Bugunden alıcam canım.Galiba başlamış göstermeleri lazım cumadan alman için
Aslında destek eğitim falan gösterebilirler ama senin müdür yapmaz sanki
Bilemedim
Şube müdürün cuma olur dediyse kabul da edebilir aslında
Ya cumaya mazeret izni al canım
Ya da yarından tekrar rapor al o zaman sen
Buna şükrediyorum kuzum hamileyken sırf bunun için kpss ye girmedim olurda kazanırsam çocuğuma kim bakacak diye e vlendigimde esime dedim ben cocugm olursa çalışmam diye tam 5 senelik üniversite yıllarımın emeğini çöpe attim esimde calistirma yanlisi degil senin yerine kendimi koyuyorum da gerçekten çok.zor canim özellikle herkese güvenip çocuk emanet edilmiyor ben kaynanama bile birakamazdim ki babası evdeyken 1 saatliğine disari cikiyorum ki aklım evde kizimda kalıyor ınan aynı şehirlerde olsak hiç karşılık beklemeden bebegine bakardım hiç de zorsunmazdimBir de şöyle düşün. Bebeginin daima yanindasin. Ben calismak zorundayim. Hem maddi ihtiyaclarimiz için, hem de işimi kaybetmemek için. Bebegime bakıcı bakacak. Hergün sabahın köründe kalkıp işe gitmek zorunda kalacağım, elin kahrını çekeceğim. Aklim bebeğimde kalacak. Lohusa olduğum tüm sürelerde ben nasıl bunu bırakırım diye bebege bakip ağladım. Bakici da bulamıyordum. Bakacak anne babalarimiz da yok üstelik. Hamileligimi de saatlerce ayakta kalarak geçirdim. Şimdi de kendi çocuğumu büyütemeyeceğim. Sütümü sagmam gerek ama buna belki vakit bile tanimayacaklar. Belki süt iznimi vermeyecekler. O yuzden aslinda sadece evde ve cocugunun yajinda oldugun ucin cok cok sanslisin. Yeri gelecek istedigim gibi terbiye edemeyecegim kendi evladimi.
Tek degildin canim ben buraya bile gece giremedim doğru dürüst dün akşam üzeri 4 te başladı gece hic uyumadi saat 2 ye kadar herşeyi tamam ama uyumuyor karni tok altı temiz gazını hlher beslenmeden sonra çıkardım ama yok uyumuyorBı benmı mesaıdeym yani
Tek degildin canim ben buraya bile gece giremedim doğru dürüst dün akşam üzeri 4 te başladı gece hic uyumadi saat 2 ye kadar herşeyi tamam ama uyumuyor karni tok altı temiz gazını hlher beslenmeden sonra çıkardım ama yok uyumuyor
Canim bizim ki hep aynı saatler de eşref saati mübarek kolik bebekmis doktorum dedigine göre genellike akşam 4 5 gibi basliyorgece 1 2 ye kadar uyumuuorAllah kolaykık versn kzlar arada benmkıde uzun sure uyumuyo yıpranıyo ınsan
Valla bende gece uykusu yok gibi.bisey gündüz de ben uyuyamiuorum zombi gibi geziyorum evde BI de su sezeryandan kalan bel agrim var uykusuzlugn yanındaWalla gunu hununu ttmuyo bu bebslerın buzımkı dun gece uyuudu cok sukur
Amin canim.öyle işte insan tedirgin oluyor elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisini allaha bırakıyorum ama işte insan korkuyor valla baskul.mu.aldirsam diyorum eve ilk.önce kendim tartilirim sonra bebegimi alıp tartilirim en azından haftada bir böyle yaparimCanım allah korktgnu getrmesn basa ama snde cok stres ypma sureklı dsnme kılo alımını daln.. nuce bebkler var zor drmlarda dogp buyuyen kı sen elnden gelenı yapıyosn beslıyosun onada sujur rabbım korusun butun ewlatlarımızı her trlu kotlkten hastalıktan
