- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Inşallah çıkmaz canimBenim kizdada vardi cukurluk doktor ultrasyon cektirdi birsey cikmadi Allahtan
Amin kuzumAy inşAllah canım benim inşAllahhhh Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın...
Ona hiç dikkat etmedim canim altını degistirdigimde bakayımCanm bizimki poposunun ic kisminda disardan baktinmi normal arasini acinca cukur farkediliyo seninkide oylemi
Dlkkat et kuzum. Geçmiş olsun.Öksuruk artnca sabah dktra gotrdum nezle olma dedı antbyotkle sırup verdı.. smdıde atesı cıktı aZcık parol verdım.. ıslak bezle dusurdum atesını ne zorms bu hastalık bebeklerde ya
Evet fileyle yıkadım kolay olduCanım dkkat et bı elı kolu kayar sllah korudun nasıl yıkadın fıleylemı
Sonraki gün de 12 saati geçti canım idrar yapmamasıTamam uzun süre yapmaması normal değil tabikide 1 yumurta agırlıgı 3 yemek kaşıgı falan okadar takmamalısın bence. Tamam özenmek dikkat etmek iyi ama sakınan gözede çöp batarmış ben çok şeyi takmam ama grip konusunda çok hassas davrandım ve büyük konuştum döndü dolaştı kızıma da bulaştı 2 gece hastanede kalmamıza sebep oldu
Nurse Harvey's colex. Isterseniz bir deneyin. Insallah faydasi olurSağol canimm hepimiz inşallah adu ne acaba surubun
Camın mamayla mı besliyorsun ondan mu kabız? Anne sütü alıyorsa çok sıkıntı yapma bir kaç gün bekle kendi yapsınArkadaşlar benim minik yardımcı olmadan kakasını yapamıyor. Zeytinyağı ile poposunu yağlayıp kulak çöpüyle hafif uyarıyorum o şekilde yapıyor ama katı değil hava kabarcıklı ve sıvı yapıyor. Müdahale etmesem iki üç gün yapmıyor böyle bişey duydunuz mu doktora götürmeli miyim? Bu arada rengi de normal
Günde bir kere mama veriyordum bir haftadır sütüm iyi çok şükür mamayı bıraktım ama kabız değil zaten ıkınıp ıkınıp yapamıyor bende kıvranmasına dayanamayıp müdahale ediyorum.pazartesi doktora bir sorayım en iyisiCamın mamayla mı besliyorsun ondan mu kabız? Anne sütü alıyorsa çok sıkıntı yapma bir kaç gün bekle kendi yapsın
Amin canım inşallah. Ne kadar dikkat etsek hasta oluyo bu kuzular.Ay kiyamam cok gecmis olsun canim.dundendir karni gurulduyor acayip.kakasi sari sulu.dun terlemisti beresi nemliydi ondan olabilir ozaman.bizde cuma gidecez doktora.allahim sifa versin yavrularimiza
Bizi de bilgilendir Canım biz de de aynı sorun var. Ama gaz sıkışması da olabilir bizimki de ıkınıp duruyorGünde bir kere mama veriyordum bir haftadır sütüm iyi çok şükür mamayı bıraktım ama kabız değil zaten ıkınıp ıkınıp yapamıyor bende kıvranmasına dayanamayıp müdahale ediyorum.pazartesi doktora bir sorayım en iyisi
Canim.bizim de bugün 40 miz ucacak insallah allahin izniyle ve ben çok de merak ediyprumKizlar 40 banyosunda neler yapmak lazim neler okunuyo nasil yapılır bugun 40 ımız
Haklısın çamaşırı assan iki dk ya kurur Adana da ne sıcak oluyor orası yaa:))Biz Adana'da yaşadığımızdan o makineyi kimsenin evinde görmeyiz bilmeyiz :)))
Sağol canım benim Allaha şükürler olsun kalmadı Elhamdülillah, sizede çok geçmiş olsun şükür canım❤Canım bizde balgamdan dolayı hastanede yattık bugün çıktık anca kendimi toparlıyorumda okuyorum çok geçmiş olsun umarım sonuçlar güzel çıkmıştır da yatmanıza gerek kalmaz
Amiiiinnn kuzum ❤Amin Canm inşşh
çok teşkr ederm Allhım evlatlarını bağışlasın güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşşh
O ben küçükken babamda da vardı bu zamanda bile devam ediyorsa geçeceğide yok demekki... Amiiin inşAllahhhh canımBu konu benmde canımı sıkıyo herseye gelnce snnesn sen kosacan ufak bısey olsa senn yuznden olr... rabbım vıcdan merhamet versn bu eslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?