2017 Aralık Anneleri

O dert bndede var malesf nasıl tedavı ole masıl mıayene olcm bıde o var kafada

Ben de aynı sebepten hamile oldugumu ogrendigim gunden beri agliyorum

Uzulmeyn kzlar soncta szde ewladınıza daha ıyı ımkan saglamak ıcm calısıyosunz allah kolaylık versn

Uyumuyor 4 ten bu yana uyumuyor kucagimda uyutuyotum

Kuzum kilo almayacak diye odum kopuyor dogumdan sonra çokfazla kilo verdi diye 5. Günü elimden alıp kuveze yatırdılar yine aynı olacak diye korkuyorum dün babası da zayıflamış sanki ddi şimdi icim içimi yiyor acaba mama miyaramıyor diye

Oyy kuzum allah y ardimcin olsun bern birtanenin serdiyle başa çıkamıyorum BI de 2. Sini düşünüyorum ki çok hareketliydi düşünemiyorum kendini

Off of aksam 6 dan beri uyumuyor kafayı yiycem

Allah kolaykık versn kzlar arada benmkıde uzun sure uyumuyo yıpranıyo ınsan

Kzlar sızden duydugum kadaryla bebegı uykudan uyandrmayn artık emmesı ıcın demstı dktrlar deglmı.. 4 saat uyudu bebegın uyandrmadm bnde smdı uyandı ve cok acıkms bezını degstrene kadr yumruguhu yıyecektı zor aldm elinden

Uzuldm bu seferde cok ac kalmş dıye dgrumu yaptm acaba uyandrmamkla

Canım allah korktgnu getrmesn basa ama snde cok stres ypma sureklı dsnme kılo alımını daln.. nuce bebkler var zor drmlarda dogp buyuyen kı sen elnden gelenı yapıyosn beslıyosun onada sujur rabbım korusun butun ewlatlarımızı her trlu kotlkten hastalıktan

Kzlarrface grubumz acılms bulnmakta... herkes gelsn bnce ordan daha cok paylasım uapabılırız. Facesı olmayn kullanmuanlarda hesap acsın
Snra kıskanıyolar bu arada sralıkta doğum yapn ıkı yakın arkadasımı ekledm gruba suzın ıcın sorun olmaz ınsallah

Tatlım evdeki tartıya önce kendin çık sonra da bebisle çık bakalım kaç çıkacak hem için rahat eder kontrole kadar

Daha 1 aylıkken 5 saate kadar elleme demişti doktor bana geceleri ama. Gündüz her huysuzlandiginda emzir dedi

Daha 1 aylıkken 5 saate kadar elleme demişti doktor bana geceleri ama. Gündüz her huysuzlandiginda emzir dedi
Gerçi şimdi yeni bi doktor daha buldum ankaradaysan bilirsin belki Prof.Vedat Koseogluna goturucem bundan sonra. Güven hastanesinde ki doktor da iyiydi ama ben istiyorum ki ay ay bana anlatsin şöyle yapmalı kişisel gelisimi için neler yapmaliyim, uyku eğitimi hakkında fln yönlendirsin. Bu adam çok iyiymiş bakalım 22 sinde randevumuz inş içime siner artik

Gunduz ıyanıklen zatn emdkten yarn saat snra bıdaha emebılıup bnde veeıyorm sık sık .. aman sorun olmasnda sorayın dedım

Ankradayım devlet hastanesıne gıdıyorm dktrdan bılgn yk ama ewt dktr onemlı guven vermelı bılgılendrmelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…