- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
kac kilo ki bebiCanim önceden takmiyorum şimdi gelen .giden zayıf diyor sinir oluyoru allaha şükür sağlıkları yerinde olsun tabi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac kilo ki bebiCanim önceden takmiyorum şimdi gelen .giden zayıf diyor sinir oluyoru allaha şükür sağlıkları yerinde olsun tabi ki
Canim recetende ne yaziyor.3 tane derken 3 kutumu acaba onu anlayamadimCanim sana bisey danisacaktım.Esim dun buyuk kizi acile gtrdu gripten dolayi.Doktor hava verelim demis.Esim de evde makina olunca evde verelim demis.Ilsclari almis gelmis ama eve gelince hemsirenin dediklerini tsm hatyrlamadi.3 tane rontokol bi tane budecort vermislerNasil vericez bunları?Bi bilgin var mi?
Geçen moruğun birini verdiler haberlere adami gorsen 80 lik dede köpeği kemeriyle bağlamış tecavüz ediyo sapık s..... koparıp yedirmek lazım böylelerineAynen canım koca moruklar kedi köpekleri şediyor neler var Rabbim korusun
Instagram da eğitici ahsap oyuncaklar satan bi site var ben çok begendim faydalı fiyatları biraz uçuk ama değer.Al cnm al ben egitici şeyler almak istiyorum hep
Aklı erince hep normal oyuncaklara saldırcaklar zaten
Adet görmüşsündür belki canm yoğun muBende de salı dan beri devam eden bir kanama var çok da değil.ne olduğunu anlayamıyorum
Kutu degil canim 3 flakon.Receteyi eczane almisCanim recetende ne yaziyor.3 tane derken 3 kutumu acaba onu anlayamadim
Hemde nasıl istedi cnmBENım cok canm ıstemedımı kadr senn cok ıatems ama
canım bende bunu instagramda görmüştüm ordaki fiyatı 27 liraydı ben 15 e hepsiburadadan aldım canım yarı fiyatına nerdeyse beğendiğin şeyi netten araştır mutlaka daha uygun fiyata satanı bulursunInstagram da eğitici ahsap oyuncaklar satan bi site var ben çok begendim faydalı fiyatları biraz uçuk ama değer.
İşte zaman sorunu oluyor ya ondan dedim canımHastanedn saglık ocagına gececez ama baska zambda cıkamam dıye gırıyım dedım cnm
Hee yaa bende netde denk geldim yazık köpekde öylece duruyır.... Allahın dilsiz şahitleri onlar eziyet edenin Vay haline... Benim de öldüresim geldi görünce koca herif yaa utanmazGeçen moruğun birini verdiler haberlere adami gorsen 80 lik dede köpeği kemeriyle bağlamış tecavüz ediyo sapık s..... koparıp yedirmek lazım böylelerine
Yemek işi gerçekten çok zor oluyor eşim yemek seçmez ama ne yapıcam diye düşünüyorum bize gaz yapmaması en önemlisi dediğin gibi tabi ki. Ben normalde bağırsak hareketi çok olan bi insandım. Her gün 2 bardak rezene bi bardak ıhlamur içmeme rağmen yinede oğlumda gaz oluyor malesef.Kızlar yaa akşamları ne yemek yapıyosunuz benim canım be istiyosa netten bakıyom hep gaz yapıyo zaten kısa bi vaktim oluyo kızım uyurken onuda ne yapsam diye düşünerek geçiriyorum sonuç ortada yemek yok
İşte zaman sorunu oluyor ya ondan dedim canım
Hemde nasıl istedi cnm
Kızlar yaa akşamları ne yemek yapıyosunuz benim canım be istiyosa netten bakıyom hep gaz yapıyo zaten kısa bi vaktim oluyo kızım uyurken onuda ne yapsam diye düşünerek geçiriyorum sonuç ortada yemek yok
Canım kantaron yağı ile zeytinyağını karıştır pamukla tampon yap biraz rahatlarsın... Malesef bende içte fistür var iui değilim bende bu konuda....Oyle yapıyım o zaman kayısı ınct alsn esım suyunu ıcıyım onerıyolardı
MaşAllah canım ben de yapıyorum senin dedikleri ni inş. Bebeği m uyur ben de dinlenirim.Cnm uyku sorunu bzde de vardi sukur smdi onu da atlattk.. oncelikle komik icn kullanmadgm damla klmadi.en son hepsni braktik ..cunku damlalar kusmamizi da iyice arttirmisti.. bebegin gazi yoksa karni toksa zaten uyuyacktir.. ben sabah aksam rezene jimton ve anason tohumlariyla cay demleyip onu iciyorum bir de zeytinyagi ile aci elma yagini karstrp sanah aksam gobusune ve ayaklarina masaj yapyorum simdi kendi kendin3 kaka da yapyor gaz dacikaryor ve karni doyunca da memedr uyuyakaliyor