Canim karbonati suya karistir bol sil dilini agzini.Kızlar yardım edin oğlumun dili bembeyaz normalden daha fazla etrafı değl ama pamukçuk mu olmuş acaba sürekli ağlıyor ve emmesi azaldı elleri ağzına gidiyor dilini dışarı çıkarıyor ne yapabilirim ??
Canım benim çok sağolasın, inşAllah yavrununda ateşi çıkmaz... Ben hep hamilelik dönemimde parça parça alıp bi köşeye attım birden alınca maliyet zorluyor 35 tane pleksi magleti 40 tl ye yaptırdım elime bi ara para geçince çiçekkeri ile püskülleri hallettim, şeker burda eski bi şekerci var 250 gr bi kutu 4 tl her poşete 1 değişik çeşit koydum, o karton poşetler 50 tanesi 23 tl kazanbil.com diye bi site var bu tarz şeyler satılıyor bi oraya göz at derim gerçekten hesaplı yani kuzum toptan yapsam patlardım bunu bildiğim için önceden yapmaya başladım ... Amma konuştum yahu...Su ateş işini ögrendigin iyi oldu benimkinin ateşi çıksaydı bez ıslatıp koyardım hediyeliklerin çok güzel miş ben hem hesaplı hemde güzel biseyler istiyorum bakalım benimki nasıl olack
Canim arastirdigim ve bildigim aptamil ve keci sutlu olan mamalar var.ben aptamil kullaniyorum.keci sutlu olanlara cok guvenemiyorum agir gelir diye.gerci anne sutune en yakin sut keci sutu diyolar ama ortalikta bukadar alerji varken korkuyorum acikcasi.suan bagisikligi en guclendirici mama aptamil gibi duruyo.acikcasi benim icin kilo almasi degil saglikli olmasi onemli.doktor bikac arkadasimda bunu onerdi.oyuzden simdilik aptamille devam ediyoruz.sen cik veriyosun ama mama canim bence.biraz ara verki bebisinin emmesine izin ver.acikmazsa memeyi zaten cekmez sutun hic iyice azalir bu sefer.aciktigini anlasinki memeyide alsin.Inşallah sutumuz artar canim belki geçiş dönemidir süt gelecek tekrar senden benden de birsürü şey demiyorum yeter ki sutum olsun artsin diye mama hangisini kullanıyorsun canim hangi mama daha besleyici hiç arastirdin mi
Hepimiz genellikle böyle günler atlattı gün gün değişecek yani dr bişeyi yok diyorsa sıkıntı yapma kimi bebek çok zor oluyor ... Ne zamandır bizi takip ediyorsunSizi hep takip ettim ama yorum yapmadım. Hepimizin bebeği hayırlı olsun. Benim bebeğim hiç uyumuyo ne gece ne gündüz perişan oldum. Tuvalet e zor gidiyorum bebeği m 41 günlük sizin de böyle miydi? Nerde yanlış yapıyorum önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
Valla en guzeli kendin ugrasman kendi el emegi olan seyler zaten.bende kapi susumu kendim yapmistim.hala kapimda asili hic cikarasimda yok.esimde cocuk 10 yasina gelene kadar durcak bu herhalde deyip benimle dalga geciyo:) mevludunde hayirli olsun.ben 18 gunlukken yaptim toptan cikardim herkesi rahatladim valla.kucuk mutfak havlularindan dagittim herkese.keske hep beraber olabilseydikde bu grubada dagitabilseydim.Canım benim çok sağolasın, inşAllah yavrununda ateşi çıkmaz... Ben hep hamilelik dönemimde parça parça alıp bi köşeye attım birden alınca maliyet zorluyor 35 tane pleksi magleti 40 tl ye yaptırdım elime bi ara para geçince çiçekkeri ile püskülleri hallettim, şeker burda eski bi şekerci var 250 gr bi kutu 4 tl her poşete 1 değişik çeşit koydum, o karton poşetler 50 tanesi 23 tl kazanbil.com diye bi site var bu tarz şeyler satılıyor bi oraya göz at derim gerçekten hesaplı yani kuzum toptan yapsam patlardım bunu bildiğim için önceden yapmaya başladım ... Amma konuştum yahu...
Bize biraz kendini tanıtırmısın aramıza katılanları tanımak isteriz en azından kendi adıma böyleHerşeyi tamam gazdan uyuyamıyo heralde doktor herşeyine normal diyo 41 gündür mahvoldum.
