2017 Aralık Anneleri

Canim sutum zaten y ok günde bir kere anne sutu alıyor o da gün içinde sagip sutleri biriktiriyprum mama veriyorum hep evdeki tartiyla tarttim kilo alımı yok.denecek kadar az
canim bebegin kusuyor sanirim. Benim oglumda kusuyor ve bana tanidik eczaci bebelacin thickener diye kusma onleyen urununu onerdi ben kullandim ama bebegim mama yemedigi icin suyla karistirip veremedim sevmedi. Sen mamasina katabilirsin cok faydasi var kusmayi onluyor demisti deneyebilirsin istersen

Son düzenleme:
K Koala_anne ya kızımın kilo alımı durdu 14 günde 200 gram almış ne yapacam ben ya
Canım evde mi tarttın bebeğini eğer öyleyse hastanede ki farklı çıkıyor, ikincisi ise 14 günde 200 gr kötü değil çünkü artık ayda 400, 600 gr alsalar yeterli artık 1 kilo falan almasını bekleme zatrn senin kızçe bi geçiş dönemi yaşadı meme ve mama arasında gayet iyi almış öyle olduğu halde sen canını sıkma ve ayrıca memeyi ver ver kussada bişey daha kusma şekli nasıl merak ettim reflüsü olan bebekler boru şeklinde çok uzağa gidecek şekilde kusarlar böyle bir tanıya nasıl vardı dr zatrn ben senin o dediklerine nedense ciddiye alıp tamaa etmiyorum hep saçma geliyor... Benim kızımda kusuyor hemde durmadan mendil yetmiyor bize ama kilo alıyoruz yani ve bebim bütün kızlarım kusardı 5. Aydan sonra bitiyor, reflü çok kapsamlı bi durum bi çok kusmayla reflü tanısı koyamazlar

Canim sutum zaten y ok günde bir kere anne sutu alıyor o da gün içinde sagip sutleri biriktiriyprum mama veriyorum hep evdeki tartiyla tarttim kilo alımı yok.denecek kadar az

Hc kafanı karıstırıp strese grmesen keske nrmal dktr kontrollernde tartsan dktr gereklı olanı suler o zaman

Bizde çarşamba günü gidicez kalça çıkıkligi için.
Cnm Normal değeri kaç olmalı ben pek bilmiyorum da
Canim genellikle kiz çocuklarında oluor maalesef sol bizde 60di sag 56 sağda gelişim geriliği varmış insallah senin bebide çıkmaz bisey çift bez nebiler için çok zor oluyo

Canim genellikle kiz çocuklarında oluor maalesef sol bizde 60di sag 56 sağda gelişim geriliği varmış insallah senin bebide çıkmaz bisey çift bez nebiler için çok zor oluyo
İnsh cnm hayirlisiyla şu ultrasyona bi gireydik. Çok geçmiş olsun cnm sana da

Normal o canım endişelenme zamanla düzelecek ama illaki bi değişik kalacak ama seneler sonra oda kaybolacak yani korkacak bir şey yok

Bana az gibi geliyor kuzum kilosu ne bilim daha hiç 1 kilo.almadık hala zayifiz hala zayıf bizim kiz kucagima alıp gazını çıkarırken kişiyi daha çok dün boynumdan gogsumden aşağıya kustu su gibi kusuyor ama nasıl kustugunu göremiyorum omzumda olduğu için belki de gazını çıkarırken zorlanıyor onun için kusuyor gaviscon iyi geldi biraz normalde kusmuyprdi uzun zamanzamandır ilaclar iyi gelmistidi 6 saattir göğsümü sagmadim emsin diye emdi ama kustu acaba dönemsel mi değilse sol mememi hala. Aliyor sag göğsümü zaten almıyordu ucu yok diye

Ya canım yapısıyla alakalı bi durum bence reflüsü bile yok kızının buna emin ol geçiş dönemi her durumda bişeyi olacak diye bir şey yok gayet sağlıklıdır eminim buna

