2017 Aralık Anneleri

Saglık ocagnnkını vermıyomusun cnm.. bnde alıyım dktra sırmaya gerk varmı endıse ettm sız deynce ne adı wellcare mı d3 bıtamnn
Sağlık ocağı vermez canım bunu keşke o dandik damla yerine hayrına bundan verseler... Resmini attım bak canım o markanın yukarda bi yerde kesinlikle alın derim, kız sen ne demişsin ben ne yazmışım üşendim de silmeye Sağlık ocağının ki ni vermiyorum canım bi işe yaramaz beş para etmez iyi bişi olsa bedava dağıtmazlar zaten sen benim dediğimi al brnce tam destekli d3 kışın özellikle çok lazım krmik gelişimi için

Son düzenleme:
Ben dönence aldım netten ehh biraz ilgisini çekiyo kargo beleşe gelsin diye (100 lira ve üzerine kargo beleş) sitede dolanırken daha öncede gördüğüm 50 ilk sözcük kartlarından aldım benim çok hoşuma gitti tavsiye ederim

biz sokaklarda buyudk oynadik kapimizin onunden ayrilmadik.simdiki nesil cok guveniyo kendielrne daha 15 yaşında kadikoylere taksimlere gidiyolar arkadslaryla.nasil yaoicaz bilmiyrm.biz tv karsinda buyuduk o zaman hersey masumdu cizgi filmler dahil.ben hic hatirlamiyrm cizgi filmde kan olsun ama simdiki cizgi karekterlrn basi nerde gizu nerde belli degil.nasil uzak tutucaz nasil yapıcaz bilmiyrm

Bunun da 1 aylik kullanim suresi var mı canım?Doktora sorduk tadi bozulabilir dedi.Her ay yenilicez mi?
Yok canım bitene kadar son kullanma tarihi 1 senelik tadı falan bozulmaz. Bozulabilir gibi net olmayan cümleler kullanıyorlar ya ifrit oluyorum benim en büyük kızım 14 yaşında ona 9 yaşından bu yana kullanıyorum her sene alıyorum son kullanım 1 sene bu üründe

@minnak B brc1011 N Nil0005 canlar ya çünkü sagdigim şöyle bugünkü sagdigim sutu karıştırıp verebilir miyim yoksa ayrı mi vereyim biberonla
24saat içinde sağdıklarım aynı soğukluğa gelince birleştirebilirsin canım
Ben ayrı ayrı buzdolabına koyup soğutup birleştiriyordum
Sen ikisini de ılıt öyle birleştir istersen
Farklı sıcaklıklarla birleştirme ama canım

Tamam canim sagolasın.Tam emin olamadi zaten evet:))

Cok ıyı yapmıssın walla genelde yası buuuk olanlarda oluyo bence yaslı deyp aldanmamak lazm malesef durum bu

Tamm cnm alırım neler almıyorzkı yavrular ıcın bunuda alırız

Aynen cnm ısımz cok zor allahm guc kuvvet sabır versn bıZe

Kızlar oyun halısi alsam ilgisini ceker mi ki?Uyanik kaldgnda oyalamak zor oluyr.Dun 8 saat uyanik kaldı.Nasil oyalayacagimizi sasirdik.Bu minigim bizi cok zorluyor.Ablasi oyle degildi.Tiny love guzel geldi ama siz ne tavsiye edersnz? N Nil0005 Sen almıstin sanki di mi canim?

Ben aldım tiny love maymun adası
Oyuncaklarını ilgiyle izliyor
Daha kendi çekip bırakamıyor tabi de
Işıklı sesli maymunu var,çıngorak var, aynası falan
Hatta aynasına bakmayı değilde salladığımda izlemeyi seviyor :)
Halıya birlaç kez yatırdık daha çok beşiğine koyup oynatıyorum şimdilik
Dikkatini çeker bence artık canım

İlk okuduğumda gerçek değildir dedim
Yani 3 yaşında bir çocuk
Ama sonra birkaç yerde daha görünce inandım
İnsan kabullenmek istemiyor
Malesef acı gerçek
Yavrularımızı çok iyi korumalıyız, her an yanlarında olmalıyız, kimseye güvenmemeliyiz
O babasının tecavüz ettiği haberini okumadım ama instagramda gördüm
Nasıl bir babasın ki sen
Nasıl bir kafadasın
Annesi kimbilir bakmaya kıyamazken o yavrunun yaşadıkları
Aklım almıyor gerçekten de
Sonra düşündüm neden böyle insanlar var
Vicdansız, sevgisiz, saygısız ...
Belli bir yerde de eğitimi suçladım
Okullarımızda çocuklara o değerleri gerçekten veremiyoruz artık
Sadece öğretim yapmak hiçbir işe yaramıyor
Sadece okul da yetersiz
Ailede o değerleri öğrenemeyen okulda hiç öğrenemiyor
Geleceğimizden de çekiniyorum açıkçası
Bilemiyorum ne yapılsa, nasıl bir ceza verilse de
caydırıcı olsa, çocuklara kıyılmasa,
Aklım hiç almıyor hiç

Hangi siteden aldin canim peki?

Hangi siteden aldin canim peki?
E bebekten almıştım canım ben
Dün de indirim vardı hatta tekrar
Bir de play gro var bütün oyuncakları peluşmuş
Ordakiler onu da tavsiye etmişlerdi
Biz tiny love yeterli dedik
Sevdi bence bizimki
Maymuna dokununca ses ve ışık çıkıyor
Gözleri ayırmadan izliyor

Kızlar bizim 3. Ay kontrolünde göz muayenesi var mış..yaptıran var mı...3 yıl önce yoktu devlet hastanesinde.. Şimdi özele gidiyoruz.. Bir de sağlık ocağında da yapılacakmış aynısı mı bilmiyorum

229 tl e bebekte canim simdi.Playgronun 100 liraya var ama cok renkli degil.Ben de bunu alayim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…