cevap verdiğin için teşekkür ederim.Çok mantıklı aklımda bulunsun insallah benim oğlumun da ateşi çıkmaz :)Ben ilk gün 3 defa 1 çay kaşığı calpol verdim ateşinin çıkmasını beklemedim. Belki ateslenir anlayamam diye düşündüm. Sadece çok uyku hali yaptı benim oğlanda. Başka bir sorun olmadı.
Ben bebek dogdugundan beri cok defa yedim kuru fasulye. Hatta bugün yine ıslamıştım. Yarın pisireceğim. Etkisi illa ki oluyor ama aşırı bir gaz olmuyor.Asırı gazlı degl sankı bebegm sma blmıyormkı
Bebekuyurken kesersen daha kolay olur. Alışmaya çalış yavaş yavaş. Sen onun annesisin. Cesaretini topla dikkatli bir sekilde kes. Ilk baş ben de korkuyordum simdi baya alıştım.Ben kesemiyorun tırnaklarını ellerim titriyor eşim kesiyor akşam BI daha k essin bebekler için tirnak törpüsü almam lazım o zmaan
Senin baya olmus canim ozaman bi dr gorun bence50 gün olacak Doğum yapalı. 15 günde dikişlerim düştü. Şimdi de minik bi et parçası var vajinanın girişinde
Yok ya çıldırcam
Emzircem diye saç kurutmayı açtık yine
Ben ayakta pışpışlayarak verdim memeyi
Banyo falan da yaptırdık
Sakinleşmiyor
Sürekli ağlıyor sürekli
Nasıl bir dönemden geçiyoruz anlamadım
Hem fiziksel hem psikolojik bittim ben
Yaa zaten şu banyo yapınca uykusu gelen bebeklerden hiç olmadı benim oğlan. Ne zaman banyo yaptirsam o gün çok enerjik oluyor. O ayakta emmelerin sebebi gaz. Randumanlı emmeye başlayinca otur bari alışmasın. Ben hiç pışpış yapmam bebeğe. Az önce kalktı ağladı youtube bebekleri uyutan saç kurutma makinesi sesi açtım. Yanına koydum tekrar uyudu. Gaz sancısı çekiyor garibim. Ne yediysek çakmak çaksalar uçacağız.Yok ya çıldırcam
Emzircem diye saç kurutmayı açtık yine
Ben ayakta pışpışlayarak verdim memeyi
Banyo falan da yaptırdık
Sakinleşmiyor
Sürekli ağlıyor sürekli
Nasıl bir dönemden geçiyoruz anlamadım
Hem fiziksel hem psikolojik bittim ben
Kızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Sadece anne sütü alan bebegim 5 gunde 1 yapıyor şu an. Seninki de normaldir bence.
Canım bence bizim atalarımızda kesin gazmanlar vardı ondan böyle yoksa bende rezene kimyon karışımı çaylar içmekten kafamdan saç yerine kimyon rezene birkisi filizlenecekYemek işi gerçekten çok zor oluyor eşim yemek seçmez ama ne yapıcam diye düşünüyorum bize gaz yapmaması en önemlisi dediğin gibi tabi ki. Ben normalde bağırsak hareketi çok olan bi insandım. Her gün 2 bardak rezene bi bardak ıhlamur içmeme rağmen yinede oğlumda gaz oluyor malesef.
en iyisi teyzemden isteyeyim yapsın ama bana az bişey getirsin çok getirirse yada ben yaparsam çok yerimSureklı aklnda tutacaksan ye bnce azcık.. bu trlude eZıyet sute etkısı olmasn
Mercimek çorbası içtiğinde bebişte gaz artışı oldumu benim canım mercimek köfteside istiyo da :))Wslla ben pek bakmıyorm gaz uapanlara acıkcası ıyımı yapıyorm blmıuorm ama.. genelde yedklerımz sehrıye corbası bulgr pılavı patates yemegı dolma un corbası tarhana corbası yogrt ayran makarna Mercumek corbası ve kahvaltılık
Ama güzel olan şeyler neden hep yasakBulgur patates ve mercimek çok iyi gaz yapar canım... Sen o zaman fasülyede ye :) valla benimde canım dehşet şekilde istiyor baklagiller, eşimde çok sever ama yapmıyorum kimsede yiyemez hıh:)
bizde 11 e geliyodu aşı olduk bu saate kadar çıkmadı inşallahta çıkmazBiz sabah 11de aşı olmuştuk gece 12 den sonra ateşimiz çıktı. 37.5 oldu.
Insh ateşi çıkmaz
Saol cnn bizim 15 16 saat oldu çıkmadı bundan sonrada çıkmaz inşallahBizim cikti canim iki kere.3 saat sonra bi cikti sonra aksam cikti.o gece hep tetikte yyattim valla.ama ertesi gune biseyi kalmadi
Mercimek çorbası içtiğinde bebişte gaz artışı oldumu benim canım mercimek köfteside istiyo da :))
Be
Ben bebek dogdugundan beri cok defa yedim kuru fasulye. Hatta bugün yine ıslamıştım. Yarın pisireceğim. Etkisi illa ki oluyor ama aşırı bir gaz olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?