Doktora geldik bugun.Minigime de gecmis abladan birazcik Cok dikkat edin dedi.Bulasirsa cok kotu dedi abla atesli olunca.Ins.ilerlemez.Allahim korusun miniklerimizi
Geçmiş olsun canım
Biz de 3 gündür o kadar huysuzuz ki
Emmiyor da
Gece beklettim sabaha kadar
Mecbur sağdım sonra
Doktora gittik boğazı, kulağı mı acıyor
Pamukçuk mu var diye
Dilindeki süt lekesiymiş, emmesini etkilemez dedi
Boğazda kulakta bişi yok
İdrar kültürü verdik yine, özel muayenehaneye gittiğimiz içim yan tarafta check up merkezi var
Oradan verdik tahlili
70tl sadece kültür tahlili
Özel hastanede 27 tl idi
Neyse bişey çıkmasın da
Temiz çıkarsa kolik için bir ilaç vericem dedi
Şimdilik fitil yazdı
Çok çok ağlarsa, çok ağlarsa durmazsa yarım verin dedi
Bu doktoru çok sevmedim ama çok soğuk
İlk doktorumuza devam ederim herhalde
O da sürekli ilaç yazıyor
Acaba sadece sıkıntımız gaz mı?
Geceleri emzirip yatırıyorum uyanmasın diye omzuma almıyorum artık
Uyandımı uyumuyor çünkü
Gün geçtikçe daha zor oluyor

Benim tüm zamanım bebişimi emzirmeye çalışmakla geçiyor
Şöyle bir emdi uyudu diyemiyorum
Özellikle şu 3 gündür öğleden sonraları memeyi de ağzına almıyor, diliyle itiyor,öğürüyor
Kucakta hoplatmaktan, gezdirmekten,emsin diye uğraşmaktan o kadar yoruldum ki
Oturarak da emmiyor
Kucağımda gezdiricem
İlk zamanlar gazdan memeyi tutmuyor diye ayakta vermiştim memeyi
Ona alıştı artık iyice
Tüm gün evi turluyoruz
Gün bittiğinde ayaklarımda kollarımda derman kalmıyor
Yemek, ev işi zaten hiçbirşey yapmıyorum
Eşim geldikten sonra yapabildiği kadar artık yapıyor
Gün geçtikçe zorlanıyorum
Kendimi motive edemiyorum
O gülücükler saçan kızım gitti
Sürekli ağlayan bir bebek geldi
Ne yapsam dışarı falan mı çıkarsam da değişik gelse
Yarın aşıya gidicez gerçi
Çok zorlanıyorum

Canım allh kolaylık versn reflu falanmı var acaba nıye almazkı memeyı

Kzlar bebklernzn kulak temzlıgını nasıl yapıyosunz.. banyoda su sokmamaya caksıyorz nrmalde nasıl temzlıcez parmk faln sıgmıyokı baksam.. azcık bı kulak kiri gelms onu aldm elmle ama nasıl yapıyosunz suz

Canım allh kolaylık versn reflu falanmı var acaba nıye almazkı memeyı
Reflü yok diye tahmin ediyorum
Doktor da bişey demedi
Tahlil verdik işte
Diliyle itiyor,öğürüyor dedim
Kafasını sallıyor
Temiz çıkarsa kolik için ilaç verecekmiş
Bıktım bı ilaçlardan da
İnş temiz çıkar
Ağlamaktan sesi kesildi gece
Boğazı falan tahriş oldu

Merhaba kızlar ben ocak annesiyim yaklaşan ikinci ay aşisiylla ilgili size biseyler sormak istiyorum.Bu asinin bebeğinize nasil etkileri oldu çok ateş yaptı mi etkisi kaç gün surdu acaba ?

Farklı donemler olabılıyoma galıba bebklerde canım bız hemn bısey oldu sanıyorz ama bazen bı sure aynı davranslaru yapıyo snra degsıyo

Kızlar sütüm galiba gittikçe azalıyor aksama dogru memede sinirlenmeye başladı bol süt gelmiyo diye bende fark ediyorum daha hafif cekilmis oluyo artık sabahtan aksama bazen surekli memede oluyo ozellikle o gunler aksama yetmiyor surekli emziriyorum gece gündüz artsın diye ama bir gun artiyorsa bi gün azalıyor

Kzlar bıde bebegmn tırnagnı kesrken az etıne geldı kanadı cok az. Mıkrop faln kapmasn napsamkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…