2017 Aralık Anneleri

Ne zorms ewlat yetstrmek.. aksam 9 da kafada ates hıssettm vucudnda yktu emın olaamdım derken bı aaat anra vucduda yanmaya baskadı soydum hemen ıslak beslerle bı saatte dusurdum atesını esmde hastanedydı amcasnn ıoglu kaza yapmstı.. tek baaına cocuk buyutenlern allah yardmcısı olsun.. esm gelrken ayesökcer gwtrdı 37ıle 37.3 arası degstı bu nrmal sanırım 38 galan olmstu galıba ılk cıktgnda.. blmem gereken baey varmı bu ates kobuaunda bıde bı cay kasıgı parol suru verdım bezden snra

Nezle demstı dun sabah dktra gttgmzde cıgere baktı antıbıyotk verdı galan öksuruktenmıdirkı ates kzlar fıkrı olan varmı.. bıkere antbyotık verdm dun bıde surup smdı cok az öksurugu etkı ettı hemen

Sonraki gün de 12 saati geçti canım idrar yapmaması
Hastanede tahlil verdik
Enfeksiyon çıktı
İster istemez endişeleniyorum
Rahat olsak başımıza gelmez belki de
Haklısın
Geçmiş olsun size de

Camın mamayla mı besliyorsun ondan mu kabız? Anne sütü alıyorsa çok sıkıntı yapma bir kaç gün bekle kendi yapsın

Camın mamayla mı besliyorsun ondan mu kabız? Anne sütü alıyorsa çok sıkıntı yapma bir kaç gün bekle kendi yapsın
Günde bir kere mama veriyordum bir haftadır sütüm iyi çok şükür mamayı bıraktım ama kabız değil zaten ıkınıp ıkınıp yapamıyor bende kıvranmasına dayanamayıp müdahale ediyorum.pazartesi doktora bir sorayım en iyisi

Ay kiyamam cok gecmis olsun canim.dundendir karni gurulduyor acayip.kakasi sari sulu.dun terlemisti beresi nemliydi ondan olabilir ozaman.bizde cuma gidecez doktora.allahim sifa versin yavrularimiza
Amin canım inşallah. Ne kadar dikkat etsek hasta oluyo bu kuzular.

Kizlar 40 banyosunda neler yapmak lazim neler okunuyo nasil yapılır bugun 40 ımız

Bizi de bilgilendir Canım biz de de aynı sorun var. Ama gaz sıkışması da olabilir bizimki de ıkınıp duruyor

Kızlar 2.ay aşımızı olduk.3 tane.2 sı bacak 1 sol omuz.rota virüsü de bugün olmamız gerekiyormus.esim olmayınca asiyi alamadım eczaneden.mart Ay başlangıcında gelin yapalım dedi...

Canım bizde balgamdan dolayı hastanede yattık bugün çıktık anca kendimi toparlıyorumda okuyorum çok geçmiş olsun umarım sonuçlar güzel çıkmıştır da yatmanıza gerek kalmaz
Sağol canım benim Allaha şükürler olsun kalmadı Elhamdülillah, sizede çok geçmiş olsun şükür canım❤

Bu konu benmde canımı sıkıyo herseye gelnce snnesn sen kosacan ufak bısey olsa senn yuznden olr... rabbım vıcdan merhamet versn bu eslere
O ben küçükken babamda da vardı bu zamanda bile devam ediyorsa geçeceğide yok demekki... Amiiin inşAllahhhh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…