• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Aymen oyle canım bız anneler cok dıkkat edıcez kızı erkegı yok arrıı bunun kmsede kısıra bakmasın kızan kozsın darılan darılsın elmdenhelsfnce koruyacam yavrumu öptemeyecemde kmseye baska yrlu bı uolu yok bının geneldede yaknlardan cıkıuo hep aklım almıuo beymım donuyo artık.. el kadr bebe anlatamaz bısey bızmkorucaz uavrumuzu o yuZden kmse yok bıtek sennmı cocugun var kıskanıyosun bılmem ne demesn etrafmdada dıyen oltsa cevabınıda alır o yavru bana allahn emanetı once allaha snra bana muhtac bınkerce cocuk var tacıze ugraypta ana babasnn haberı olmayan.. cok ıyı yakıp edp gozlemlıcez cocuklarımızı farknda olcaz herseyn allahm korusun esrgesn hepsnı dusunmek bıle canımı yakıyo allah o anne babalara sabrlar versın.. ınsan kılıklı o seytanlarımo hayvandan beter allahn cezalarınıda allah kahretsın:KK43:
Aynen canim kızı erkeğe yok bunun ne günlere kaldık sabi melek bunlar ya ben bazen.kizsam pişman oluyorum aynen öyle herkesin kucağına vermeyeceksin çok yakinin bile olsa valla ben babasi disinda kimseye guvenemem z atenn kimseye opturtmuyorum ki eşime de diyorum sakin dudagindan öpme annesi babası olsak da bizim mahrum yerlerinden öpme hakkımız yok daha şimdiden kizimin mahrumiyetini korumak zorundayım çünkü dediğin gibi.allahin emaneti birer melek onlar

Gelmiyo ki hepimiz dört gözle bekliyoruz öyle bi milletiz suçlulara bile merhamet ediyoruz ama çocuk istismarının mazereti yok bunun cezası agir olmalı.
Hiçbir şekilde mazereti affı olmamalı tek odali hücreye koymuşlar ya.neymis intihar etmedin.yada diğer suçlular tarafından linç edilmesin diye edilsin anasını sattım hatta daha beteri yapılsın diğer mahkumlarla ayni koğuşta olacak kiorada hergün ölecek şerefsiz bi de kız ağlıyordu pişmanım diyor senin.pismanligin o.kizin psikoljisini geleceğini düzeltecek mi o ana babanın acısını dindirecek mi

Her doğan çocuğumda hep bu sefer bunu ayağımda sallamıyacağım emzirip yatıracağım öyle alıştıracağım diyorum ama sonunda ana sınıfına gidene kadar nerdeyse sallıyorum yıllardır çocuk sallıyorum eheheh kafayı yedim kız ben şimdi deli deli gülüyorum gomşumuz oluyoda diyen teyze gibi Allahım akıl sağlığımı koru :)))
Alemsin cnm yaa valla bende ayni durumdayim 2 numarayi hala salliyorun o bitmeden bu geldi:KK45: Rabbim yardimcimiz olsun:KK35::KK35::KK35:

Az önce bir cay kaşığı kadar siringayla verdim canim

Bir cay kasigini zor içti onu da siringayla verdim peki ne kadar verilmeli su sen ne kadar veriyorsun BI de bir hafta oldu manaya başlayalı hiç su vermedim bisey olur mu ki
ben biberonla veriyrm sabah aksam ne kadr icerse bebiler suyu pek sevmez tadi tuzu olmadigi icin.yok bisey olmaz canim.bi sabah bi aksam versen yeterli

Alemsin cnm yaa valla bende ayni durumdayim 2 numarayi hala salliyorun o bitmeden bu geldi:KK45: Rabbim yardimcimiz olsun:KK35::KK35::KK35:
Ayy onlar iyi olsun başka bişey istemiyorum varsın ömrüm onlarla geçsin Rabbim evlatlarımızı kötü insanlardan korusun....

Haberlere bakmaya bakmaya neler olmuş adana da yaşanan olay ne öyle şerefsiz köpeğin biri el kadar bebeğe tecavüz etmiss yazık değil mi o 3 yaşındaki kiza o serefsizi bana verecekler var ya idamdan beter edecem resmen kanim dondu face de okurken nasil bir dünya oldu hiç allah korkusu yok bu insanlarda. Valla kimseye guvenmeyeceksin yavrunu
Sorma canım yaa sormaa bende dün gece gördüm daha kanım dondu....

Bende bu akşam tesadüfen nette gördüm gezinirken dünyanın çivisi çıktı artık idam yada hadım cezası gelmeli ama neerde..
Hadım edilsin kolları kökünden k3silsin dilleride kökünden kesilsin idam kurtulusu olur sürünsün....

Back