- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
:)) ahh malesef bende uyutuyorum sürekli diye annemde bana kızıyor....Bi yardimcı lazım yoksa cok zor.Teyzem sagolsun o cok ilgileniyr minigimle.Bana kıziyr uyutuyrm surekli diye:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) ahh malesef bende uyutuyorum sürekli diye annemde bana kızıyor....Bi yardimcı lazım yoksa cok zor.Teyzem sagolsun o cok ilgileniyr minigimle.Bana kıziyr uyutuyrm surekli diye:))
:)) yok bişey olmaz sor tabi... Bunlarda böyle canım pleksi maglet ayetel kürsi var altdada ismiMisafirlerine dağıttığın küçük çerçevelerde ne var cnm çok sordum valla..ben salona asmaya istiyorum cnm yaa ..odalarına ne isterlerse assınlar büyüdüklerinde..
Tamam cnm çok sağol..:)) yok bişey olmaz sor tabi... Bunlarda böyle canım pleksi maglet ayetel kürsi var altdada ismi
Rica ederim canım benim ❤Tamam cnm çok sağol..
Sonra vakit harcarız diye bide ne bileyim canım yaa biraz geri kafalıyız galiba bu konularda bi tek burayı kullanıyorum
:)) geçen bende kızımın barbie bebeğini gösterdim acaba ne tepki verecek diye baktı baktı baktııı yan yan dudağını büzüp feryat figan ağladı gözünden yaş süzüldü yaa hem güldüm hem üzüldüm :)
Benim buyuk kız bu aylarda donenceyi takip ediyrdu.Bu minigin hic ilgisi yok.
Nasıl bir iş canımKzlarr bı ıs deneyecem :)
Benim kızda ilk bir aylıkken çok ağlıyordu o zaman bir kez gelmişti cnm..çok üzülmüştümBenim kiz bugun aglarkan gozunden yas geldi ilk defa sizinkilerde oluyormu.
Ay ben de tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla memeler yumuşak da olsa süt dolu oluyormuş yani illaki taş gibi olmasına gerek yokmuş. Tam olarak bilen biri söylese rahat ederizTerbıye ne oluyomskı
Canım kundak yapıyor Musun?Okuyorum canim hatta babasına da okutuyorum ama nafile surekli irkilerek uyaniyor acaba besiginin için falan kuran mi koysam
İŞte ben de aynı durumdayım. Anladığım kadarıyla artık taş gibi olmasa da memede sürmek oluyor her zamanTerbiye olmak ne demek canim?Ilk defa duyuyrm:)Benim geceleri cok sert olurdu.Dedigin gibi simdi yumusacik,ben de uzuluyrdum azalaak mi diye?
Randevumuz 3te canim.Ben de soylemeye korkuyorum.Is cıkaracaklar diye.Buyuk kizin da vardı.Onu onemsememisti doktor.Sen napıcaksin?
Nasıl bir iş canım
Canım kundak yapıyor Musun?
Olmazmı bazen yanağına doğru süzülüyor bile:)Benim kiz bugun aglarkan gozunden yas geldi ilk defa sizinkilerde oluyormu.
A bu çok iyiydi :)) dönence dönmüyor e halana deseydin dönseydi iyiydi hala diye:)Ay halam dönence getrdı ama dönmuyo :)