Sağol canım benim seninde Allah kabul etsin inşAllah dualarınızı... İyi yapmışsın maksat dua küçükde olsa hatıra insanlara, el emeğinin keyfi ayrı bi oluyor valla daha bi keyifleniyor insan ben yaptım gibisinden:)Valla en guzeli kendin ugrasman kendi el emegi olan seyler zaten.bende kapi susumu kendim yapmistim.hala kapimda asili hic cikarasimda yok.esimde cocuk 10 yasina gelene kadar durcak bu herhalde deyip benimle dalga geciyo:) mevludunde hayirli olsun.ben 18 gunlukken yaptim toptan cikardim herkesi rahatladim valla.kucuk mutfak havlularindan dagittim herkese.keske hep beraber olabilseydikde bu grubada dagitabilseydim.
Mesaj yazdığımız yerde yukarıda gülen surat varNasıl yapılıyormus Nilgün bana da öğret. Aylardır çözemedim.
Uyumayınca 12saat uyumadığı oluyorSizi hep takip ettim ama yorum yapmadım. Hepimizin bebeği hayırlı olsun. Benim bebeğim hiç uyumuyo ne gece ne gündüz perişan oldum. Tuvalet e zor gidiyorum bebeği m 41 günlük sizin de böyle miydi? Nerde yanlış yapıyorum önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
Valla allah yardimcimiz olsun ilk bebek yine 1 tane hic degilse hele 2. 3. Oldumu daha zor evdekilerle beraber delirdim dilermek üzere oluyorum bende bi oglan var akıllara zarar ben böyle hiperaktif çocuk görmedim düz duvara tırmanıyor bunyem kaldırmıyor artik hasta düşüyorum sürekli.Sanirsam mamadan canim önceden günde 4 5kez yapardı yiyorum canim şimdide un helvası incir kompostosu yaptım yoyecem tabi kiz uyursa yine ağlama nobetinde
Galiba başlamış göstermeleri lazım cumadan alman içinCok sevinirim canim sorarsan
Benim de beyaz diliKızlar yardım edin oğlumun dili bembeyaz normalden daha fazla etrafı değl ama pamukçuk mu olmuş acaba sürekli ağlıyor ve emmesi azaldı elleri ağzına gidiyor dilini dışarı çıkarıyor ne yapabilirim ??
Uzakdan çekmeyi dene canım çok yakın çekince bazen yüklemiyorYa kizlar resim nasil yukluyosunuz dosya boyutu yuksek diyo yuklemiyo nasil dusurcez bu boyutu
Canım cuma günü herhangi bir bölümden doktora gidip sevkli görünsen olmaz mı? Yada çocuğu kendi üzerine yazdırdıysan çocuğu o gün doktora götürüp izinli sayılabilirsin öyle bir hakkımız varIste canim calismamak icin raporun son gunu almaliymisim
Galiba oldu bu sefer.buda benim kucuk mucizem ve kapi susum.daha 18 gunluguguz burda.zaman ne cabuk geciyor..Uzakdan çekmeyi dene canım çok yakın çekince bazen yüklemiyor
Valla hem çok hesaplı hemde çok kullanışlı güzel şeyler yaptırmışsın ee tecrübeli olunca başka tabi :) dediğin siteye bi göz atayım fikir verdiğin için sağol canmCanım benim çok sağolasın, inşAllah yavrununda ateşi çıkmaz... Ben hep hamilelik dönemimde parça parça alıp bi köşeye attım birden alınca maliyet zorluyor 35 tane pleksi magleti 40 tl ye yaptırdım elime bi ara para geçince çiçekkeri ile püskülleri hallettim, şeker burda eski bi şekerci var 250 gr bi kutu 4 tl her poşete 1 değişik çeşit koydum, o karton poşetler 50 tanesi 23 tl kazanbil.com diye bi site var bu tarz şeyler satılıyor bi oraya göz at derim gerçekten hesaplı yani kuzum toptan yapsam patlardım bunu bildiğim için önceden yapmaya başladım ... Amma konuştum yahu...
Anladim canim.dikkat et de sen.Canım ew sobalı ya kapı acldlca ufakta olsa esıyo antreden bıle.. o yızden sureklı bı kostrmaca ıcndeym ustmesn terlemesn bunalmasn dye
MaşAllahhh subhanAllah canım Rabbim nazardan korusun yavrunu❤kapı süsüde çok güzel olmuş eline sağlık kuzumGaliba oldu bu sefer.buda benim kucuk mucizem ve kapi susum.daha 18 gunluguguz burda.zaman ne cabuk geciyor..
Rica ederim canım bak gerçekten güzel şeyler var :)Valla hem çok hesaplı hemde çok kullanışlı güzel şeyler yaptırmışsın ee tecrübeli olunca başka tabi :) dediğin siteye bi göz atayım fikir verdiğin için sağol canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?