• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar bugün aylık kontrolümüz vardı. Kilo alımı iyi şimdilik. Dr dan çok memnunun o yüzden söylediklerini sizinle de paylaşayım. Aylık kilo alımı 500 grın altında değilse anne sütü yetiyor demektir. Sağlık ocağının verdiği dvit verme dedi içinde paraben var dedi başka bir şey yazdı. Gece uykusunu bölme isterse 6 saat uyusun karışma dedi. Bizde göbek fıtığı vardı çok büyük değil zamanla geçer ama büyük olsaydı para koy üstüne derdim dedi tıpkı koala annenin dediği gibi. Gaz ilacı sapsimplex ya da nurse harveys önerdi tabi hangisi bebeğe yararsa artık. Rotarix yaptırdık dr da önerdi. Anne sütüyle ilgili çok motive etti kızlar. Bi kere süt işi kafada biter durup durup acaba sütüm az mı çok mu yetiyor yetmiyor Ne olacak düşünmeyi bırak rahatla dedi bol bol emzirmeye bol su iç. Bizden bu kadar kızlar inş sizin kontrollerde güzel geçer.

Ay ben de tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla memeler yumuşak da olsa süt dolu oluyormuş yani illaki taş gibi olmasına gerek yokmuş. Tam olarak bilen biri söylese rahat ederiz
Terbiye olması bebeğin ihtiyacına göre gelmesi artık bebek çektikçe grliyormuş. Yumuşak meme=hızlısüt üretimi= yağlı süt , sert meme= yavaş süt üreyimi= sulu süt diye okumuştum bi yerde. O yüzden de memelrtin dolmasını beklememek sürekli emzirmek lazımmış

Kızlar bugün aylık kontrolümüz vardı. Kilo alımı iyi şimdilik. Dr dan çok memnunun o yüzden söylediklerini sizinle de paylaşayım. Aylık kilo alımı 500 grın altında değilse anne sütü yetiyor demektir. Sağlık ocağının verdiği dvit verme dedi içinde paraben var dedi başka bir şey yazdı. Gece uykusunu bölme isterse 6 saat uyusun karışma dedi. Bizde göbek fıtığı vardı çok büyük değil zamanla geçer ama büyük olsaydı para koy üstüne derdim dedi tıpkı koala annenin dediği gibi. Gaz ilacı sapsimplex ya da nurse harveys önerdi tabi hangisi bebeğe yararsa artık. Rotarix yaptırdık dr da önerdi. Anne sütüyle ilgili çok motive etti kızlar. Bi kere süt işi kafada biter durup durup acaba sütüm az mı çok mu yetiyor yetmiyor Ne olacak düşünmeyi bırak rahatla dedi bol bol emzirmeye bol su iç. Bizden bu kadar kızlar inş sizin kontrollerde güzel geçer.
2 aylık kontrol müydü canım
Kaç kilo almış bebişin?
Bana da bugün aylık 600gram alıyorsa doyuyordur dedi
D vitamini coledan kullanıyoruz sizin de odur büyük ihitmal
Gaz ilacı ikiside evde var :)
Kullanmıyoruz bıraktık biz
Rotarix için 3. Ve 5. Aylarda yapıcaz dedi
Memeler terbiye mi olmuş o zaman :)

Randevumuz 3te canim.Ben de soylemeye korkuyorum.Is cıkaracaklar diye.Buyuk kizin da vardı.Onu onemsememisti doktor.Sen napıcaksin?
Bilmiyorum ki
4. Ultrason olcak gidersek
Bi böbreklere bakıldı
Bi iç organlarına bakıldı
Karnı morarmış gibiydi korkup doktora gitmiştik
Bi kalçaya bakıldı
O zaman bakıverselermiş ya gamzeye de
O doktor önemsiz diyince ultrasonda söylemedik bile

Kuzucuğum daha yeni okudum eski msjları fursat bulup süt ne durumda aslında geri gelir sürekli sağ olumsuz düşünme canım kanalların kapanmasın azda olsa gelse yeter hep canını sıktın üzdün sütünüde
Stres zaten kuzum sebeb oldu ya 2 saate bir sayıyorum artar belki de kizima mama veriyorum az çıkıyor çünkü sutum sutum artsin diye herşeyi denoyprim kuzum insallah artar ama sanki biberona alisacak gibi kizim göğsüme geldiğin de emerken zorlanıyor hemen kendini çekiyor

Kzlar bebslerınıze oyncak falan aldmzmı cıngırak galan ne zaman almalıyız.. kucuk pelus oyunvakları dızdım oglumun karsısına dikmiş gözleri bakıuo:KK71:
Canim babası 5 tane ci ngirak almış renkli renkli besigine taktı ses geldikçe cingiraktan etrafa bakıyor sesin nerden geldiğine sanirsam a101 piknik sepeti falan geliyor oyuncak onları alacam kizima

Bilmiyorum ki
Bi böbreklere bakıldı
Bi kalçaya bakıldı
Biz cıktik kontrolden canim.1 kilo almıs.Biberon almiyr dedim.Oh ne guzel iste diyor:)Vajinal yapısiklik varmis.Buyuk kızda da vardı.Kremle acilmisti.Ultrasona giremedik .Doluymus.Baska bi gun gelicez artik

Sende saol canım zaten hastaneye gidiyoruz orda yaptırmak en temizi en azından insan gibi davranıyolar bebek ağladığında hemşire bile kucagına alıp sakinleştirmeye çalışıyo sağlık ocagında nerde bizleri bile tersliyolar
Ayy ben çok şanslıyım o zaman. Benim ebe Hamza'yı aldı öptü geri koydu çok tatlı olmuş annesi bu diyor. Cok ilgili vallahi.

Bilmiyorum ki
Bi böbreklere bakıldı
Bi kalçaya bakıldı
Ben soylemedim canım.Cok onemli bisey olsa bakardı.Vajinaya bakildi mi sizin?

Hangi hastane canım?

Back