2017 Aralık Anneleri

Benimki de bütün gün ıkındı
Yavrum yapamadı daha kakasını
Bu aralar yemeklerde hep katı yedim galiba
Yavrumu nasıl rahatlatsam ki
Kuru kayısı falan mı yesem

Canım karnını ovuyomusun Sıcak havlu koyp bıde seytnyagı denemedysen.. havluyla ovunca rahatlıyo bızımkı

Bebekler çok küçük yahu salliyonuz mu öyle. Onların beyinleri ne ki sarsilsin yazık bence. Keşke öyle alismasaydi. Emzik almio mu . Bazen kendi kendinimizi nazar ettigimizz oluo. Dua etmek okumak en iyisi

Ben tek bebişle bu kadar dağıldım
Sen çok iyi idare ediyorsun
Hatta hem evi hem de bizi :)
:)) napim tek dertleştiğim sizlersiniz halimdrn halinizden bi ben anlarım... Ne tv izlerim ne bişey burda sizlerle konuşmak çok iyi geliyor:) ❤

suan kendimi gordum.sende cnm minik bende 2 numara babada 3 numara yatmak uzere uyusalarda uyusam diye bakiyorum
Bende valla uyusalarda bütün ev ahalisi bi yarım saat krndimle başbaşa kalsam diye planlar içindeyim ama nerdee minik yine bana döndü çıldırmaca kopuyoruz memenin başında:)

Bebekler çok küçük yahu salliyonuz mu öyle. Onların beyinleri ne ki sarsilsin yazık bence. Keşke öyle alismasaydi. Emzik almio mu . Bazen kendi kendinimizi nazar ettigimizz oluo. Dua etmek okumak en iyisi

Ewt anne babanın nazarıda degermıs okuyorz devamlı zaten. Beskte sallıyorz cnm cok sert degl ama emzıkte alıyo ama saatlerce uyumaynca yapmam dedıgı seylerı yapıyo ınsan malesf

Bende valla uyusalarda bütün ev ahalisi bi yarım saat krndimle başbaşa kalsam diye planlar içindeyim ama nerdee minik yine bana döndü çıldırmaca kopuyoruz memenin başında:)

Enerjıne hayranım allah kolaylık versın :) ben bıtanenn basında cıldrıyorm bazen kafam catlıyo artık uykuszlktan galıba 3 saat falan uyuyormn galıba

Canım napdin beben5 nasıl. Benim ki 9 da vurduk öğlen ateş çıktı 15.00 falan gbi
Yok kız minnak beyinlerini kafatasının bi sağınasbi soluna vurmuyorum yavaş yavaş:)) eminim arkadaşlarda öyle yapıyorlardır valla çılgın bebek olunca ne yapacağını sapıtıyor insan bence ondan sallıyoruz:))

Bende de durum aynı ben çıkamadığım zaman oda yapamıyor tuvaletini ve benim karnım gurulduyır aynı anda onun kide:)) ondan zaar

Kuzum biberon almıyor kı a ventin biberonu aldık anne göğüs ucuyla ayni olan onu da almadi
Valla bugun de sira bende yine emmiyoor bikere daha versem alisacak biberona kirki mi cikti boyle oldu emzik mi hic bilmiyorum aksam 7 den beri ac ustunede ben hastayim basimi tasiyamiyorum ilac ta icemiyorum

Cnm alından ölçerle 36.5..saat 23 de calpol verdim..keyfi iyi ama bakalım takip ediyorum..sende durumlar nasıl..
Benimki de iyi şükr. Geçti o sıkıntılı hali. Şimdi uyumuoyr şımarık o ayrı

Ben dé Plates topunda tepiniyom kız. Meme savaşı ağlama larda.

Ben dé Plates topunda tepiniyom kız. Meme savaşı ağlama larda.
Ayyy belli bi süre plates topu görmiyeyim ne tepindim üstünde evde hastanede aman biraz uzak kalsın benden:))
Oy maşallah subhanalah .oy kuzum.alam seni oğluma ay koala bi de seni goremdi gi. Merak edio ınsan
Sağol canım maymuş daha etrafı seyrediyor...aslında olur yahu senin oğlan sessizmiş benim ki çılgın uyar bak:)) dimi insan birbirini merak ediyor kız belki yazın buluşuruz kızılayda başka yerde du bakem nasip neden olmasın:))

He yaa sıcak olsun hava. Buluşalım kız benim bidik da coştu. Şimdi . Birksam koşup gitcek sanki

He yaa sıcak olsun hava. Buluşalım kız benim bidik da coştu. Şimdi . Birksam koşup gitcek sanki
Buluşalım valla eeee anası plates topu üstünde olursa yavru ne yapsın oda kopmak istiyor valla eve gelir gelmez doğumdan sonra hemen havasını indirip kaldırdım yemeği bile üstünde zıplayıp yiyecektim neredeyse

Uyusun da büyüsün ninni uyudu sanki du bakım Plates topu ile emzirirdım benim omeri . Bunda çokk alışkın değil de aglayknca işte öyle sallliom

Bebimin ateşi kulaktan 37,7 çıktı
Eşim de diyor ki bişey yok
Ben telaş ettim diye bana kızıyor
Calpol verdik takip ediyorum ara ara
Acile gitse miydik ki?
Bir de kustu birazcık
Emzirmek için yanıma almıştım
Daha emmeye başlamadan kustu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…