• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canim sana bisey danisacaktım.Esim dun buyuk kizi acile gtrdu gripten dolayi.Doktor hava verelim demis.Esim de evde makina olunca evde verelim demis.Ilsclari almis gelmis ama eve gelince hemsirenin dediklerini tsm hatyrlamadi.3 tane rontokol bi tane budecort vermislerNasil vericez bunları?Bi bilgin var mi?
Canim recetende ne yaziyor.3 tane derken 3 kutumu acaba onu anlayamadim

Instagram da eğitici ahsap oyuncaklar satan bi site var ben çok begendim faydalı fiyatları biraz uçuk ama değer.
canım bende bunu instagramda görmüştüm ordaki fiyatı 27 liraydı ben 15 e hepsiburadadan aldım canım yarı fiyatına nerdeyse beğendiğin şeyi netten araştır mutlaka daha uygun fiyata satanı bulursun

Kızlar yaa akşamları ne yemek yapıyosunuz benim canım be istiyosa netten bakıyom hep gaz yapıyo zaten kısa bi vaktim oluyo kızım uyurken onuda ne yapsam diye düşünerek geçiriyorum :işsiz:sonuç ortada yemek yok:kızgın: :mad:

merhaba güzel anneler. Bizimde bugün kalça ultrasonumuz ve doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür temiz çıktı ultrason sonucumuz soktor kontrolümüz de iyi geçti:dua: 5 kilo olmuşuz çok şükür. Sütüm yetmiyor diye çok endişeleniyordum ben ama doktorumuz alması gereken kiloyu almış dedi içim rahatladı sonunda. Bu hafta sonu da aşılarımız var bakalım inşallah onuda atlatırız böyle böyle büyüyecekler herhalde:110:

Bide bu ikinci ay aşılarından sonra bebişi ateşlenen varmı varsa aşıdan nekadar sonra ateşi çıktı bizde bugün aşılarımızı olduk doktor 2 3 saat sonra çıkar ateşi çıkarsa dedi 8 9 saat oldu çok şükür çıkmadı ateşi bundann sonra çıkmaz diye düşünüyorum ama eminde olamadım

Geçen moruğun birini verdiler haberlere adami gorsen 80 lik dede köpeği kemeriyle bağlamış tecavüz ediyo sapık s..... koparıp yedirmek lazım böylelerine
Hee yaa bende netde denk geldim yazık köpekde öylece duruyır.... Allahın dilsiz şahitleri onlar eziyet edenin Vay haline... Benim de öldüresim geldi görünce koca herif yaa utanmaz

Kızlar yaa akşamları ne yemek yapıyosunuz benim canım be istiyosa netten bakıyom hep gaz yapıyo zaten kısa bi vaktim oluyo kızım uyurken onuda ne yapsam diye düşünerek geçiriyorum :işsiz:sonuç ortada yemek yok:kızgın: :mad:
Yemek işi gerçekten çok zor oluyor eşim yemek seçmez ama ne yapıcam diye düşünüyorum bize gaz yapmaması en önemlisi dediğin gibi tabi ki. Ben normalde bağırsak hareketi çok olan bi insandım. Her gün 2 bardak rezene bi bardak ıhlamur içmeme rağmen yinede oğlumda gaz oluyor malesef.

Wslla ben pek bakmıyorm gaz uapanlara acıkcası ıyımı yapıyorm blmıuorm ama.. genelde yedklerımz sehrıye corbası bulgr pılavı patates yemegı dolma un corbası tarhana corbası yogrt ayran makarna Mercumek corbası ve kahvaltılık

Cnm uyku sorunu bzde de vardi sukur smdi onu da atlattk.. oncelikle komik icn kullanmadgm damla klmadi.en son hepsni braktik ..cunku damlalar kusmamizi da iyice arttirmisti.. bebegin gazi yoksa karni toksa zaten uyuyacktir.. ben sabah aksam rezene jimton ve anason tohumlariyla cay demleyip onu iciyorum bir de zeytinyagi ile aci elma yagini karstrp sanah aksam gobusune ve ayaklarina masaj yapyorum simdi kendi kendin3 kaka da yapyor gaz dacikaryor ve karni doyunca da memedr uyuyakaliyor
MaşAllah canım ben de yapıyorum senin dedikleri ni inş. Bebeği m uyur ben de dinlenirim.

Back