Hic sevmiyor hiç bakalim saat 1o da 15 damla sap simpleks verdim gündüz veriyordum aksam uyuyordu aksam verince gece uyur belki.iyiki sap.simpleks var yoksa ne yapardimValla doğru benimkide kafadan tırmalıyor bereyi bide altından çıkarttığım zamn tulumun içindeki altı sesler çıkarmaya çalışıyor daha bir ayağı giydirirken basıyor yaygarayı
:))))))))Teyzeler ben yatağımda her yerde yattım ama en çok mutfak masasını sevdim saatlerdir uyuyorum işte aradığım rahatlık ohhh beee
Yok canim. Ya bizim kiz kundaktan nefret ediyor yatarken mutlaka ayakları açık.olcak battaniyenin içinde eller zaten.hepnkundagin dışında bere eldiven bizim kızda sevmiyor ama mecburneldiven tam mi zorunda ne.kadar tırnakları kesik de olsa elini agzina götürüyor tırnaklarıyla birlikte yada gozunun üstünde geziyor elleri karnimdayken de oyleydi1 ay dolunca başka bir yere götürebilirsiniz.ben 15 gün zor dayandim zaten kolik cift bezle mahvolmustu.ancak doktor demisti zaten 50 nin altinda degilse değer düzeliyor diye. Seninki de düzelir.benimkinin degeriyle ayni seninki de.dogduktan sonra ilk 10 gün kundak yapilmamasi lazim diyorlarda benimki kuvözdeydi bacak arasina hep havlu koyuyorlardi .ana yinede gec gelisti
Yok eşin hakli bekle biraz daha. Çok sıkmamak.kaydıyla sarmakta lazımda bizim ki giyinmeyi hiç sevmiyor.bir de kızlar sıcağı sever derler giyindirene kadar bağırıyor.bereden nefret ediyor.
Saç kurutma mak sesinde emziriyorum şu an ben
Götürmüstük doktora 39 oldugunda da care bulamadilar.ates düşürücüler fayda etmemisti. 10 gün 38 39 bu aralardi birden 40a çıkmıştı hemen.ılık su sürdüm.her yerine hemen arabaya bindirdik klinayida actik serinlesin diye hastaneye kadar oyle idare ettik. İgneden sonra 2 gün yürüyemedi ama o zordu.bende hamileydim esim iste tuvalete falan kucaklayip götürdüm yürüyemedigi icin,anne olmak zor sabredersen mükafatı çok
Her doğan çocuğumda hep bu sefer bunu ayağımda sallamıyacağım emzirip yatıracağım öyle alıştıracağım diyorum ama sonunda ana sınıfına gidene kadar nerdeyse sallıyorum yıllardır çocuk sallıyorum eheheh kafayı yedim kız ben şimdi deli deli gülüyorum gomşumuz oluyoda diyen teyze gibi Allahım akıl sağlığımı koru :)))
Ne yaptın canımBızmkı dnlemıyo csnım kolık muzklerını falnda denedk
Ne yaptın canım
Bizimki uyudu öyle
Eşim de saati kapatmış
Yeni kalktık
Koz da doldurmış altını
Hiç benim altın kirli,acıktım diyen yok
Uyuyor hala
Haberlere bakmaya bakmaya neler olmuş adana da yaşanan olay ne öyle şerefsiz köpeğin biri el kadar bebeğe tecavüz etmiss yazık değil mi o 3 yaşındaki kiza o serefsizi bana verecekler var ya idamdan beter edecem resmen kanim dondu face de okurken nasil bir dünya oldu hiç allah korkusu yok bu insanlarda. Valla kimseye guvenmeyeceksin yavrunu
Aynen su ya ne zarari olacak şu doktorlara bazen anlam veremiyorum:)Bende aynısını yapıyorum peteğin yanında duruyor ona ayrı su kaynatıyorum brnde veriyorum iyi geliyor bi sakınca görmüyorum vermekde bence su zararlı diyorlar ama damlalar hepden zararlı su bu yani o zaman mamaya koyulmazdı saçma grliyor komik :))
O zmn bende su vereyim sağ olun kızlarr
Bende bu akşam tesadüfen nette gördüm gezinirken dünyanın çivisi çıktı artık idam yada hadım cezası gelmeli ama neerde..Haberlere bakmaya bakmaya neler olmuş adana da yaşanan olay ne öyle şerefsiz köpeğin biri el kadar bebeğe tecavüz etmiss yazık değil mi o 3 yaşındaki kiza o serefsizi bana verecekler var ya idamdan beter edecem resmen kanim dondu face de okurken nasil bir dünya oldu hiç allah korkusu yok bu insanlarda. Valla kimseye guvenmeyeceksin yavrunu
Bende idam gelmeli ya da meydanda kısa kısas uygulanmali ki bir daha kimse cesaret edemesinBende bu akşam tesadüfen nette gördüm gezinirken dünyanın çivisi çıktı artık idam yada hadım cezası gelmeli ama neerde..
Biberonla mi veriyorsun canimVer canm için rahat olsun bizimki 1 ay suyu zorla içti şimdi kendi çekiyo her bebek suyu hemen almiyo şimdiden alıştır ki ilerde zor olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?