Insallah cnm ama en az iki aylari var daha ne kadar cabuk hareketlenirlerse o kadar iyiKuzucuklar ya.Oyalamak cok zor oluyr.Bi an once kurtulsinlar ins.bu agrılardan miniklerimiz canim
Hadi bakalım. Sabah biogaia ver gece nurs harveys ver ben öyle yaoıyorum. Nurs harveys bence uyku yapıyor biraz.minnak Kantaron yagı fos cıkti.2 gecedir rahatı yok.Tekrardan bugun biogaia ve nurse harveye basliyorum.Senin verdigin gibi vericem bakalim canım
Gaz sancılarına banyo iyi gelir. Doğrusunu yapmışsınız.Merhaba guzel anneler benim kiz aksam 9.30 gibi baslayip gece 12.30 a kadar aglama krize giriyor dun gece dsyanamadim 11 gibi banyo yaptirdim 12 de uyudu tam 4 saat ilk defa bu kadar uzun uyudu sizlerde deneyebilirsinuz belki rahat edersiniz
Canim ben hemsireyim.7 saat bana gore cok fazla.hic birakmiyoruz okadar ac 2 aylik olmasina ragmen daha cok kucukler onlar seker duatukcede uykuya meyil artiyo.bizim doktorumuzda gece en fazla 4 saat uyut sonrasinda mutlaka kaldir doyur diyor.Canım artık 2 ayı doldu şekeri falan düşmez. Drlar bile 6 saat normal karışmayın diyor kaldı ki her zaman 7 saat uyumuyordur bence?
Canim ben cay kasigi rezeneyi 20-25 cc suya koyup veriyorum.9da bıbucuk cay kasıgı rezene ıcrdım ılk defa ama yıtmı dk uyudu uyanıyo smdı aglamıyo ama uyumuyoda bızımkıne etkı etmedı anlasılan
Zaman cabuk gecsin istyrum ama bazen de uzuluyorum bu zamanları da ozleriz.Nesneleri tutuyr mu canım senin bebegin?Insallah cnm ama en az iki aylari var daha ne kadar cabuk hareketlenirlerse o kadar iyi
Oyle yaptım bugun.Ayni saatler olsun di mi?7 den beri uyuyr canim.Dediginn gibi uyku yapıyr herhaldeHadi bakalım. Sabah biogaia ver gece nurs harveys ver ben öyle yaoıyorum. Nurs harveys bence uyku yapıyor biraz.
arada okuyrm canim da cok giremiyrm misafirler bitmedi bende bebekte bi yandan artik oyun istiyo tum vaktim onunla 5 kilo olduk boyda 57 cm cok sukur bi sorun yok sizler naoiyisnz@dilekylmz22 nerelerdesin canım
arada okuyrm canim da cok giremiyrm misafirler bitmedi bende bebekte bi yandan artik oyun istiyo tum vaktim onunla 5 kilo olduk boyda 57 cm cok sukur bi sorun yok sizler naoiyisnz@dilekylmz22 nerelerdesin canım
Anneme sordum normal dedi. Doktora gidince de sorarım doktora. Buraya yazarım. Ben ona inanmıyorum. Hala uyuması gerektiğine inanıyorum.7 saat cok fazla canim en fazla 4 saat uyumasina izin ver.yoksa sekeri dusmeye basla daha cok uykuya meyilli olur hali olmaz.buda zararli minikler icin
Tıptıplayıp geğirtoyorum ben geri emzirmeye devam ettiriyorum. O şekilde emiyor.Kesinlikle oyle canım.Hem zorluyor hem emmeye calısiyr tabi o arada meme agzindan defalarca cıkıyr. O an sanci geliyr muhtemelen.Hic duzgun ememiyr artikBen de hava yutmasin diye memeyi cekiyorm,o zmnda ac kalıyr tabi.Uykusu cok kısa oluyr.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Öyle ya a böyle oğlum bu sabah beni dünyanın en mutlu kadını yaptı :)Canım artık 2 ayı doldu şekeri falan düşmez. Drlar bile 6 saat normal karışmayın diyor kaldı ki her zaman 7 saat uyumuyordur bence?
Bir ilacı saatli vermek tabi ki en güzeli ama ben o kadar düzenli degilim. Sen yapabilirsen yap. Sabah 9 akşam 9 olabilir belki sana.Oyle yaptım bugun.Ayni saatler olsun di mi?7 den beri uyuyr canim.Dediginn gibi uyku yapıyr herhalde
Oyle yspıyorum canım.Dikkatini baska yone cekmek icin supurge sesi bile dinletyrum bazen:)Tıptıplayıp geğirtoyorum ben geri emzirmeye devam ettiriyorum. O şekilde emiyor.
Denicem ama iste uyku saatine denk gelirse sapabilir tabiBir ilacı saatli vermek tabi ki en güzeli ama ben o kadar düzenli degilim. Sen yapabilirsen yap. Sabah 9 akşam 9 olabilir belki sana.
yok cnm henuz tutmuyor arada elimi tutiyot ama bilinclimi yoksa oylesinemi bilmiyorumZaman cabuk gecsin istyrum ama bazen de uzuluyorum bu zamanları da ozleriz.Nesneleri tutuyr mu canım senin bebegin?
Yok yavrum gazdan dolayı öyle memeyi çekiştirip sündürürler büyüdükçe gaz sancısı çekerken halleride değişecek sıkın dişinizi geçecek.... Bu arada benim kız hapşuruyorAy Canım sen de de mi öyle ben de aynı durumdan şikayetçiyim özellikle 2 gündür memeyi çekiştirip duruyor en fazla 5 dk emiyor sonra gelsin sancılar. Neden acaba bilen Yok mu? Atak mı yoksa başka bir şey mi? Memeyi çekiştirdiği için çok hava mı yutuyor acaba? Koala anne yetiş imdatttt!!!
Hadi gözünüz aydın olsun canım çok şükür atlattınızSutu Az olanla galactago damla kullanmadınız mı? Cidden faydasını göreceksiniz.ben kullandım öyle arttı.(reklam degil)
Kizlar hastaneden ciktik cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?