- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Aynen canım ama hani çok uyuyordu hiç uyandıramıyordu bide üstüne sarılıkdan kilo kaybının üstüne brnce çok fazla iyi maşAllah temel olarak 830 gr ama tabiki de 1 kg almıştır belkide daha fazla, bu dr işini bilmiyor...Cnm aslında 830 gr dan fazla çünkü doğumdan sonra kilosu biraz düşüyor ya bebeklerin..
Canım bak sana tavsiyem bu konuya çok takılma senelerce tek meme emen bebekler var bu bi eksiklik değil belkide tek memeden çıkan süt iki tane den çıkan süte on basar onu bilemezsin onun için keyifle emzirmeye bak varsın az gelsin zamanla artar kuzum benimSütün azaldıgı gunler oluyr canım yemeyle icmeyle ilgili herhslde.Bi kac gndr suyu az iciyrdum,dereotu yemiyrdum.Hemen fark etti.Sen bol bol yesillik tuket.Benim bi gogsumdeki sut uretimi daha az.Onunla doymuyor. K Koala_anne Napabilirim canim?Sol gogsumun 6-7 saat bekledigi oluyr.Cok sut uretimi olmuyor.Onun ucu yoktu ztn senelerdir.Ilk kızım cikaramamısti,bu minigim masallh gayretli cikardi ama sut uretimi cok az.Nasil artırabilirim?
Yeter yani tek gogus bile?Buna cok sevindim canim.Cok sagolasinCanım bak sana tavsiyem bu konuya çok takılma senelerce tek meme emen bebekler var bu bi eksiklik değil belkide tek memeden çıkan süt iki tane den çıkan süte on basar onu bilemezsin onun için keyifle emzirmeye bak varsın az gelsin zamanla artar kuzum benim
Ben doktorumuzun tavsiyesiyle biogaia sabah veriyorum. Nurs harveys aksam veriyorum. 1 haftadır benden iyisi yok.Kızlar bebegim 3-4 gundur aksamlari belli saatlerde cok huzursuz oluyrdu.Dun sabah-aksam kantaron-zeyrinyagiyla masaj yaptım karnına.Gaz damlalarinin hic birini(biogaia-nurse harvey)vermedim.Daha rahattı sanki.Uykusu daha uzundu.
Ben de kantaronun faydasıni gordum gibi sma belli de olmaz tabi.Kacar damla canım?Ben doktorumuzun tavsiyesiyle biogaia sabah veriyorum. Nurs harveys aksam veriyorum. 1 haftadır benden iyisi yok.
Amin canım. Benim yavru düne göre iyi. Umarım seninki de çıkmaz ateşCnm benim.. kıyamıyorum bebelere.. aşı vurulmasına da dayanamıyorum.. Bizimde bugün yapıldı aşımız..inş çıkmaz ateş..yarım saat önce 1çay kaşığı calpol verdim..Dr um bu aşı için sadece verebilirsiniz demişti..ateşten korkuyorum ben..allah korusun tüm yavruları..
İnş cnm şimdilik yok ama.Amin canım. Benim yavru düne göre iyi. Umarım seninki de çıkmaz ateş
canım önce emzir ardından 2 göğsünü sağ onuda esin emzirsin sen o arada dinlenirsin hemde mama vermiş olmazsin birde sağınca sutun yağlı kısmınıda almış olur hem doyar hem kilo alır 3 saatte bir bu şekilde yap bir düzen oluştur bak gör sende rahat edeceksinMama vermek istemiyorum bende canim hem anne sutu varken mama vermek istemiyorum hem kizim hem biberonu almak istemiyor hemde mama kokuyor mu ne zorla alıyor bende sutumu arttırmaya çalışıyorum tek olmak hicbisey bilmemek çok.kotuymus
Aynen canım yaa diğerinide vermeye devam et varsın az gelsin çok takılma... ❤Yeter yani tek gogus bile?Buna cok sevindim canim.Cok sagolasin
Tamam canım:)Aynen canım yaa diğerinide vermeye devam et varsın az gelsin çok takılma... ❤
Degis tokus yapıyorum canim her alt değiştirmedeuste taktigin bezi 3 degistirme kadar kullaniyorum ben kaka yapmadiysa tabi uste taktigin bezi daha cuz bezlerden kullanabilirsin.
