Nerde canim tek kişilik hücreye koymuşlar yan gelip yatacak srefsiz köpekAhh dilek ahh ibreti alem için etlerini lime lime doğrayacaksın ki el süremesinler o dilsiz yavrulara deliriyorum kafayı yiyeceğim 3 yaşındaki kızıma sarılıp sarılıp öptüm delirdim yaa delirdim......bende dün gece yazdım ağlaya ağlaya bunları içerde beskedikçe dışardakiler daha rahat minicik yavrulara el uzatıyor! InşAllah içerde gtne boru monte ediyorlardır günde üç öğün!
Canım 0-3 yaşlarında gözlük kullanması gereken bebeklerin zaten belirgin bir problemleri gözle görülür mesela kataraktlı doğan bebeklerde göz içi mercek numarasını ayarlamak zor olduğundan bebek bir süre çok yüksek numara hipermetrop kalacaktır ve bu bebeklerde kontakt lens daha tercih ediliyır belirgin kayması olan bebeklerde gözlük takmak zorunlu aynı şekilde tembellik ihtimali fazla olan yüksek hipermetrop ve astigmatlılarda gözlük takmak zorunluluğu var bu yaşlardaki bebeklerin yakın görmesinin düzeltilmesi tembelliğin önlenmesi, azaltılması açısından ççok önemli o yüzden gözlük takılabiliyır amaaçok olağan bi durum yoksa takılmıyor, göz muanesi çok önemli ihmal etmemek lazım... Acaba düzgün anlattım mı ki acabaa:)İyi de cnm hadi bozukluk var dedi diyelim bebeğe gözlük mü verecek..nasıl bir yol izleniyor ki..koala anne sen ne diyorsun bu konuda..
Beslesinler ama şişe boru ile.... InşAllahhhhh öyle gardiyanlara denk gelir ki ölmek için yalvarırNerde canim tek kişilik hücreye koymuşlar yan gelip yatacak srefsiz köpek
Allahım yarabbimAynen canim el kadar bebek olmuş iç organları parçalanmış allah annesine babasina sabır versin
ben aldim 5 dakika bakiyo sonra dikkati dagiliyo 15 20 gun sonra baslar sanırım oynamaya
Cnm çocuğu eziyet etme gazdan..ben lahana sarmasını demedim de yavrum nasıl ağladı kıyamam senin bebiye de hem de en gazlısını deneme derim ben..
Kızım 2gündür gündüzleri emmemeye başladıBebek gözlükleri böyle kızlar silikon tamamen ... Rabbim sağlıklı sonuçlar çıkarsın hepimizin yavrusuna
Dilekcim nerelerdesin sen ya:)Baban iyidir ins.Ben de az once sipars verdim.Ins.ilgilenirben aldim 5 dakika bakiyo sonra dikkati dagiliyo 15 20 gun sonra baslar sanırım oynamaya
Canım bu bebeklerin sağı solu hiç belli olmuyor benimkide bi kaç gündür karnı aç emmek istiyor ama ağzında tutuyor oyun oynuyor dalga geçer gibi ama sonunda anladım ki gazı var gece sabaha kadar yanımda memede çok imreniyorum emip beşiğinde yatan bebeklere.... Canım bişey olmaz onlarda niye yaptığını bilmiyor ki zamanla geçer ağlaması herhangi bi sorunu yoksaKızım 2gündür gündüzleri emmemeye başladı
Gece sorun yok uykusunda yanımai yatırıyorum emiyor
Bu emme işini uyumak falan mı sandı ki
Çok zor sakinleştirip kucağımda gezdirerek emzirdim az önce
Ne kadat verimli olduysa
Bi yandan saç kurutma sesi
Neden böyle yapıyordur ki
Ikiniyor mu emerken ?Bizde de ayni sorun.Hic saglikli ememiyr artik.Ya burnu tikali oluyr ya da gazdan ememiyr.Cok sikintıli bir durum.Gurultu yapiyrm o emerken,dikkati baska yone kaysin diye.Bazen etki ediyr.Kızım 2gündür gündüzleri emmemeye başladı
Gece sorun yok uykusunda yanımai yatırıyorum emiyor
Bu emme işini uyumak falan mı sandı ki
Çok zor sakinleştirip kucağımda gezdirerek emzirdim az önce
Ne kadat verimli olduysa
Bi yandan saç kurutma sesi
Neden böyle yapıyordur ki
Sabaha karşı ıkınmalar oluyor daIkiniyor mu emerken ?Bizde de ayni sorun.Hic saglikli ememiyr artik.Ya burnu tikali oluyr ya da gazdan ememiyr.Cok sikintıli bir durum.Gurultu yapiyrm o emerken,dikkati baska yone kaysin diye.Bazen etki ediyr.
Omzuma aldım uyuklamaya başlayınca verdimIkiniyor mu emerken ?Bizde de ayni sorun.Hic saglikli ememiyr artik.Ya burnu tikali oluyr ya da gazdan ememiyr.Cok sikintıli bir durum.Gurultu yapiyrm o emerken,dikkati baska yone kaysin diye.Bazen etki ediyr.
Gercekten cok zor.Bu ay boyle gececrk herhalde.Az emiyr bizimki de.Kilo alımi eskisi gibi olmaz ztn.Sabaha karşı ıkınmalar oluyor da
Öğleden sonra hiç güzelce tutmuyor
Saç kurutma açtım o biraz sakinleştirdi
Emdi mi emmedi mi bişey duymadım sesten
Uyuyor şimdi
Çok yoruldum ben
Uykuda daha rahat emiyrlar.IkınmadanOmzuma aldım uyuklamaya başlayınca verdim
Neden uyanıkken almıyor anlamadım
Ben de birkaç kez yatırdım halıyaben aldim 5 dakika bakiyo sonra dikkati dagiliyo 15 20 gun sonra baslar sanırım oynamaya
Bebek gözlükleri böyle kızlar silikon tamamen ... Rabbim sağlıklı sonuçlar çıkarsın hepimizin yavrusuna
Canım iki aylık kontrolünü oldu muBANA hıc bısey dıyen olmadı ne zaman muayene olması gerekıyoms gozden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?