2017 Aralık Anneleri

Kayınpeder niye geliyoki kaynanla gitmen yeterli değil mi benim kaynanayla gittinmi benden daha korumacı valla bende bu yüzden onla gitmek istemiyorum

Dündendir deniyorum onu yapamadı ona rağmen
Karnına zeytinyağıyla masaj yap bizim eskiler kabız bebegin poposuna az bisey sabun sokuyomus sonra yapıyomuş bunu yeni öğrendim ama cesaret edemem böyle biseye gorumcemin kaynanası önünde yaptı çocuk 15 dk sonra doldurdu beze

Koala_anne canım bebeğim dündendir Kaka yapamıyor mahvetti kendini ıkına ıkına her bezde az az var napabilirim acaba içirebileceğim bişey var mı
Canım bişey olmaz endişelenme bazen benim ki 4 gün yapmıyor artık hiçbirşeyle müdahale etmiyorum sadece sabahları bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum sende dene daha 1 gün olmuş bişey olmaz bide meme olayını ne yaptın reddediyırdu geçtğmi

4 hun rahatsz etmıuomu canım benmkı ıkı gun yapmadı en fazla ondada bı uapışa bezı bındoldrıyo ta kasıklarına cıkıyo

Emziğe neden bu kadar karşılar insanlar hiç anlamıyorum.

4 hun rahatsz etmıuomu canım benmkı ıkı gun yapmadı en fazla ondada bı uapışa bezı bındoldrıyo ta kasıklarına cıkıyo
Etmez mi ediyor canım da ama işte müdahaleye alışıyor sonrada bağırsak kasları tam gelişmiyor yoksa çoktan yaptırırdım ama bekliyorum eğer uzarsa tabiki hallederim yazık günah

Etmez mi ediyor canım da ama işte müdahaleye alışıyor sonrada bağırsak kasları tam gelişmiyor yoksa çoktan yaptırırdım ama bekliyorum eğer uzarsa tabiki hallederim yazık günah

Ewet hep oyle duydum alsrms dıye.. bn fazla ekmek yıyorm o etkı edermıkı bebısın kabız olmasına

Her acmadan sonra bepantol sür. Islakken krem surmemek ya da bezlememek gerekiyor çünkü nemli kalıyor

çok saol canım ıkınıyor hep uyuyamıyor bu yüzden. Meme eskiye göre çok daha iyi çok şükür aç kalınca tutuyor önceden ben zorla veriyordum kaç saat oldu emmedi diye şimdi öyle yapmıyorum o ne zaman acıksa veriyorum ve tutuyor

Emziğe neden bu kadar karşılar insanlar hiç anlamıyorum.
Sorma yaa sinir oldum ula doğum yaptığım hastanede bişey demediler aile hekimi görüyor cok cok emiyor bunlara ne oluyorsa hem damak yapısı diş yapısı emzikle bozulmuyor benim 2 numaranın dişler mübarek sanki ağzının içine fırlatıp atmışsın rastgele e emzikde emmedi o ne olacak

Her acmadan sonra bepantol sür. Islakken krem surmemek ya da bezlememek gerekiyor çünkü nemli kalıyor

Gnde ıkı defa falan zeytnyagı suruyodm. Buhun unıbabynn ğişik kremını surdum blmıuorm fayda edermı.. yarnda bepantıl denerm oda var.. acık brakıyorm her sefernde olmasada rahatlıyo dıye ama esım laf edıyo hasta olr dıye delrtıyo benı

Heh süper sevindim valla canım yaa bırak nasılsa acıkacak mecbur alacak yoksa sen yıpranırsın bebeğinede faydan olmaz... Demiştinya çatlak var diye makatta ondan ıkınıyordurısen endişelenme gerekirse drun verdiği kremden sür rahatlar

Kızlar bizim bingildak kapanmak uzere imiş. 1 cmde n az kalmış. Ne yapmam lazim.doktora gitmedim. D 3 kullanmıyorm

Kızlar bizim bingildak kapanmak uzere imiş. 1 cmde n az kalmış. Ne yapmam lazim.doktora gitmedim. D 3 kullanmıyorm
Canım d3 bıngıldağın geç kapanmasına sebep olur erkenden kapanmasına değil sana kim dedi bunu halbuki tam tersi

Hametan varms onu denesem olrmukı oda tahrıs pişik yazıyo. Bepanten sanmstm onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…