- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Sağlık ocağı vermez canım bunu keşke o dandik damla yerine hayrına bundan verseler... Resmini attım bak canım o markanın yukarda bi yerde kesinlikle alın derim, kız sen ne demişsin ben ne yazmışım üşendim de silmeye Sağlık ocağının ki ni vermiyorum canım bi işe yaramaz beş para etmez iyi bişi olsa bedava dağıtmazlar zaten sen benim dediğimi al brnce tam destekli d3 kışın özellikle çok lazım krmik gelişimi içinSaglık ocagnnkını vermıyomusun cnm.. bnde alıyım dktra sırmaya gerk varmı endıse ettm sız deynce ne adı wellcare mı d3 bıtamnn
Ben dönence aldım netten ehh biraz ilgisini çekiyo kargo beleşe gelsin diyeBende almadim ama bugun de alsam mi diye dusundum sonrada bu kiz durmaz 5 dk bakar yine aglar dedim almicam sanirim bu aralar oyuncak alışverişine çıkmayı düşünüyorum bakalım neler var şu eğitici kopekcikten alcan ilkin listenin ilk sırasında o var:)
biz sokaklarda buyudk oynadik kapimizin onunden ayrilmadik.simdiki nesil cok guveniyo kendielrne daha 15 yaşında kadikoylere taksimlere gidiyolar arkadslaryla.nasil yaoicaz bilmiyrm.biz tv karsinda buyuduk o zaman hersey masumdu cizgi filmler dahil.ben hic hatirlamiyrm cizgi filmde kan olsun ama simdiki cizgi karekterlrn basi nerde gizu nerde belli degil.nasil uzak tutucaz nasil yapıcaz bilmiyrmBıım yavrularımız bumları gorerek duyarak buyuyecek ne yazıkkı ne yapıcaz nasıl korucaz.. hep dıyorm ewde etknlık yapıcam oynucam ılgılencem yalnz sokaga salmıcam saatkerce tv basnda oyrtmucam bılcnszce ınternet basnda saatler gecrmesıne ıızn vermıcem ınsaallah bnları elmden geldgnce yapabıltm
Bunun da 1 aylik kullanim suresi var mı canım?Doktora sorduk tadi bozulabilir dedi.Her ay yenilicez mi?Bu canım damla sayısını bebeğin kilosuna göre veriliyor www.syu.com bi araştır eczanede de satılıyor... Ama bu sitede indirime giriyor
Yok canım bitene kadar son kullanma tarihi 1 senelik tadı falan bozulmaz. Bozulabilir gibi net olmayan cümleler kullanıyorlar ya ifrit oluyorum benim en büyük kızım 14 yaşında ona 9 yaşından bu yana kullanıyorum her sene alıyorum son kullanım 1 sene bu üründeBunun da 1 aylik kullanim suresi var mı canım?Doktora sorduk tadi bozulabilir dedi.Her ay yenilicez mi?
24saat içinde sağdıklarım aynı soğukluğa gelince birleştirebilirsin canım
Tamam canim sagolasın.Tam emin olamadi zaten evet:))Yok canım bitene kadar son kullanma tarihi 1 senelik tadı falan bozulmaz. Bozulabilir gibi net olmayan cümleler kullanıyorlar ya ifrit oluyorum benim en büyük kızım 14 yaşında ona 9 yaşından bu yana kullanıyorum her sene alıyorum son kullanım 1 sene bu üründe
Gtlerini dönüp oturuyorlar çocuk mu var hamilemi var hiç umurlarında değil, bi kere benim başıma geldi dürzünün biri 40,50 yaşlarında neyse dolmuşdayız en büyük kızım 5 yaşlarında ayakta kaldık adamagrl yavrum kucağıma otur sen dedi ben tabi bi bağırdım sen kimsin kucağına oturacak nasıl böyle bişey dersin ama gözüm döndü canım diyor bide bana iyice delirdim öldürecektim
Sağlık ocağı vermez canım bunu keşke o dandik damla yerine hayrına bundan verseler... Resmini attım bak canım o markanın yukarda bi yerde kesinlikle alın derim, kız sen ne demişsin ben ne yazmışım üşendim de silmeye Sağlık ocağının ki ni vermiyorum canım bi işe yaramaz beş para etmez iyi bişi olsa bedava dağıtmazlar zaten sen benim dediğimi al brnce tam destekli d3 kışın özellikle çok lazım krmik gelişimi için
biz sokaklarda buyudk oynadik kapimizin onunden ayrilmadik.simdiki nesil cok guveniyo kendielrne daha 15 yaşında kadikoylere taksimlere gidiyolar arkadslaryla.nasil yaoicaz bilmiyrm.biz tv karsinda buyuduk o zaman hersey masumdu cizgi filmler dahil.ben hic hatirlamiyrm cizgi filmde kan olsun ama simdiki cizgi karekterlrn basi nerde gizu nerde belli degil.nasil uzak tutucaz nasil yapıcaz bilmiyrm
Ben aldım tiny love maymun adası
Ağzının payını almış çok bencil bu erkekler cokBizimkide dün laf söyledi ağzının payını aldı ikinciyi sen doğur görelim dedim sustu kaldı
Hangi siteden aldin canim peki?Ben aldım tiny love maymun adası
Oyuncaklarını ilgiyle izliyor
Daha kendi çekip bırakamıyor tabi de
Işıklı sesli maymunu var,çıngorak var, aynası falan
Hatta aynasına bakmayı değilde salladığımda izlemeyi seviyor :)
Halıya birlaç kez yatırdık daha çok beşiğine koyup oynatıyorum şimdilik
Dikkatini çeker bence artık canım
E bebekten almıştım canım benHangi siteden aldin canim peki?
229 tl e bebekte canim simdi.Playgronun 100 liraya var ama cok renkli degil.Ben de bunu alayim en iyisi.E bebekten almıştım canım ben
Dün de indirim vardı hatta tekrar
Bir de play gro var bütün oyuncakları peluşmuş
Ordakiler onu da tavsiye etmişlerdi
Biz tiny love yeterli dedik
Sevdi bence bizimki
Maymuna dokununca ses ve ışık çıkıyor
Gözleri ayırmadan izliyor
Aynen canım koca moruklar kedi köpekleri şediyor neler var Rabbim korusunCok ıyı yapmıssın walla genelde yası buuuk olanlarda oluyo bence yaslı deyp aldanmamak lazm malesef durum bu
Kız her ay her çocuğa bi tane alsam aboo:))Tamam canim sagolasın.Tam emin olamadi zaten evet:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?