2017 Aralık Anneleri

Bugunden alıcam canım.

Buna şükrediyorum kuzum hamileyken sırf bunun için kpss ye girmedim olurda kazanırsam çocuğuma kim bakacak diye e vlendigimde esime dedim ben cocugm olursa çalışmam diye tam 5 senelik üniversite yıllarımın emeğini çöpe attim esimde calistirma yanlisi degil senin yerine kendimi koyuyorum da gerçekten çok.zor canim özellikle herkese güvenip çocuk emanet edilmiyor ben kaynanama bile birakamazdim ki babası evdeyken 1 saatliğine disari cikiyorum ki aklım evde kizimda kalıyor ınan aynı şehirlerde olsak hiç karşılık beklemeden bebegine bakardım hiç de zorsunmazdim

Walla gunu hununu ttmuyo bu bebslerın buzımkı dun gece uyuudu cok sukur

Amin canim.öyle işte insan tedirgin oluyor elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisini allaha bırakıyorum ama işte insan korkuyor valla baskul.mu.aldirsam diyorum eve ilk.önce kendim tartilirim sonra bebegimi alıp tartilirim en azından haftada bir böyle yaparim

Canim bana doktor 6 saat uyandirmasan da olur demişti gece uykusu bebekler için daha besleyiciymis süt kadar uykuya ihtiyaçları varmış buyumeleri i çin için rahat olsun 2 ayrı.doktora.sormuştum ikisi de buna benzer açıklama yapmıştı

Grubun adi ne canim

Tatlım evdeki tartıya önce kendin çık sonra da bebisle çık bakalım kaç çıkacak hem için rahat eder kontrole kadar
Bende az önce arkafada yazıyordum kuzum eşim bugün tartı alacak öyle haftalik takip edecem değilse icim icimi yiyecek

Canım ıyıce gerılırsın kafaya takatsın oyle bence

Allah yardımcın olsun Canım. Özel sektörde mi çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…