- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canim bu 2 oldu sorun annesi ben biliyorum annesinin sözünden çıkmaz o ne derse o olur ama allah buyuk bunların sebebini.kadınsa insallah bana muhtaç kalır tamam canim acacam bakara suresini peki sirkeyle evin her yerini mi silecem
Kizlar atak dönemleri oluyormus ondan olabilir mi? 4 8 12 16 20 seklinde gidiyormua atak donemleri...atak döneminde ağlama mızmızlanma artarmış.emmek artarmis...
Ah annem yaa vallahi sana hiç kıyamıyorum ben okurken bile gözlerim doldu kızlarımı koydum senin yerine kıyamam yavrum..... Yakınımda olsan seni kimselere muhtaç etmem yavruna bile bakarım.... Az sabr Rabbim elbet görüyor sen çok güçlü bir annesin inançlısın Allah kimsenin yanına bırakmaz asla o sabiyi korur srni korur dualarım seninle... Olmaz canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz....ne olursa olsun anne babanın sana kıyamaması lazım hele annenin... Anlamıyorum bunları ben insan rahat uyuyamaz boğazından lokma geçmez evladı dardayken hele bide minicik yavrun var... Sen bu işin üstesinden gelirsin brn sana sonsuz güveniyorum kimsem yok sakın deme Allah var gam yok Elhamdülillah.. Hep ben yaparım ben başarırım kşmseye muhtaç değilim Allahın izniyle de kızına güç ver... Hatalar insanlar içindir önemli olan Allaha sığınman kimse sütten çıkma ak kaşık değil sen kendin ettim diyemezler....ayrıca srnin imzan olmadan hesabı asla boşaltamaz, aklıma büyü benimde geldi dua et şeytan görünümlü insanları sendrn yavrundan uzak tutsun inşAllahhhhhKeşke ablam keşke yakın..olsak hani derlwr ya 40 kat yabancı akrabadan daha iyi diye çok doğruymuş yaktım kuzum gece 2 ydi kiz uyuyunca yaktımama.kazan komur doluydu onu kaldırıp sobaya koydum ağırdı ic dikislwrr bir zararı.olur mu kuzum
Allah bize sabir onlara da akil versin canim dayanmakdanbaşka.çaremiz mi var ama baktım daha da.kötüye gidiyor evladım arada zarargörüyor biraz birikmisiz var onu da alirçeker giderim babamgil kabul etmse de. Mersine giderim orada yeni bir hayat kurmaya çalıştım kizimla o birikim.bizi idare eder buralara yabanciyim gider memeleketim de yaşam savaşı veririm
Aynen bende öyleyim canım şu 3 ayı dolduralım yicem vallaHamileyken keşke bolca yeseydik bu aralar fasülye aş eriyorum resmen
Haftalar mı bu ataklar? Benim bebekte emerken iki fırt çekiyor ağlıyor iki fırt çekiyor ağlıyor. Gaz mi yutuyor amacan doyorum arada alıp gazını geri emdiriyorum ama yine aglamaya drvam ediyor. 2 gündür böyle mızmız.Kizlar atak dönemleri oluyormus ondan olabilir mi? 4 8 12 16 20 seklinde gidiyormua atak donemleri...atak döneminde ağlama mızmızlanma artarmış.emmek artarmis...
Haftalar mı bu ataklar? Benim bebekte emerken iki fırt çekiyor ağlıyor iki fırt çekiyor ağlıyor. Gaz mi yutuyor amacan doyorum arada alıp gazını geri emdiriyorum ama yine aglamaya drvam ediyor. 2 gündür böyle mızmız.