Canim bana doktor 6 saat uyandirmasan da olur demişti gece uykusu bebekler için daha besleyiciymis süt kadar uykuya ihtiyaçları varmış buyumeleri i çin için rahat olsun 2 ayrı.doktora.sormuştum ikisi de buna benzer açıklama yapmıştıKzlar sızden duydugum kadaryla bebegı uykudan uyandrmayn artık emmesı ıcın demstı dktrlar deglmı.. 4 saat uyudu bebegın uyandrmadm bnde smdı uyandı ve cok acıkms bezını degstrene kadr yumruguhu yıyecektı zor aldm elinden
Uzuldm bu seferde cok ac kalmş dıye dgrumu yaptm acaba uyandrmamkla
Grubun adi ne canimKzlarrface grubumz acılms bulnmakta... herkes gelsn bnce ordan daha cok paylasım uapabılırız. Facesı olmayn kullanmuanlarda hesap acsın
Snra kıskanıyolarbu arada sralıkta doğum yapn ıkı yakın arkadasımı ekledm gruba suzın ıcın sorun olmaz ınsallah
Bende az önce arkafada yazıyordum kuzum eşim bugün tartı alacak öyle haftalik takip edecem değilse icim icimi yiyecekTatlım evdeki tartıya önce kendin çık sonra da bebisle çık bakalım kaç çıkacak hem için rahat eder kontrole kadar
Grubun adi ne canim
Amin canim.öyle işte insan tedirgin oluyor elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisini allaha bırakıyorum ama işte insan korkuyor valla baskul.mu.aldirsam diyorum eve ilk.önce kendim tartilirim sonra bebegimi alıp tartilirim en azından haftada bir böyle yaparim
Valla bende gece uykusu yok gibi.bisey gündüz de ben uyuyamiuorum zombi gibi geziyorum evde BI de su sezeryandan kalan bel agrim var uykusuzlugn yanında
Canim bizim ki hep aynı saatler de eşref saati mübarek kolik bebekmis doktorum dedigine göre genellike akşam 4 5 gibi basliyorgece 1 2 ye kadar uyumuuor
Canim benim face de öyle bir grup var sen bu grubu yeni mi actin2017 aralık anneleri kayılın hadı sızzdee
Böyle de kendi kendime senoryalar yazıyorum canim siyirdim galiba ben trelelliiiiiiiCanım ıyıce gerılırsın kafaya takatsın oyle bence
Bizim de keşke bir saat olsa canim ya tek ben de sakinlesiyor odanın içinde sürekli aayakta gezecez öyle sakinlesiyor eee belim sezeryandan dolayı çok agriyor uzun sure ayakta kalamiyorum ama babasinda da durmuyorBızmde aksam 7den snra aglıyo bı saat falan ama bunada sukur
Canim akşam 1 2 ye kadar kız uyumuuor o uyuyunca uyuyorum 6 ya dogru geri kalkiyorum esime kahvalti hazırlıyorum sonra da zaten kız uyanıyor dinlenmek ne mümkünCanım uyumaynca dnlemeıuo ınsan ondan gecmıyo o agrılar
Allah yardımcın olsun Canım. Özel sektörde mi çalışıyorsunBir de şöyle düşün. Bebeginin daima yanindasin. Ben calismak zorundayim. Hem maddi ihtiyaclarimiz için, hem de işimi kaybetmemek için. Bebegime bakıcı bakacak. Hergün sabahın köründe kalkıp işe gitmek zorunda kalacağım, elin kahrını çekeceğim. Aklim bebeğimde kalacak. Lohusa olduğum tüm sürelerde ben nasıl bunu bırakırım diye bebege bakip ağladım. Bakici da bulamıyordum. Bakacak anne babalarimiz da yok üstelik. Hamileligimi de saatlerce ayakta kalarak geçirdim. Şimdi de kendi çocuğumu büyütemeyeceğim. Sütümü sagmam gerek ama buna belki vakit bile tanimayacaklar. Belki süt iznimi vermeyecekler. O yuzden aslinda sadece evde ve cocugunun yajinda oldugun ucin cok cok sanslisin. Yeri gelecek istedigim gibi terbiye edemeyecegim kendi evladimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?