- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
- 43
Kayınpeder niye geliyoki kaynanla gitmen yeterli değil mi benim kaynanayla gittinmi benden daha korumacı valla bende bu yüzden onla gitmek istemiyorumEwıne bırakmam zatende dktrun odasına muayeneye grerkende brakmak ıstemıyorm sogudum onlardan.. gecen dktrn kapısınn mnnde beklıuom az ılerde bebgn basına kaynbabayı bıraktık bı mt uzaklasıp bana baktı kaç kere bebegn yanndan. Kocaman adama benmı dıyecem cocuhun yanndan ayrlma dıye alıp gtseler pesnden yetısemez
Karnına zeytinyağıyla masaj yap bizim eskiler kabız bebegin poposuna az bisey sabun sokuyomus sonra yapıyomuş bunu yeni öğrendim ama cesaret edemem böyle biseye gorumcemin kaynanası önünde yaptı çocuk 15 dk sonra doldurdu bezeDündendir deniyorum onu yapamadı ona rağmen
Canım bişey olmaz endişelenme bazen benim ki 4 gün yapmıyor artık hiçbirşeyle müdahale etmiyorum sadece sabahları bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum sende dene daha 1 gün olmuş bişey olmaz bide meme olayını ne yaptın reddediyırdu geçtğmiKoala_anne canım bebeğim dündendir Kaka yapamıyor mahvetti kendini ıkına ıkına her bezde az az var napabilirim acaba içirebileceğim bişey var mı
Hepsi bir değil işte canım ayar oluyorum bazen... Sen onlardan değilsindir eminim buna❤
Kayınpeder niye geliyoki kaynanla gitmen yeterli değil mi benim kaynanayla gittinmi benden daha korumacı valla bende bu yüzden onla gitmek istemiyorum
Canım bişey olmaz endişelenme bazen benim ki 4 gün yapmıyor artık hiçbirşeyle müdahale etmiyorum sadece sabahları bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum sende dene daha 1 gün olmuş bişey olmaz bide meme olayını ne yaptın reddediyırdu geçtğmi
Emziğe neden bu kadar karşılar insanlar hiç anlamıyorum.Kızlar aşıdan geldik hiç içime sinmiyor ama ikilemde kaldım yaptırdım....aile hekimi banyo yaptırmayın ateşi çıkabilirler falan aşağı hemşirelerin yanına iniyorum ateş yapmaz banyo yaptırın o eskidendi diyor, dr gelmeden calpol içirdin mi az bişey diyor hemşireler niye içiriyorsun diyor hay dedim ben sizin yapacağınız işin .. Ben bildiğimi gördüğümü tecrübemle uygulama yaparım dedim, hemşire emzik verme diyor e diyorum gece sabaha kadar beni sömürüyo, bana dönmüş eeeee anne olmak kolay mıııı. . Tövbe yarabbim dedim biliyorum 4. Bu! Bi ukalalık bi haller hayret yaa!
Etmez mi ediyor canım da ama işte müdahaleye alışıyor sonrada bağırsak kasları tam gelişmiyor yoksa çoktan yaptırırdım ama bekliyorum eğer uzarsa tabiki hallederim yazık günah4 hun rahatsz etmıuomu canım benmkı ıkı gun yapmadı en fazla ondada bı uapışa bezı bındoldrıyo ta kasıklarına cıkıyo
Etmez mi ediyor canım da ama işte müdahaleye alışıyor sonrada bağırsak kasları tam gelişmiyor yoksa çoktan yaptırırdım ama bekliyorum eğer uzarsa tabiki hallederim yazık günah
Her acmadan sonra bepantol sür. Islakken krem surmemek ya da bezlememek gerekiyor çünkü nemli kalıyorYarını atlatsaydım hayrlısıyla bnde hastaneyede gtcem galan bıdr esım ızın alamadı kaynanagılle gtcem mecburen.. buhunde pişik olma oğlumn pıpısınn altı brazkrem surdum sık sık drgsytıyorm bezını pamukla suylada sıkıuotm ama sıcaktan heralde cok ısınıyo bazen oda sobadan.. bezını actgmda habalandrsam altnı az kapatmasam faydası ılrmukı
çok saol canım ıkınıyor hep uyuyamıyor bu yüzden. Meme eskiye göre çok daha iyi çok şükür aç kalınca tutuyor önceden ben zorla veriyordum kaç saat oldu emmedi diye şimdi öyle yapmıyorum o ne zaman acıksa veriyorum ve tutuyorCanım bişey olmaz endişelenme bazen benim ki 4 gün yapmıyor artık hiçbirşeyle müdahale etmiyorum sadece sabahları bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum sende dene daha 1 gün olmuş bişey olmaz bide meme olayını ne yaptın reddediyırdu geçtğmi
Emziğe neden bu kadar karşılar insanlar hiç anlamıyorum.
Sorma yaa sinir oldum ula doğum yaptığım hastanede bişey demediler aile hekimi görüyor cok cok emiyor bunlara ne oluyorsa hem damak yapısı diş yapısı emzikle bozulmuyor benim 2 numaranın dişler mübarek sanki ağzının içine fırlatıp atmışsın rastgele e emzikde emmedi o ne olacakEmziğe neden bu kadar karşılar insanlar hiç anlamıyorum.
Her acmadan sonra bepantol sür. Islakken krem surmemek ya da bezlememek gerekiyor çünkü nemli kalıyor
Heh süper sevindim valla canım yaa bırak nasılsa acıkacak mecbur alacak yoksa sen yıpranırsın bebeğinede faydan olmaz... Demiştinya çatlak var diye makatta ondan ıkınıyordurısen endişelenme gerekirse drun verdiği kremden sür rahatlarçok saol canım ıkınıyor hep uyuyamıyor bu yüzden. Meme eskiye göre çok daha iyi çok şükür aç kalınca tutuyor önceden ben zorla veriyordum kaç saat oldu emmedi diye şimdi öyle yapmıyorum o ne zaman acıksa veriyorum ve tutuyor
Canım niye kullanmıyorsun çok önemli özellikle kış ayındaKızlar bizim bingildak kapanmak uzere imiş. 1 cmde n az kalmış. Ne yapmam lazim.doktora gitmedim. D 3 kullanmıyorm
O daha çok etki eder miş kapanmasına kullansam miCanım niye kullanmıyorsun çok önemli özellikle kış ayında
Canım d3 bıngıldağın geç kapanmasına sebep olur erkenden kapanmasına değil sana kim dedi bunu halbuki tam tersiKızlar bizim bingildak kapanmak uzere imiş. 1 cmde n az kalmış. Ne yapmam lazim.doktora gitmedim. D 3 kullanmıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?