- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Aynen canım yaa uyuz oldum.... Asla müsade etme senden başka kimsenin söz hakkı yok evladının üstünde...Hakediyr bazilari her lafi canim.Ben de boyunu olcme dedigim halde inadina gozume sokar gibi bebegimin bacagini cekti.Bi dahaki kontrolde daha sert olucam.
Aynen bi çay kaşığından çok azıcık fazla ver... Susmayın tabi hakedene yapıştırcaksın lafıBnde susamam soz konusu bebegım olnca hele blmıyorm nolr.. antıbıytk kadr zararalı degldr heralde surup bı hafta kullandım antbıuotık.. bı cay kasıgı verıcez dımı
Aynen bi çay kaşığından çok azıcık fazla ver... Susmayın tabi hakedene yapıştırcaksın lafı
Musade etmicem canim.Benim istemedigim biseyi zorla yapamaz.Sikayet ederim bi daha yaparsaAynen canım yaa uyuz oldum.... Asla müsade etme senden başka kimsenin söz hakkı yok evladının üstünde...
Kalca cıkıkligina sebep olabiliyrmus canimOnu kendımzde ölcebılrz aslnda bazen bacaklarını tamamen uzatıyolar cnku zorlamadan o an ölculebılır bır ıkı cm oynasa ne olr yanı saglıklı olsnda
Atlatrsin canım stres yapma.Pzt bizde tam 3 doktora gittik.Ultrason cektrdik,minigi doktora goturduk,bi de ben kadin dogumcuya gittim.Bi ara hastanede mizladi.Kucagima aldim.Sonra eve gelince uzun sure uyudu:)Yarını atlatsaydım hayrlısıyla bnde hastaneyede gtcem galan bıdr esım ızın alamadı kaynanagılle gtcem mecburen.. buhunde pişik olma oğlumn pıpısınn altı brazkrem surdum sık sık drgsytıyorm bezını pamukla suylada sıkıuotm ama sıcaktan heralde cok ısınıyo bazen oda sobadan.. bezını actgmda habalandrsam altnı az kapatmasam faydası ılrmukı
Biliyorum canım soba yanmadığında geçici olarak idare etsin diye söyledim sobayı yakana kadar mesela yatak odasında elektrikli sobayı yakıp diğer odada sobayı yakmaya çalışır tütersede rahatlıkla havalandırırElektrklı sobada gecıcı cozum cnm ya devamlı yandıgında allah korusun yangn galan cıkarablıyor.. en ıyısı kömür tutusacak ıyıce bıhun yetecek ugraamayacak surekı. Rabbım ınsırah ferahlıhı versın ınsallah hayrlı kapılar acaın cumlemıe
Bunlar gibiler yuzunden bazen hemsire olduguma utaniyorumm ya valla:)Kızlar aşıdan geldik hiç içime sinmiyor ama ikilemde kaldım yaptırdım....aile hekimi banyo yaptırmayın ateşi çıkabilirler falan aşağı hemşirelerin yanına iniyorum ateş yapmaz banyo yaptırın o eskidendi diyor, dr gelmeden calpol içirdin mi az bişey diyor hemşireler niye içiriyorsun diyor hay dedim ben sizin yapacağınız işin .. Ben bildiğimi gördüğümü tecrübemle uygulama yaparım dedim, hemşire emzik verme diyor e diyorum gece sabaha kadar beni sömürüyo, bana dönmüş eeeee anne olmak kolay mıııı. . Tövbe yarabbim dedim biliyorum 4. Bu! Bi ukalalık bi haller hayret yaa!
Kalca cıkıkligina sebep olabiliyrmus canim
6 aydan once boy olcmek sakincaliymis.Dedigin gibi 1-2 cm az yazsa nolur?
Canm kulak çöpünü zeytinyağına daldır popo deliğine sok az bisey sonra bacaklarını yukari asagi indir kaldir yaparKoala_anne canım bebeğim dündendir Kaka yapamıyor mahvetti kendini ıkına ıkına her bezde az az var napabilirim acaba içirebileceğim bişey var mı
Atlatrsin canım stres yapma.Pzt bizde tam 3 doktora gittik.Ultrason cektrdik,minigi doktora goturduk,bi de ben kadin dogumcuya gittim.Bi ara hastanede mizladi.Kucagima aldim.Sonra eve gelince uzun sure uyudu:)
Bencede birakma canm 1 kere biraktinmi devami gelirBnmde gtmem lazmda ertelıcem mecbr esm olsa gıderdım belkı ama nednse kayanangılr bebegımı bırakmak ıstemıuom
Biliyorum canım soba yanmadığında geçici olarak idare etsin diye söyledim sobayı yakana kadar mesela yatak odasında elektrikli sobayı yakıp diğer odada sobayı yakmaya çalışır tütersede rahatlıkla havalandırır
Olur tabi bide trosdy aldır böyle durumlarda elinin altında bulunsun 1,2 güne anında iyi ederYarını atlatsaydım hayrlısıyla bnde hastaneyede gtcem galan bıdr esım ızın alamadı kaynanagılle gtcem mecburen.. buhunde pişik olma oğlumn pıpısınn altı brazkrem surdum sık sık drgsytıyorm bezını pamukla suylada sıkıuotm ama sıcaktan heralde cok ısınıyo bazen oda sobadan.. bezını actgmda habalandrsam altnı az kapatmasam faydası ılrmukı
Bencede birakma canm 1 kere biraktinmi devami gelir
Olur tabi bide trosdy aldır böyle durumlarda elinin altında bulunsun 1,2 güne anında iyi eder
Dündendir deniyorum onu yapamadı ona rağmenCanm kulak çöpünü zeytinyağına daldır popo deliğine sok az bisey sonra bacaklarını yukari asagi indir kaldir yapar
Hepsi bir değil işte canım ayar oluyorum bazen... Sen onlardan değilsindir eminim buna❤Bunlar gibiler yuzunden bazen hemsire olduguma utaniyorumm ya valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?