Aynen canim kızı erkeğe yok bunun ne günlere kaldık sabi melek bunlar ya ben bazen.kizsam pişman oluyorum aynen öyle herkesin kucağına vermeyeceksin çok yakinin bile olsa valla ben babasi disinda kimseye guvenemem z atenn kimseye opturtmuyorum ki eşime de diyorum sakin dudagindan öpme annesi babası olsak da bizim mahrum yerlerinden öpme hakkımız yok daha şimdiden kizimin mahrumiyetini korumak zorundayım çünkü dediğin gibi.allahin emaneti birer melek onlarAymen oyle canım bız anneler cok dıkkat edıcez kızı erkegı yok arrıı bunun kmsede kısıra bakmasın kızan kozsın darılan darılsın elmdenhelsfnce koruyacam yavrumu öptemeyecemde kmseye baska yrlu bı uolu yok bının geneldede yaknlardan cıkıuo hep aklım almıuo beymım donuyo artık.. el kadr bebe anlatamaz bısey bızmkorucaz uavrumuzu o yuZden kmse yok bıtek sennmı cocugun var kıskanıyosun bılmem ne demesn etrafmdada dıyen oltsa cevabınıda alır o yavru bana allahn emanetı once allaha snra bana muhtac bınkerce cocuk var tacıze ugraypta ana babasnn haberı olmayan.. cok ıyı yakıp edp gozlemlıcez cocuklarımızı farknda olcaz herseyn allahm korusun esrgesn hepsnı dusunmek bıle canımı yakıyo allah o anne babalara sabrlar versın.. ınsan kılıklı o seytanlarımo hayvandan beter allahn cezalarınıda allah kahretsın