esin ailesinin yaninda mi canim kayinvalidenlerden biri de mi gelmiyo hic kardesi falan yok mu.nasil insanlar ya allah islah etsin.sobayi ykarken altina iyice gazete doldur ustune tahta yine gazete oldur.onun uzerine bi kac tane ufak ufak komur at tahtasini bol koy baktin kor oldu komuru posetleyip at sonemz daha cabuk yanar.bide ustune bisey içinde su koy güğüm derler bizde yada tencere ile kou daha çök isi verir tem iceriisni nemlendirirKeşke öyle yapasaydim canim ama aileme anlattımherşeyi ama bu sefer babam kapılarını kapattı
esin ailesinin yaninda mi canim kayinvalidenlerden biri de mi gelmiyo hic kardesi falan yok mu.nasil insanlar ya allah islah etsin.sobayi ykarken altina iyice gazete doldur ustune tahta yine gazete oldur.onun uzerine bi kac tane ufak ufak komur at tahtasini bol koy baktin kor oldu komuru posetleyip at sonemz daha cabuk yanar.bide ustune bisey içinde su koy güğüm derler bizde yada tencere ile kou daha çök isi verir tem iceriisni nemlendirir
kor oluunca dedim canim.bide tustururken aralarna atinca kor olmasına yardimci oluyo.bende beceremezdm pek bekarken annem ablamlara cocuk bakmaya giderdi bole yakardim hep.Canım uste komurmu dedın sen komur alta koyulur zehrler yksa
Bizim de ayni.Nasil doyiyr anlamiyorum.Doymasa uyumaz herhalde di mi?Haftalar mı bu ataklar? Benim bebekte emerken iki fırt çekiyor ağlıyor iki fırt çekiyor ağlıyor. Gaz mi yutuyor amacan doyorum arada alıp gazını geri emdiriyorum ama yine aglamaya drvam ediyor. 2 gündür böyle mızmız.
Kızlar aşıdan geldik hiç içime sinmiyor ama ikilemde kaldım yaptırdım....aile hekimi banyo yaptırmayın ateşi çıkabilirler falan aşağı hemşirelerin yanına iniyorum ateş yapmaz banyo yaptırın o eskidendi diyor, dr gelmeden calpol içirdin mi az bişey diyor hemşireler niye içiriyorsun diyor hay dedim ben sizin yapacağınız işin .. Ben bildiğimi gördüğümü tecrübemle uygulama yaparım dedim, hemşire emzik verme diyor e diyorum gece sabaha kadar beni sömürüyo, bana dönmüş eeeee anne olmak kolay mıııı. . Tövbe yarabbim dedim biliyorum 4. Bu! Bi ukalalık bi haller hayret yaa!
Bazıları gerçekten çok küstahlar! İçir canım ben içirdim baktım ilerleyen saatlerde huysuzlanıyor yine veririm.... Bide diyor karaciğere zararlı ulan biliyoruz e sizin yaptığınız aşıda civa ve aliminyum var o ne olacak o direk beyine gidiyor deli ettiler beni benim kocanın yanında bi artislikler bana bi ukalalıklar yaşlı kokonolar.... Tabi benim çenem susarmı bozdum attım iki hemşireyideAynn ya ufak bısey desek anne olmsk kolaymı bız sıtem ısyan edıyoz sankı. Bzde yarn gtcez ası ıcın ıcıreyımmı surup bn ıcrmeyı dsnuyom cıkarken ewe gelnce bıde aksm
Hakediyr bazilari her lafi canim.Ben de boyunu olcme dedigim halde inadina gozume sokar gibi bebegimin bacagini cekti.Bi dahaki kontrolde daha sert olucam.Bazıları gerçekten çok küstahlar! İçir canım ben içirdim baktım ilerleyen saatlerde huysuzlanıyor yine veririm.... Bide diyor karaciğere zararlı ulan biliyoruz e sizin yaptığınız aşıda civa ve aliminyum var o ne olacak o direk beyine gidiyor deli ettiler beni benim kocanın yanında bi artislikler bana bi ukalalıklar yaşlı kokonolar.... Tabi benim çenem susarmı bozdum attım iki hemşireyide
Bazıları gerçekten çok küstahlar! İçir canım ben içirdim baktım ilerleyen saatlerde huysuzlanıyor yine veririm.... Bide diyor karaciğere zararlı ulan biliyoruz e sizin yaptığınız aşıda civa ve aliminyum var o ne olacak o direk beyine gidiyor deli ettiler beni benim kocanın yanında bi artislikler bana bi ukalalıklar yaşlı kokonolar.... Tabi benim çenem susarmı bozdum attım iki hemşireyide
Hakediyr bazilari her lafi canim.Ben de boyunu olcme dedigim halde inadina gozume sokar gibi bebegimin bacagini cekti.Bi dahaki kontrolde daha sert olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?