2017 Aralık Anneleri

Canım bunu bizde dr a sormuştuk o da mamayı zaten suyla yapıosunuz gerek yok demişti ben vermiorum o yüzden yine de K Koala_anne ye sormak lazım :)
Aynen suya ihtiyacı olmaz ama arada vermek iyi gelir ben veriyorum günde iki defa falan çünkü sütün tatlı olmasından galiba dudakları birbirine yapışıyor yalanıyp duruyor su içince rahatlıyor:)

K Koala_anne ď vitamini veril.verilmeli mi bebeklere?
Ben yaklaşık 2 haftadır vermiyorum.
Damlayı verdiğimde gaz sancısı daha çok oluyor çocuk da sende yanlış mı yapıyorum verip vermemekte
Ya ben açıkcası bıraktım o damlayı bunu aldım gulitensiz www.syu.com dan bi inceleyin tavsiye ederim büyük kızlarımada halrn kullanıyorum malum kışdayız ve güneş kemiklere çok lazım özellikle yenidoğan ve daha büyükklerine.... Ven bile kullanıyorum.... Kiloya aya göre değişiyor verilmesi gereken damla sayısı herkesin ki bir olmuyoro.. Aile hekiminin yada eczanede satılanlar evet gaz yapıyor ve katkı maddesi çok fazla beni bi dinleyin araştırın kızlar

Eklentiler

• IMG-20180205-WA0001.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 42

Allah korusun havale faan gwcrrr 40a kadr ewde bekletmmek laZm bence

Kafam beynım catlıyo. Ikı saattr memeyı almıyo yıne her aksamkı durum bıı

Bende aynısını yapıyorum peteğin yanında duruyor ona ayrı su kaynatıyorum brnde veriyorum iyi geliyor bi sakınca görmüyorum vermekde bence su zararlı diyorlar ama damlalar hepden zararlı su bu yani o zaman mamaya koyulmazdı saçma grliyor komik :))

Nasıl atlattın ben im bebeğin uyku sorunu var çok az uyuyo

Az önce bir cay kaşığı kadar siringayla verdim canim
ben biberonla veriyrm su biberonu ayri her gun bir iki kez veriyrm kustuktan sonrada vermelisin.mama yiyen bebeklere su verilirmis.anne sutu icenlere bile veriyolar
Bir cay kasigini zor içti onu da siringayla verdim peki ne kadar verilmeli su sen ne kadar veriyorsun BI de bir hafta oldu manaya başlayalı hiç su vermedim bisey olur mu ki

Biz de malesef kaynanamla gorumcem hastaneden çıktığımız gün kundak yaptılar ki ben razı değildim insallah gelişir canim da çift bez çok kötü yapıyor yavrumu bizim ki de kolik Bu bez cift bez baglamadan sonra daha da huysizlandi insallah düzelir canim ya bana kalsa ben yarin başka domtpra goturururum ama esim surda ayın 6 sina kac gun kaldı diyor

Benim kizimda. Kolik akşam 4 5 gibibaşlıyor gece 1 2 ye kadar sebebsiz aglamalari oluyor hicnisey yokken

Ben bu markanin multivitaminini hamilelikte kullandım.

cnm fön makinesi denedinmi benim oglumda oyleydi kolik bebekti doktor fob makinesi tavsiye etmisti sabah aksam onunla uyuyordu kapatinca uyaniyordu tam 8 ay boyle uyudum sadece rahat edersin dene istersen
Canm bizde oyleyiz biraz iki gundur iyi biraz cok sukur.kundak gibi sardim kollarini besige koydum verdim emzigi hizli hizli pış pış deyip yavasca salladim.delirmk uzereydim bnde.gerci gunu ginlerini tutmuyor

Muhabbetiniz daim olsun kizlar baya sohbet etmissiniz okumaya calistim annem evine dondu kaldim 3 cocukla bas basa zor yetisemiyorum herseye

Canm bizde oyleyiz biraz iki gundur iyi biraz cok sukur.kundak gibi sardim kollarini besige koydum verdim emzigi hizli hizli pış pış deyip yavasca salladim.delirmk uzereydim bnde.gerci gunu ginlerini tutmuyor
kollarini sardigim an kiyamet kopuyor hemen cikartmak istiyor bende ne yapsam bikemiyorum suan ayagimda hala geceyi gunduzu ayirt edemiyor nasil duzelecek bilemiyorum 1 saat once banyo yaptirdim belki rahatlar diye 2 kere yatirdim geri kalkti simdide ayagimda salliyorum

Her doğan çocuğumda hep bu sefer bunu ayağımda sallamıyacağım emzirip yatıracağım öyle alıştıracağım diyorum ama sonunda ana sınıfına gidene kadar nerdeyse sallıyorum yıllardır çocuk sallıyorum eheheh kafayı yedim kız ben şimdi deli deli gülüyorum gomşumuz oluyoda diyen teyze gibi Allahım akıl sağlığımı koru :)))

Insallah kuzum ben.başka bi doktora gidelim diyorum eşim radyasyona maruz kalmasın diyor
1 ay dolunca başka bir yere götürebilirsiniz.ben 15 gün zor dayandim zaten kolik cift bezle mahvolmustu.ancak doktor demisti zaten 50 nin altinda degilse değer düzeliyor diye. Seninki de düzelir.benimkinin degeriyle ayni seninki de.dogduktan sonra ilk 10 gün kundak yapilmamasi lazim diyorlarda benimki kuvözdeydi bacak arasina hep havlu koyuyorlardi .ana yinede gec gelisti

Yok eşin hakli bekle biraz daha. Çok sıkmamak.kaydıyla sarmakta lazımda bizim ki giyinmeyi hiç sevmiyor.bir de kızlar sıcağı sever derler giyindirene kadar bağırıyor.bereden nefret ediyor.

Allah korusun havale faan gwcrrr 40a kadr ewde bekletmmek laZm bence
Götürmüstük doktora 39 oldugunda da care bulamadilar.ates düşürücüler fayda etmemisti. 10 gün 38 39 bu aralardi birden 40a çıkmıştı hemen.ılık su sürdüm.her yerine hemen arabaya bindirdik klinayida actik serinlesin diye hastaneye kadar oyle idare ettik. İgneden sonra 2 gün yürüyemedi ama o zordu.bende hamileydim esim iste tuvalete falan kucaklayip götürdüm yürüyemedigi icin,anne olmak zor sabredersen mükafatı çok

Valla doğru benimkide kafadan tırmalıyor bereyi bide altından çıkarttığım zamn tulumun içindeki altı sesler çıkarmaya çalışıyor daha bir ayağı giydirirken basıyor yaygarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…