- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Banyo yapınca da tıkanıklığa iyi geliyor. Ama suyu yavaş dökmek lazım başından. Yoksa nefesi tıkanabiliyor
O hırıltı bir türlü geçmek bilmiyor üç aylık olduk ben bi çare bulamadım ki buhar Makinesi çalıştırıyorum her gece evin ısısını düşürdüm ama yok yok yok sabah kaltığında hırıltıdan Emmiyor doktorların hepsi burun aspiratörü kullanma kesinlikle dedi ama kullanmazsam hiç nefes alamayacak yavrum. Burnunu temizliyorum ondan sonra rahat emiyor ki gün içende de ayni şeyler oluyor. Peki sen bir hafta öncesinde nasıl geçirmiştin hırıltısını?
Canım geç okuyorum belki yazmışsındır ama yaptın mı kuru fasülyeyi benimde canım çok istiyo cesaret edemiyorumKızlar kurufasulye gaz yapıyo dendgnden hc yemedım ama buhun yapmak ısyıyorm ne dersınız yıyen oldumu hıc bı tabak yesem ıcıne kımyon atsam
Kizlar her gece 11 2 arasi aglama nobetimiz vardı bikac gündür kesildi dr vicol diye bir gaz damlası verdi icinde kimyon yagi melisa papatya dereotu yağı varmış ona başladık iyi geldi herhalde. Her halukarda 2 ye kadar gece uykusuna gecmiyor ama daha rahat şimdi gündüz hic uyumuyordu bir iki haftadır az da olsa uyumayada başladı maşallah maşallah
Canım geç okuyorum belki yazmışsındır ama yaptın mı kuru fasülyeyi benimde canım çok istiyo cesaret edemiyorum
Al cnm al ben egitici şeyler almak istiyorum hepEvet o kartlardan. Bende çok istiyorum doğum paramı alayım hepsini kızıma harcamayi dusunyrm küpesini bile begendim
Al cnm al ben egitici şeyler almak istiyorum hep
Aklı erince hep normal oyuncaklara saldırcaklar zaten
Once kendin muayene ol canım, kısa sürüyor zaten. Bebisinde önce kalça ultrasonu çektir aşıyı en sona bırak derim huysuzlasacak çünkü. Bizimde yarın asilarimiz umarım güzel atlatirizKzlar persmbe gunu ası ıcın cıkcaz hastaneyede tandevunaldm kalca testı ııcn. Kendımede randevu alcm mecbr basur ıcın gornmwm lazm sorum su.. oglumn randevusunumu onceye alıyım kendmnkınımo benım ısım uUn surermıkı basurdan muayene olan varmı daha once yada bılen nasıl denk getrebulrım
Bizimde de yol canim kizariyor poposu falan bende 2 saate bir bezini değiştiriyorum rahatlasin diyeBizim soldaydi canim.valla bana bile fenalik geliyor onlar nasil sikilmasin.bu zamana kadsr hic pisik olmayan kizim cift bezden sonra kizarmaya basladi.ins gecerde bizde kurtuluruz
Başladım canim su vermeye de evdeki tart öyle bebisin kilosuna baktım kilo alımı durdu acaba mama kilo.aldırmıyor muBen mamaya basladim baslayali mama verdikten sonra 2-3 kasik veriyorum su canim.emzirirken su ihtiyacini karsiliyolar ama mamada oyle degil oyuzden az az vermek gerek
Ama bize 45 günlükken yapılmıştı acaba hata payı olabilir mi benim 39+2 de doğdu acaba başka bir doktordan randevu mu akşam daha 15 gün varDoktor bize tekrar çektirmenize gerek yok dedi. Düzelir ama iciniz rahat edecekse tekrar 1 ay sonra cektirin demisti ben 1 ay dayanamadim 15 gün ancak dayandim.35 haftalik dogdugu icin prematurelerde 3 aydan önce yapilmamasi lazimmis normal dogan bebeklerde 2 ayliktan önce hatali sonuc veriyormus.
Ben kesemiyorun tırnaklarını ellerim titriyor eşim kesiyor akşam BI daha k essin bebekler için tirnak törpüsü almam lazım o zmaanHâlâ eldiven takarak çok hata ediyorsun. Neredeyse 3 aylık olacaklar çocuklar. Bırak elleri hava alsın rahat etsin, el göz koordinasyonu gelişsin, ellerini yalasın. Bu ay nesneleri tutabilmeleri lazım. Ben 1.ayın sonundan beri eldiven takmadım. Mememi emerken elleriyle neler yaptıgıni bir görsen. Oyun halısıyla nasıl oynadığını bir görsen. Kesinlikle ellerini açtığım için ögrendi. Bazen kucağıma aldığımda sıkılanca elimi yanağıma koyup ittiriyor beni. Banyo yaptırırken filenin kenarlarını tutuyor. Özgür bırak çocuğun ellerini artık annesi. Zamanla kendini çizmemeyi ögreniyor. Tırnaklarını o uyurken kes ve törpüle
Amin canim aminAynen cnm bızımde tup bebek blıyosun onyuzden daha bı sevnc var naZarımz degıyo hatta allah korusun hepsnıde
Bende de salı dan beri devam eden bir kanama var çok da değil.ne olduğunu anlayamıyorumKızlar sizinde sürekli kasiklariniz ağrıyo mu hamilelik bitti kanama bitti ee regl ne zaman olacağım belli değil peki kasiklarım niye agriyo ya şiddetli değil ama rahatsız edici.
Gözünü agzina gözüne çok götürüyor canim ya ellerini ancak yanında durup takip edeceksin bazen öyle yapıyorum eşime tırnaklarını yinekestirip açayım. CanimBenimde öyle canım
Gece uyurken takıyorum ben artık
Gündüz açık bırakıyorum
Ağzına da götürüyor
Emerken bana da dokunuyor
Yüzünü de çiziyor uykusu gelince hep gözünde eller
Elleriyle keşfedecek
O yüzden aç sende yavaş yavaş canım
Canim benim bir hafta sonra kanamam geldi hala da gelmeye devam ediyorBenim hala az az kanamam geliyor
Doktora da gitmedim
72.gün
Normal değildir dimi
Canim kıskanması için surup veriyoruz her beslenmeden yarim saat önce BI de gaviscon kullanıyoruz normalde kurmayı bırakmıştı dün göğsümü verdim emdikten hemen sonra çok kötü kustu asli nda mememi ariyor k ucagimdayken tisortum olmasına rağmen göğsü agzini dayıyor gogsumden uzaklasmadi ama dün niyete emdi ve kustu sonra da aglaya aglaya uyudu ya bir benim.kizin kilo.alımı durduÇok iyi yapıyorsun
Düzenli 2 saatte bir sağarsan eminim artacak
Emzirmeye de devam ediyorsun değil mi
Biz dün yine bir kusturduk midede ne varsa sorma
Ancak toparlayabildim kendimi
Babası şırıngayla veriyordu bikaç istemedi öğürdü devam edince babası, çıkardı ama
Bütün üstü başı battaniye her yere kustu
Sonra da öyle uyudu
Öğürünce vermemek lazım demek ki
Yavrum yazık ağzı var dili yok ki
Senin bebişin kusmuyor artık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?