ama
Yardım eden birileri olmayınca gerçekten çok zor gerçekten samimi yardım edecek birileri lazım
Canım oda sıcaksa ac bezi altına eski bir bez ser.userinide ört eski bezle oh rahatlar çocuk...ben arada açıyorum öyle.pamugu da islst sil.kremi de sur bunu birkaç gün yap bence çok etkisi olacak.bu ara da altını açınca karnını mutlaka ört kuzum gaz olmasinYarını atlatsaydım hayrlısıyla bnde hastaneyede gtcem galan bıdr esım ızın alamadı kaynanagılle gtcem mecburen.. buhunde pişik olma oğlumn pıpısınn altı brazkrem surdum sık sık drgsytıyorm bezını pamukla suylada sıkıuotm ama sıcaktan heralde cok ısınıyo bazen oda sobadan.. bezını actgmda habalandrsam altnı az kapatmasam faydası ılrmukı
Canimmm güçlü ol.bak boz kadınların istersek yapmayacagi bisey yok.biz güçlü olursak yavrularımızda güçlü olur.yavruna dimdik gözük.ben hiç unutmam bor gün ağlıyordum annem demisti ki ağlamayacaksın güçlü olacaksın.sen ne kadar güçlü olursan hayat da o kadar güzel olur dedi annem.cok doğru....esin gelmedi mi halaAllah razinolsun canim benim ailem kapılarını kapatti canim.kızımla teknbasinayim düşenin dostu olmuyormus gece 2 ye kadar yanmadi soba kizim kolik saati kucak dışında yada dizde sallama.dışında.hayatta sakinlesmiyo bende battaniyeye sıkı.sıkı sarıp uyumasini bekledim gece 2 di yaktım.sobayı
Kullan canım ihmal etme çok gerekli
Canım oda sıcaksa ac bezi altına eski bir bez ser.userinide ört eski bezle oh rahatlar çocuk...ben arada açıyorum öyle.pamugu da islst sil.kremi de sur bunu birkaç gün yap bence çok etkisi olacak.bu ara da altını açınca karnını mutlaka ört kuzum gaz olmasin
Allah razı olsun canim buraya yazdim en son 2 gündür icime atıyordum dertleswcek kimse yok gurbetteyim en son buraya yazıp kızlardan akıl.alim dedim hepinizden allah razi olsun uzakda olsak dertleswcek birini arıyor insan
Canım oda sıcaksa ac bezi altına eski bir bez ser.userinide ört eski bezle oh rahatlar çocuk...ben arada açıyorum öyle.pamugu da islst sil.kremi de sur bunu birkaç gün yap bence çok etkisi olacak.bu ara da altını açınca karnını mutlaka ört kuzum gaz olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?