2017 Aralık Anneleri

Canım uyandırma bence çoğu dr aynı şeyi söylüyor. Bu aylarda uyku da beslenme kadar değerli büyümesi için. Hem ne güzel madem iyice açıkmış iyice doyur gazını çıkart bırak tekrar uyusun. Takma kafana

N Nil0005 Az once aile hekimine rapor almsya gittim canım.Bugun raporum devam ettigi icin sistem vermedi.Belki uzman doktor rapor bitmeden verebilir dedi.Sanırim ben bu isi yapamıcam.Yarin ucretsiz izin dilekcemi vericem

N Nil0005 Az once aile hekimine rapor almsya gittim canım.Bugun raporum devam ettigi icin sistem vermedi.Belki uzman doktor rapor bitmeden verebilir dedi.Sanırim ben bu isi yapamıcam.Yarin ucretsiz izin dilekcemi vericem
Cnm bana sormadın ama sen yarın için mazeret izni yazdır kendine..raporun cumartesi pazar a gidecek..1günlük Alsan bile bu kez de 20günlük rapor hakkından gitmiş olacak..ben telaş yaptım senin yerine valla stres oldum..

Kızlar alakasız olacak ama ben de sorayım. 2.5 ay sonra kendi evimize taşınacağız inş. Kombi alacağız yoğuşmalı. Sizler ne marka kullanıyorsunuz neyi öneriyorsunuz? Hadi bir bu mevzuya da el atın

Kızlar alakasız olacak ama ben de sorayım. 2.5 ay sonra kendi evimize taşınacağız inş. Kombi alacağız yoğuşmalı. Sizler ne marka kullanıyorsunuz neyi öneriyorsunuz? Hadi bir bu mevzuya da el atın
Bizimki yoğuşmalı değil cnm..viesman kullanıyoruz..ev yalıtımlıysa zaten çok yakmıyor..termostat da kullanıyoruz..300 lira gibi geliyor fatura..

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 20 mart ta doğum iznim bitiyor aslında ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ama kendi ailem yanıma gelip çocuğa bakabileceklerini söylediler. Köy okulunda tek öğretmen olarak çalışıyorum. Sabah dokuzda gidip süt iznimi kullanarak onikide evde olurum. Sizce ücretsiz izin mi alayım yoksa annemleri mi çağırayım? Borcumuz var ücretsiz izin bizi zorlayacak ama fikirleriniz önemli nasıl yapayım???

Oyy kuzum allah y ardimcin olsun bern birtanenin serdiyle başa çıkamıyorum BI de 2. Sini düşünüyorum ki çok hareketliydi düşünemiyorum kendini
Sağol canım yok kız o kadr korkma seninki mülayim olur belki birde 1. bebek te her anne boyle 2. De cok rahat oluyosun aglamalari gazi o kadr rahatsiz etmiyo benim oğlan bana çekmiş sanki ben çok hareketliyimdir

Çalışma şartların uygun cnm..öğlene kadar bir kere sağdığın sütü içer bebeğin..sonra evde olursun zaten..2 çocuk olsa ayrıl derdim de tek olunca bakılır bence..ben ilk kızımda 6ay ayrılmıştı m..küçük doğdu emsin daha çok yararlansın diye..şimdi de 2çocuk olduğu için annem tek bakamaz yine 2 dönemi kapatocam

Sağol canım yok kız o kadr korkma seninki mülayim olur belki birde 1. bebek te her anne boyle 2. De cok rahat oluyosun aglamalari gazi o kadr rahatsiz etmiyo benim oğlan bana çekmiş sanki ben çok hareketliyimdir
Bende tam tersi oldu cnm..1. Ye yalnız baktım çok sakin bir bebekti..ama bu kök söktürüyor bana..

Sagol canim ilgin icin.Stresten basım agriyr inan.Mudur baska sey soyluyr,diger idareciler baska.Mazaret izni kalkti diye biliyordum.Oyle yapayim olmazsa
Ben eylül ayında kullandım cnm sonrasında kalktıysa bilgim yok..dene cnm yardımım olursa ne mutlu..

Ben eylül ayında kullandım cnm sonrasında kalktıysa bilgim yok..dene cnm yardımım olursa ne mutlu..
Olmaz mı canim ya cok tesekkur ederim.Mazaret olmazsa yrn 1 gun rapor alirim.Pzt de kadin dogumcuma giderim 10 gun veririm demisti. Ucretsz izne istedigmz an ayrilabiliyrz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…