2017 Aralık Anneleri

Aksamdan berı cok yumusaktı gogslerım emdı emdı 56 saatte 3 kere emdı uykuya dalamadı bı trlu ılk deda doymadını sıye dusundum dun tatlı bısey yemedm hıconu süt yapıypdukı acsba dıye dsndum canımda sıkkn ıkı gndr oda etkıledınıjı cok sık yemkte yemedm cnku

Be
Ben bebek dogdugundan beri cok defa yedim kuru fasulye. Hatta bugün yine ıslamıştım. Yarın pisireceğim. Etkisi illa ki oluyor ama aşırı bir gaz olmuyor.
Ayy bunu duyduğuma sevindim 2.5 aylık olduk bi 2 2.5 ayda hamileliğin son zamanlarında yemedim 5 aydır kuru fasülye yemiyorum yaaa nohut falan aramam ama kurufasülyeyle yeşil mercimek benim başımın tacı

Ay nasıl motalım bozuldu ya aksamdan berınyumuaacık gogslerım nue bulenolsu

Gecen gun burı demstı gıgsker terbıyemıluyoms zamanla sertlesmıyoms artık dıye ınsallah ıylesr benmkıde

canım bende bunu instagramda görmüştüm ordaki fiyatı 27 liraydı ben 15 e hepsiburadadan aldım canım yarı fiyatına nerdeyse beğendiğin şeyi netten araştır mutlaka daha uygun fiyata satanı bulursun
Kız ben ne zamn baksam pahalı hersey sen indirim günlerini mi yakaliyon

Hee yaa bende netde denk geldim yazık köpekde öylece duruyır.... Allahın dilsiz şahitleri onlar eziyet edenin Vay haline... Benim de öldüresim geldi görünce koca herif yaa utanmaz
Birde birşey yapmıyordum demez mi allahtan videoyu çeken adam biraz dövmüştü .

Bulgur patates ve mercimek çok iyi gaz yapar canım... Sen o zaman fasülyede ye :) valla benimde canım dehşet şekilde istiyor baklagiller, eşimde çok sever ama yapmıyorum kimsede yiyemez hıh:)
Ee ne yiyonuz anam siz bizim kızın gazi eskiye nazaran azaldi sanki biraz

Biz uykusuzlardaniz yine ben karar verdin benin kizda gece gunduz kavrami yok hala kac saattir ayaktayiz bilmiyorum gizleri acik etrafa gulucukler dagitiyor kizlar bende tuvaletimi yaparken asiri yanma oluyor yapabilecegim birsey varsa yardin edin lutfen

BDe ıyumadık dgru duzgun yarm saate kalktm salktm emZrdım gazım var benım ve sanırım bebegmndr sehrıye xorbası yogrt yemstm aksam bıde kayısımıle ıncr anladım hangısı haz yaptı smdı

Idrardaysa mantar olmasndr belkı cnm dktra fıtıl verr.. benımde oluyo bıraz hangı bırıne dktra gtcgemı saardım basur oldm bıde galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…