Canım geçmiş olsun yapıldı mı ameliyat nasıl hSaat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.
Makarna salatası, kısır falan...Yarn aksam mısafrım gelck.. kurabıye ve kek yaptm yanına ne yapsamkı mısır patlatıcam bıde
Pazartesi günü ameliyat olacak. Saat 14 te.Canım geçmiş olsun yapıldı mı ameliyat nasıl h
Geçti?
Canim cok gecmis olsun.allah sifa versin seni anliyorum.bizde cuma gunu Mr cekcez 5 6 saat emzirmeyecem bende anestezi icin.daha bir ayligiz.allahim yawrularimizi korusun sifa versin.metin olmaliyiz.insallah cabucak iglesir toparlanir miniklerimiz.Saat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.
Makarna salatası, kısır falan...
Amin canim amin.bol bol ısır ohh mis:))kalabalik aile guzelya.masallah sizeValla öyle Rabbim yokluklarını göstermesin hiçbirimizn evladının... Deliliğe vurdum ne yapayım annem:) Allah sendende razı olsun inşAllah canım benim
Pazartesi günü ameliyat olacak. Saat 14 te.
Tuzlu bi şey olsun canım. Yemekten sonra mı gelecekler. Eğer öyleyse yeterli yaptıkların Mısırla birlikte. Ekstra çerez filan da koyarsın.Yarn aksam mısafrım gelck.. kurabıye ve kek yaptm yanına ne yapsamkı mısır patlatıcam bıde
Amin inşallah.Rabbım saglkla ewınıze donmeyı nas etsn ınsaallahh
Tuzlu bi şey olsun canım. Yemekten sonra mı gelecekler. Eğer öyleyse yeterli yaptıkların Mısırla birlikte. Ekstra çerez filan da koyarsın.
Canim ben dışardaki işlerimi eşim evdeyken halldeiuorum evde kısa bakıyor ben halldedip geliyorum eveBenim gecmisti bugun yine basladı.Bebekle doktora gitmek de cok zor
Ayy iyi o zaman kuzumCanım bendede başladı dün 40 üstüne görür derler baya kanamam var yani
Biliyorum demesi çok zor ama iyi dusun iyi olsun kuzum ki bence sorun yok bebegindrInsallh canm kotu dusunmemeye calsiyorum cumaya kdar delirmesem iyidir dusunmekten
Bende iyi dusunmeye calisoyorum canm surekli bebegin hareketlerini takip ediyorum beni taniyo sesime tepki veriyo gulmelere bile basladi dik tutunca ayaklarinin ustunede durabiliyo normal bebek ama doktor icime kurdu dusurdu bi kere.Biliyorum demesi çok zor ama iyi dusun iyi olsun kuzum ki bence sorun yok bebegindr
Masallah caniim içine ferah tut kalbini allaha yonelt allahin izniyle bisey olmayacak kac aylik oldu bebisBende iyi dusunmeye calisoyorum canm surekli bebegin hareketlerini takip ediyorum beni taniyo sesime tepki veriyo gulmelere bile basladi dik tutunca ayaklarinin ustunede durabiliyo normal bebek ama doktor icime kurdu dusurdu bi kere.
1 saat uzakta canim gitttigim doktor maalesef.Devam ederse minigimi kontrole gtrdugumde giderim artikCanim ben dışardaki işlerimi eşim evdeyken halldeiuorum evde kısa bakıyor ben halldedip geliyorum eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?