• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ya sinir ediyor böyle drlar. İllaki ya stres yaptırıp sütümüzü azaltacaklar sonra da gelsin mamalar. Zaten kilo durumu ırsi. Bursa'da yaşıyordum daha önce oradaki drumuz da takılmazdı hiç kiloya. Benle eşimin boyunu falan sorar ona göre normal derdi. Sonuçta uzun boylu kilolu yapılı insanın bebeği de öyle olur. Ama zayıf Ve minyon anne babanın çocuğu da minyon olur. Hasta olmasın bebekler yeter.
Valla dogru söylüyorsun canim doktor kilo.alımı az sutun yetersiz manaya başlamalıyız ddi benimno günden sonra sutum daha da azaldı şimdi varla yok arasi

Kizlar ya şimdi kızıma mama başladık ya biz su vermeme gerek var mi günde 3 kere de sagip anne sutu veriyorum anne sutundeki su yeterli mi yoksa ekstra su vermeme gerek var mi

Kizlar ya şimdi kızıma mama başladık ya biz su vermeme gerek var mi günde 3 kere de sagip anne sutu veriyorum anne sutundeki su yeterli mi yoksa ekstra su vermeme gerek var mi
Canım bunu bizde dr a sormuştuk o da mamayı zaten suyla yapıosunuz gerek yok demişti ben vermiorum o yüzden yine de K Koala_anne ye sormak lazım :)

Farketmez canm ama kustuktan sonra versen daha iyi boğazında kusmugun ekşimsi tadi kalmasın diye ben öyle yapiyorum
Bende bunu düşünüyordum kuzum h kac gündür ama günde 3 kere anne sutu sahip veriyorum bu yetmez yetmezse de suyu nasil verecem hwr mama içtikten sonra mi

K Koala_anne tecrübeli bir anne olarak sana sormak istedim bu durumla karşılaşan ve çare bulan varsa yardımcı olur mu lütfen? Üç aylık olduk biz çok şükür ama başından beri geçmeyen bir hırıltı var pazartesi 6. Farklı doktora götürdüm artık yorulduk bütün doktorların söylediği burnunu serum fizyolojik ile temizle burun pompası kullanma ciğerler temiz. Son gittiğimiz doktor evin ısısı 22 geçmesin dedi 23 derecedeydi 22ye aldı bu sefer de öksürük başladı böyle gıcık tutmuş gibi özellikle geçeleri öksürüyor. Sadece bir doktor besin alerjisinden bahsetti süt ürünleri yumurta et sırayla Denedim yok geçmiyor hırıltı. Alerji testine de almadılar. Aslında bronşit ya da astım olacak diye çok korkuyorum bu hırıltının geçmesi olan fikri olan var mı?
Benim oğlumda da doğuştan var hırıltı ve her kucagina alan bu neden böyle diye soruyor. Doktor sezeryan dogumda cogerlerinde su kalabiliyor 1.5 yasina kaar olur dedi. Baska doktor da burunları küçük ondandir dedi.

K Koala_anne ď vitamini veril.verilmeli mi bebeklere?
Ben yaklaşık 2 haftadır vermiyorum.
Damlayı verdiğimde gaz sancısı daha çok oluyor çocuk da sende yanlış mı yapıyorum verip vermemekte

Ben hiç mama vermediğim halde su veriyorum canm ne bilim susuyo sanıyorum için rahat etmiyo ben kaynatıp biberon koyuyorum soba odasında durduğu için fazla soğuk olmuyo yinede sen bilirsin canm ama sudan zarar gelmez. sen ne diyosun @koala anne
ama kuzum mama suyla hazırlanıyor anne sutu de.veriyorum peki suyu nasil verecem ilik mi soguk mu

Mrb arkadaslar .. biz de bugun cok sukur iki aylik olduk..araniza gec katildim malesef... en son dogumdan once burdaydim..oglusum kolik oldugundan cok skntlar cektik ama suan cok skur rahatladik bu durumda olan anneler vatsa deneyimlerimi paylasabilirim

38,4 cok deglmı ama gecen 38 olmus ben farkettm ölçmeden yukseldgnı.. dusunce ölctm 37.4 falandı düşmüş hali
Benim kızımin hep 37 37 buçuk arasi atesi doğduğundan beri tahlillerde bisey çıkmadı doktor bebeklerin vücut ısısı sabit olmaz dedi 38 buçuk ateşin altindaysa ilaç verilmemesi lazımmış.oğlumda 40 derece olmustu ekim ayında o zaman çok korkmustum.cocuk bilincini kaybetti resmen. 10 gün sürdü bikac doktora götürdük biseyi yok dediler en son 40 ı görünce acile götürdük doktor bu çocuğun boğazi yara olmus kabuk bağlamıs penisilinsiz geçmez dedi çocuk doktorlari nasıl.göremediyse o yarayı.penisilin vuruldu öyle düstü ateşi.doktorlarada.nasıl güvenecegiz bilmiyorum

Insallah kuzum ben.başka bi doktora gidelim diyorum eşim radyasyona maruz kalmasın diyor
1 ay dolunca başka bir yere götürebilirsiniz.ben 15 gün zor dayandim zaten kolik cift bezle mahvolmustu.ancak doktor demisti zaten 50 nin altinda degilse değer düzeliyor diye. Seninki de düzelir.benimkinin degeriyle ayni seninki de.dogduktan sonra ilk 10 gün kundak yapilmamasi lazim diyorlarda benimki kuvözdeydi bacak arasina hep havlu koyuyorlardi .ana yinede gec gelisti kalça

Back