2017 Aralık Anneleri

Bugun ögrendigim bilgileri paylasmak.istiyorum.oncelikle emzirirken bebegin yüzü ve bedeni tamanen anneye bakmasi lazimmis kafasi önde bedeni geride olmamasi lazimmis ikincisi bebegi emzirmeden önce cenesine dokunun nemeti agzina hemen vermeyin emme refleksini cenesine dokunarak saglayin sonra memeyi verin diyor birde emzirirken bebegin yüzük parmaginin alt bölgesine dairesel hareketlerle masaj yapin diyor.bu masaj brbegin açlik duygusunu harekete geciriyormus gazı azaltiyormus.

Valla doğru benimkide kafadan tırmalıyor bereyi bide altından çıkarttığım zamn tulumun içindeki altı sesler çıkarmaya çalışıyor daha bir ayağı giydirirken basıyor yaygarayı
Hic sevmiyor hiç bakalim saat 1o da 15 damla sap simpleks verdim gündüz veriyordum aksam uyuyordu aksam verince gece uyur belki.iyiki sap.simpleks var yoksa ne yapardim

Yok canim. Ya bizim kiz kundaktan nefret ediyor yatarken mutlaka ayakları açık.olcak battaniyenin içinde eller zaten.hepnkundagin dışında bere eldiven bizim kızda sevmiyor ama mecburneldiven tam mi zorunda ne.kadar tırnakları kesik de olsa elini agzina götürüyor tırnaklarıyla birlikte yada gozunun üstünde geziyor elleri karnimdayken de oyleydi

Cock dogrmsk meselele degl ama annelıgı yapmk cok zorms gercekten hcbıseye benzemıyomus rabbım kolalık versın cumlmemızd

Iyı dayanıyon walla canım aksam merak ettm ıkı dk aldm sallaym dedım ayagmda yok benlık degıl gercı mecbr kslnca yapıyorzda

Hıcbısey anlamdm buhun ne zamn uyudu ne zamn ıyandı aksmdan berı beynm yandı

Ne yaptın canım
Bizimki uyudu öyle
Eşim de saati kapatmış
Yeni kalktık
Koz da doldurmış altını
Hiç benim altın kirli,acıktım diyen yok
Uyuyor hala

Azcık emdı bızmkıde 11 gbı braz ıyumstu krızı gecms az emdı yatrdm 3.5 te kaldrdım smdı tekrar emıyo

Haberlere bakmaya bakmaya neler olmuş adana da yaşanan olay ne öyle şerefsiz köpeğin biri el kadar bebeğe tecavüz etmiss yazık değil mi o 3 yaşındaki kiza o serefsizi bana verecekler var ya idamdan beter edecem resmen kanim dondu face de okurken nasil bir dünya oldu hiç allah korkusu yok bu insanlarda. Valla kimseye guvenmeyeceksin yavrunu

Aymen oyle canım bız anneler cok dıkkat edıcez kızı erkegı yok arrıı bunun kmsede kısıra bakmasın kızan kozsın darılan darılsın elmdenhelsfnce koruyacam yavrumu öptemeyecemde kmseye baska yrlu bı uolu yok bının geneldede yaknlardan cıkıuo hep aklım almıuo beymım donuyo artık.. el kadr bebe anlatamaz bısey bızmkorucaz uavrumuzu o yuZden kmse yok bıtek sennmı cocugun var kıskanıyosun bılmem ne demesn etrafmdada dıyen oltsa cevabınıda alır o yavru bana allahn emanetı once allaha snra bana muhtac bınkerce cocuk var tacıze ugraypta ana babasnn haberı olmayan.. cok ıyı yakıp edp gozlemlıcez cocuklarımızı farknda olcaz herseyn allahm korusun esrgesn hepsnı dusunmek bıle canımı yakıyo allah o anne babalara sabrlar versın.. ınsan kılıklı o seytanlarımo hayvandan beter allahn cezalarınıda allah kahretsın

Aynen su ya ne zarari olacak şu doktorlara bazen anlam veremiyorum:)

Bende bu akşam tesadüfen nette gördüm gezinirken dünyanın çivisi çıktı artık idam yada hadım cezası gelmeli ama neerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…