Bizde de kirlenmedi canim üstteki primprima bizde pisik yaptı molfix kullaniypruzUstteki kirlenmiyor primada
Canim doktor ariypruz osmaniye de oturup da çocuk doktorundan memnun olan t anidiklariniz var miBence o doktoru degistirsinler. Normal cocuk doktorlari bunun.teshisini koyamaz ki
Öyle şey mi olur..Allah size onu anne nasip etmiş bebeğiniz için en mükemmel anne sizsiniz..Allah kolaylığını verir inşallah..Stres yapıpta sütün hepten kesilmesine neden olmayın..
Elinden geleni yapıyorum canim şimdi sutum arttsin diye uğraşıyorum insallah sutum artarÖyle şey mi olur..Allah size onu anne nasip etmiş bebeğiniz için en mükemmel anne sizsiniz..Allah kolaylığını verir inşallah..Stres yapıpta sütün hepten kesilmesine neden olmayın..
Benimki yaklaşık yirmi gündür böyle canım. Kulak kürdanıyla hafif uyarınca yapıyor ve köpük köpük yapıyor. Doktora söyledim uyarınca yapıyor ve cok katı degılse sıkıntı yok dedi. Bu şekilde yapmaya alışıp kendi hiç yapamazsa dedim bebeklerde alışma olmaz dedi. Simdi iki günde bir kendim yaptırıyorum arada az da olsa kendi de yapmaya başladı birkaç gündür. Sen de yediklerine dikkat et canım muz patates cok tüketme bunlar da bizden geçip bebeği kabız yapabiliyormuşKızlar oğlum 4 gündür kakasını yapmıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor sabah akşam ılık suya sokuyorum zeytinyag ile popoyu uyariyorun yine yok. Başına gelen var mı? K Koala_anne sen tecrubelisin bi fikrin var mi
Canim ben iki bezi de atıyordum her alt değiştirmede burada arkadaşlar senin gibi spylediler öyle yapıyorum artık ben de artık dusunmemeye çalışıyorum senin değerin.kactitatlim cift bez neden maddi acidan sıksın benim kizimda da tip 2 a cikti ultrason ceken dr da %99 duzelir dedi hic canimi sikmiyorum sutumde onemli bezi degistirirken kirliyi cek disa bagladigini ice bagla ustune yenisini bagla
Amin canim insallh Canim ben açıkçası inek sutu alerjisi olduğuna inanmıyorum 3 ayrı mama d kustugu için alerji ddi hiç bir tahlil falan yapılma ki ki ben inek.sutu ürünlerini çok tuketoyorum o zman benim sutumden dolayı da sürekli bu şekilde kusmasi lazımdı doktor degistiecem şimdi doktor ariyorumGeçmiş olsun canım üzme kendini sütün kesilmesin az da olsa anne sütü önemli biliyorsun. İnek sütüne alerji durumu olanlar genelde neocate diye bir mama var onu kullanıyorlar ama 400gr ı 110 Lirabir arastır istersen canım bide alerji durumu varsa senin de emzirdiğin için inek sütü ve türevlerinden yememen gerekiyor galiba canım doktoruna sorarsın yine. Tekrar geçmiş olsun Rabbim miniklerimizi korusun inşallah
Dün çok kotuydum canim ama bugün daha iyiyim bir an herşey üstuste gelince isyan ettim yüce rabbim affetsin buna da şükür kizim sağlıklı yanimda ya buna da sukurSeni anlamak icin ayni sikintilari yasamamiza gerek yok canm empati kursak yetiyo hepimiz anneyiz burda bak bircogumuzun sikintilari var bebegiyle ilgili guclu durki yavruna bakabilesin duzelir insallh derdi veren allah dermani da verir bunu unutma.
Canim sürekli git değiştiriyorlar dün sabah 5 de uyandı akşam 10 kadar uyumadi sadece yarim saat kadar uyudu memeyi de almadi biberonu da almadi artık babası gece acile gidelim ddi arabaya bindik biraz gittk uyudu bugun de sabah 7 den beri uyuyor emmiuor bile ac ne yapacagimi sasirdimKizlar cok zor bi gece bebegim aglaya aglaya catladi meme tutmuyo ama ac dyanamadim biberona sagdim nasil icti 1 dk surmedi bitirmesi dunden beri memeyle bogusuyoruz 40 miz cikti cikali baska bi bebege donustu hep boyle mi olacak ilk cocugumda kaynanam gil yardimci oluyodu bunda tekim cöktum ya gozaltlarim morarmis artik uykusuzluktsn hayalet gibi geziyorum kocam olacak adam dondu yatti canan da bebek bakmaya devam etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?