- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kızlar merhaba..yarin kontrol var inşallah bebeğim kilo vermemiştir hastalık yüzünden ve inşallah ciğerlerindeki iltihap bitmiştir...
Bende acayip basur oldum.her tuvalet bana resmen kabusdoktora gitmem lazım...bayan genel cerrah bulamıyorum
Kızlar bişeyi merak ediyorum, bebisleriniz genelde kaç dk emiyor aktif olarak
Sütten beyaz olması norml ama bi kaç gündr dilindeki beyazlık artmış gibi yarın sağlık ocağına alayım.. Teşkr ederm Canm
Bir de şöyle düşün. Bebeginin daima yanindasin. Ben calismak zorundayim. Hem maddi ihtiyaclarimiz için, hem de işimi kaybetmemek için. Bebegime bakıcı bakacak. Hergün sabahın köründe kalkıp işe gitmek zorunda kalacağım, elin kahrını çekeceğim. Aklim bebeğimde kalacak. Lohusa olduğum tüm sürelerde ben nasıl bunu bırakırım diye bebege bakip ağladım. Bakici da bulamıyordum. Bakacak anne babalarimiz da yok üstelik. Hamileligimi de saatlerce ayakta kalarak geçirdim. Şimdi de kendi çocuğumu büyütemeyeceğim. Sütümü sagmam gerek ama buna belki vakit bile tanimayacaklar. Belki süt iznimi vermeyecekler. O yuzden aslinda sadece evde ve cocugunun yajinda oldugun ucin cok cok sanslisin. Yeri gelecek istedigim gibi terbiye edemeyecegim kendi evladimi.
Canim arastirdigim ve bildigim aptamil ve keci sutlu olan mamalar var.ben aptamil kullaniyorum.keci sutlu olanlara cok guvenemiyorum agir gelir diye.gerci anne sutune en yakin sut keci sutu diyolar ama ortalikta bukadar alerji varken korkuyorum acikcasi.suan bagisikligi en guclendirici mama aptamil gibi duruyo.acikcasi benim icin kilo almasi degil saglikli olmasi onemli.doktor bikac arkadasimda bunu onerdi.oyuzden simdilik aptamille devam ediyoruz.sen cik veriyosun ama mama canim bence.biraz ara verki bebisinin emmesine izin ver.acikmazsa memeyi zaten cekmez sutun hic iyice azalir bu sefer.aciktigini anlasinki memeyide alsin.
Kuzum kilo almayacak diye odum kopuyor dogumdan sonra çokfazla kilo verdi diye 5. Günü elimden alıp kuveze yatırdılar yine aynı olacak diye korkuyorum dün babası da zayıflamış sanki ddi şimdi icim içimi yiyor acaba mama miyaramıyor diyeCanim arastirdigim ve bildigim aptamil ve keci sutlu olan mamalar var.ben aptamil kullaniyorum.keci sutlu olanlara cok guvenemiyorum agir gelir diye.gerci anne sutune en yakin sut keci sutu diyolar ama ortalikta bukadar alerji varken korkuyorum acikcasi.suan bagisikligi en guclendirici mama aptamil gibi duruyo.acikcasi benim icin kilo almasi degil saglikli olmasi onemli.doktor bikac arkadasimda bunu onerdi.oyuzden simdilik aptamille devam ediyoruz.sen cik veriyosun ama mama canim bence.biraz ara verki bebisinin emmesine izin ver.acikmazsa memeyi zaten cekmez sutun hic iyice azalir bu sefer.aciktigini anlasinki memeyide alsin.
Oyy kuzum allah y ardimcin olsun bern birtanenin serdiyle başa çıkamıyorum BI de 2. Sini düşünüyorum ki çok hareketliydi düşünemiyorum kendiniValla allah yardimcimiz olsun ilk bebek yine 1 tane hic degilse hele 2. 3. Oldumu daha zor evdekilerle beraber delirdim dilermek üzere oluyorum bende bi oglan var akıllara zarar ben böyle hiperaktif çocuk görmedim düz duvara tırmanıyor bunyem kaldırmıyor artik hasta düşüyorum sürekli.
Off of aksam 6 dan beri uyumuyor kafayı yiycem
Uyumuyor 4 ten bu yana uyumuyor kucagimda uyutuyotum
Kuzum kilo almayacak diye odum kopuyor dogumdan sonra çokfazla kilo verdi diye 5. Günü elimden alıp kuveze yatırdılar yine aynı olacak diye korkuyorum dün babası da zayıflamış sanki ddi şimdi icim içimi yiyor acaba mama miyaramıyor diye
Uyumuyor 4 ten bu yana uyumuyor kucagimda uyutuyotum
Kuzum kilo almayacak diye odum kopuyor dogumdan sonra çokfazla kilo verdi diye 5. Günü elimden alıp kuveze yatırdılar yine aynı olacak diye korkuyorum dün babası da zayıflamış sanki ddi şimdi icim içimi yiyor acaba mama miyaramıyor diye
geceden beri dogru duzgun uyumadi agladi durdu keyfi ypk hic
Tatlım evdeki tartıya önce kendin çık sonra da bebisle çık bakalım kaç çıkacak hem için rahat eder kontrole kadarUyumuyor 4 ten bu yana uyumuyor kucagimda uyutuyotum
Daha 1 aylıkken 5 saate kadar elleme demişti doktor bana geceleri ama. Gündüz her huysuzlandiginda emzir dediKzlar sızden duydugum kadaryla bebegı uykudan uyandrmayn artık emmesı ıcın demstı dktrlar deglmı.. 4 saat uyudu bebegın uyandrmadm bnde smdı uyandı ve cok acıkms bezını degstrene kadr yumruguhu yıyecektı zor aldm elinden
Uzuldm bu seferde cok ac kalmş dıye dgrumu yaptm acaba uyandrmamkla
Gerçi şimdi yeni bi doktor daha buldum ankaradaysan bilirsin belki Prof.Vedat Koseogluna goturucem bundan sonra. Güven hastanesinde ki doktor da iyiydi ama ben istiyorum ki ay ay bana anlatsin şöyle yapmalı kişisel gelisimi için neler yapmaliyim, uyku eğitimi hakkında fln yönlendirsin. Bu adam çok iyiymiş bakalım 22 sinde randevumuz inş içime siner artikDaha 1 aylıkken 5 saate kadar elleme demişti doktor bana geceleri ama. Gündüz her huysuzlandiginda emzir dedi
Daha 1 aylıkken 5 saate kadar elleme demişti doktor bana geceleri ama. Gündüz her huysuzlandiginda emzir dedi
Gerçi şimdi yeni bi doktor daha buldum ankaradaysan bilirsin belki Prof.Vedat Koseogluna goturucem bundan sonra. Güven hastanesinde ki doktor da iyiydi ama ben istiyorum ki ay ay bana anlatsin şöyle yapmalı kişisel gelisimi için neler yapmaliyim, uyku eğitimi hakkında fln yönlendirsin. Bu adam çok iyiymiş bakalım 22 sinde randevumuz inş içime siner artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?