Çok iyi kilosu bak doyuyormuş miniğin :)Biz cıktik kontrolden canim.1 kilo almıs.Biberon almiyr dedim.Oh ne guzel iste diyor:)Vajinal yapısiklik varmis.Buyuk kızda da vardı.Kremle acilmisti.Ultrasona giremedik .Doluymus.Baska bi gun gelicez artik
Yapmaz mi canim eli agzinda sap sup.Dun 12ye kadar 5 saat uykuya dalamadı.Ac diye mama yaptim.Biberonu diliyle ittrdi.Acliktan degil sıkintıları.Gogusler gercektan fos diye sondu.Sut daha doyurucu oldu belki deÇok iyi kilosu bak doyuyormuş miniğin :)
Yumuşak da olsa onlar çektikçe getiriyor demek ki bişeyler
Bende aynı sorunu yaşıyorum gece kalmıyor sanki hiç
Bi de uykuya dalmayınca kesin aç diyorum
Elllerini ağzına falan götürüyor, şapırdatıyor
Senin bebiş te yapıyor mu canım
Yoksa bunlar açlık belirtisi mi aslında :)
Ah kuzum benim inşAllah artar iyi düşün... Biberon alışır çünkü zahmetsiz akıp geliyor meme öyle değil ya uğraşacak işine gelmiyordur kolay hangisi ise ona alışıyorlar sen yinede memeyi ver sık sıkStres zaten kuzum sebeb oldu ya 2 saate bir sayıyorum artar belki de kizima mama veriyorum az çıkıyor çünkü sutum sutum artsin diye herşeyi denoyprim kuzum insallah artar ama sanki biberona alisacak gibi kizim göğsüme geldiğin de emerken zorlanıyor hemen kendini çekiyor
Bak ben sana ne dedim tek meme diyordun MaşAllahhh almış :) vajinal yapışıklık benim 3 yaşındaki kızımda var iyi bişey değil bazen açılıyor bazen kapanıyor yine kapanmış buda idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor malesef ve benim kız sık sık olur ve yine acıyor demeye başladıBiz cıktik kontrolden canim.1 kilo almıs.Biberon almiyr dedim.Oh ne guzel iste diyor:)Vajinal yapısiklik varmis.Buyuk kızda da vardı.Kremle acilmisti.Ultrasona giremedik .Doluymus.Baska bi gun gelicez artik
Kıyamam ya.Ne zor minicikler daha.Cok sukur canım almıs yeterli kiloyu.Vajinal yapısiklik acilmazsa nolur dedim doktora,bustiriyle acılir dedi.Minicik bebegime kiyamam benBak ben sana ne dedim tek meme diyordur MaşAllahhh almış :) vajinal yapışıklık benim 3 yaşındaki kızımda var iyi bişey değil bazen açılıyor bazen kapanıyor yine kapanmış buda idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor malesef ve benim kız sık sık olur ve yine acıyor demeye başladı
Almıyor kuzum zorluuorum sag gogsumun içi yok gibiydi onu zorla alıyordu şimdi hic almıyor ama ısrar edecem anne sütünden mahrum kalmasini istemiyorumAh kuzum benim inşAllah artar iyi düşün... Biberon alışır çünkü zahmetsiz akıp geliyor meme öyle değil ya uğraşacak işine gelmiyordur kolay hangisi ise ona alışıyorlar sen yinede memeyi ver sık sık
700 gr almış evet 2. Aylık kontroldü.Bizim wellcare vitamin D yazıyor. Sizin gaz bitti mi ki ilaçları bıraktınız? Biz yaptık Rotarix 1. Dozu ikinci doz 4. Ayda inş. İşte memelerin terbiyesinden emin değilim dr istediğin zzaman getir tartalım bakalım aklın kalmasın dedi. İnş öyledir ama2 aylık kontrol müydü canım
Kaç kilo almış bebişin?
Bana da bugün aylık 600gram alıyorsa doyuyordur dedi
D vitamini coledan kullanıyoruz sizin de odur büyük ihitmal
Gaz ilacı ikiside evde var :)
Kullanmıyoruz bıraktık biz
Rotarix için 3. Ve 5. Aylarda yapıcaz dedi
Memeler terbiye mi olmuş o zaman :)
Almıyor kuzum zorluuorum sag gogsumun içi yok gibiydi onu zorla alıyordu şimdi hic almıyor ama ısrar edecem anne sütünden mahrum kalmasini istemiyorum
Biz cıktik kontrolden canim.1 kilo almıs.Biberon almiyr dedim.Oh ne guzel iste diyor:)Vajinal yapısiklik varmis.Buyuk kızda da vardı.Kremle acilmisti.Ultrasona giremedik .Doluymus.Baska bi gun gelicez artik
Canım sen gaz ilacı kullanıyor Musun? Be kullanıyorsun acabaBiz cıktik kontrolden canim.1 kilo almıs.Biberon almiyr dedim.Oh ne guzel iste diyor:)Vajinal yapısiklik varmis.Buyuk kızda da vardı.Kremle acilmisti.Ultrasona giremedik .Doluymus.Baska bi gun gelicez artik
Kıyamam ya.Ne zor minicikler daha.Cok sukur canım almıs yeterli kiloyu.Vajinal yapısiklik acilmazsa nolur dedim doktora,bustiriyle acılir dedi.Minicik bebegime kiyamam benNe zaman mudahele edilmeli canim?Buyuk kıza tekrar bskayim ben o zmn.
Adana'da özel Sezar hastanesi Canım. Se de Adana'da mıydın? Vallahi aklımda tutamıyorum kim nerdeydiHangi hastane canım?
Valla yazın dr a gittiğimizde enfeksiyondan daha erken demişlerdi müdahale için açılır dedi açılmıştı az bişey dün acıyor diyince yine baktım tamamen kapanmış yine içerde idrar kalınca mikrop ürüyormuş yine üredi galiba çok sıkışıyor çişe ama azıcık yapıyorKıyamam ya.Ne zor minicikler daha.Cok sukur canım almıs yeterli kiloyu.Vajinal yapısiklik acilmazsa nolur dedim doktora,bustiriyle acılir dedi.Minicik bebegime kiyamam benNe zaman mudahele edilmeli canim?Buyuk kıza tekrar bskayim ben o zmn.
İşte biberonun rahatlığını keşfetti... Sen ver canım bırakma evetAlmıyor kuzum zorluuorum sag gogsumun içi yok gibiydi onu zorla alıyordu şimdi hic almıyor ama ısrar edecem anne sütünden mahrum kalmasini istemiyorum
Kullaniyrz canim.Doktor biogaia vermisti.Onu kullaniyrduk.Sonra burdan zeynep nurse harveysle ikisini birlikte kullandigini soyledi.Ben de sabah biogaia,aksam nurse harveys veriyorum 2 gundur.Bugun doktora da sordum.Cok sıkıntisi varsa ikisine de kullanabilirsin dedi.Gunu gunune uymuyr ama canim.Bi gun cok iyi oluyr,bi gun cok gazli.Canım sen gaz ilacı kullanıyor Musun? Be kullanıyorsun acaba
Ay Allahim yaValla yazın dr a gittiğimizde enfeksiyondan daha erken demişlerdi müdahale için açılır dedi açılmıştı az bişey dün acıyor diyince yine baktım tamamen kapanmış yine içerde idrar kalınca mikrop ürüyormuş yine üredi galiba çok sıkışıyor çişe ama azıcık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?