2017 Aralık Anneleri

Biz cıktik kontrolden canim.1 kilo almıs.Biberon almiyr dedim.Oh ne guzel iste diyor:)Vajinal yapısiklik varmis.Buyuk kızda da vardı.Kremle acilmisti.Ultrasona giremedik .Doluymus.Baska bi gun gelicez artik
Çok iyi kilosu bak doyuyormuş miniğin :)
Yumuşak da olsa onlar çektikçe getiriyor demek ki bişeyler
Bende aynı sorunu yaşıyorum gece kalmıyor sanki hiç
Bi de uykuya dalmayınca kesin aç diyorum
Elllerini ağzına falan götürüyor, şapırdatıyor
Senin bebiş te yapıyor mu canım
Yoksa bunlar açlık belirtisi mi aslında :)

Kızlar benim minik baya baya öğrendi annemi nasıl yorarım diye :)
Kucağımda gezerken, emerken ve bana şarkı söyletirken uyumak istiyor
Beşiğe koyuyorum uyanıyor
Otururken memeyi veriyorum almıyor
Ayağa kalkıyorum alıyor gözlerimin içine bakıyor hadi dercesine
Başlıyorum şarkıya, ninniye
Kapatıyor gözleri :) :)

Kzlar az once bebehım ıkı kere kustu nolta nokta aarılıklar vardı kusmugunda nedrkı bu ılk defa oldu

Yapmaz mi canim eli agzinda sap sup.Dun 12ye kadar 5 saat uykuya dalamadı.Ac diye mama yaptim.Biberonu diliyle ittrdi.Acliktan degil sıkintıları.Gogusler gercektan fos diye sondu.Sut daha doyurucu oldu belki de

Ah kuzum benim inşAllah artar iyi düşün... Biberon alışır çünkü zahmetsiz akıp geliyor meme öyle değil ya uğraşacak işine gelmiyordur kolay hangisi ise ona alışıyorlar sen yinede memeyi ver sık sık

Biz cıktik kontrolden canim.1 kilo almıs.Biberon almiyr dedim.Oh ne guzel iste diyor:)Vajinal yapısiklik varmis.Buyuk kızda da vardı.Kremle acilmisti.Ultrasona giremedik .Doluymus.Baska bi gun gelicez artik
Bak ben sana ne dedim tek meme diyordun MaşAllahhh almış :) vajinal yapışıklık benim 3 yaşındaki kızımda var iyi bişey değil bazen açılıyor bazen kapanıyor yine kapanmış buda idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor malesef ve benim kız sık sık olur ve yine acıyor demeye başladı

Şırıngayla mı versen canım G Gulum80
Emzirmeyle daha çok süt çekiyorlarmış ya
Uyuduğu zamanlarda mı biberon veriyorsun
Bence önce emzir sonra kalanı sağ
Bişey çıksa da çıkmasa da önemlisi değil
Süt kanallarını uyarmış olursun
Süte ihtiyaç var anlamında
Ben bunu düzenli yapıp artırmak istiyorum ama hiç fırsatım olmuyor
En çok uyurken dinlenirken birikiyor
O fırsatı da bazen minikler vermiyor

Kıyamam ya.Ne zor minicikler daha.Cok sukur canım almıs yeterli kiloyu.Vajinal yapısiklik acilmazsa nolur dedim doktora,bustiriyle acılir dedi.Minicik bebegime kiyamam ben Ne zaman mudahele edilmeli canim?Buyuk kıza tekrar bskayim ben o zmn.

Almıyor kuzum zorluuorum sag gogsumun içi yok gibiydi onu zorla alıyordu şimdi hic almıyor ama ısrar edecem anne sütünden mahrum kalmasini istemiyorum

700 gr almış evet 2. Aylık kontroldü.Bizim wellcare vitamin D yazıyor. Sizin gaz bitti mi ki ilaçları bıraktınız? Biz yaptık Rotarix 1. Dozu ikinci doz 4. Ayda inş. İşte memelerin terbiyesinden emin değilim dr istediğin zzaman getir tartalım bakalım aklın kalmasın dedi. İnş öyledir ama

Almıyor kuzum zorluuorum sag gogsumun içi yok gibiydi onu zorla alıyordu şimdi hic almıyor ama ısrar edecem anne sütünden mahrum kalmasini istemiyorum

Degisik emzirme pozisyonlari var onlari dene birde istersen
Tahin helvasini denemismiydin
Bana iyi gelenler helva bulgur pilavi corba hurma
Denemissindir de yine de yazayim dedim

Canım sen gaz ilacı kullanıyor Musun? Be kullanıyorsun acaba

Her altini actiginda elinle orayi acmayi dene ben buyuk kizimda hep yapardim
Bunda da surekli kontol ediyorum
Birde pisik kremi kullanmamaya calis vajinaya onun cok etkisi varmis

Kzlar benehım ıkı ıc kere kustgnda satı nokta gbı bşeyler geldı nedrkı bu anlamadım

Boyle sarılıklar oldu kusmugunda. Gaz damlasına benzıyo nedr bu basına helen varmı

Valla yazın dr a gittiğimizde enfeksiyondan daha erken demişlerdi müdahale için açılır dedi açılmıştı az bişey dün acıyor diyince yine baktım tamamen kapanmış yine içerde idrar kalınca mikrop ürüyormuş yine üredi galiba çok sıkışıyor çişe ama azıcık yapıyor

İşte biberonun rahatlığını keşfetti... Sen ver canım bırakma evet

Canım sen gaz ilacı kullanıyor Musun? Be kullanıyorsun acaba
Kullaniyrz canim.Doktor biogaia vermisti.Onu kullaniyrduk.Sonra burdan zeynep nurse harveysle ikisini birlikte kullandigini soyledi.Ben de sabah biogaia,aksam nurse harveys veriyorum 2 gundur.Bugun doktora da sordum.Cok sıkıntisi varsa ikisine de kullanabilirsin dedi.Gunu gunune uymuyr ama canim.Bi gun cok iyi oluyr,bi gun cok gazli.

Ay Allahim yaIns.acilır canım. Buyuk kızında vardi.Uzun zaman oncr bakmıstim.Epeydr bakmıyrm.Tekrar bakaykm bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…