- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Yok kuzum bişey demediler, ay ne cerrahıymış tövbe yarabbim yaaaSagol canm evet tuylu olabiliyomus bizim burdaki doktorlae bisey demiyolar ama bakislariyla bile insani korlutmaya yetiyolar sizin doktor bisey demedimi bizimki hemen cerraha yonlendirdi
Ohhh mis iş başa düşünce nasıl da yıkanıyor dimi ama:))Yardim edecek kimse bulamayinca bebişi tek başıma yıkadım vis bigi oldu ohhhh :))) bir de bu nurs harveys damla bizi 10 yıl ileri götürdü. Dün aldım verdim hir güzel uyuyor bir de tar tar bupları yapıyor. Doktor daha önce biogaia vermişti. Şimdi sabah birini akşam birini ver dedi. Oğlum ipek gibi oldu
Valla dr bişey demedi olsa derdi herhalde korkma canım benimO tuylerden bizde de var canım.Kotu bisey ni buKalca ultrasonu cektrmedik daha
Ins.oyledir canim.Her seyden korkar olduk.Valla dr bişey demedi olsa derdi herhalde korkma canım benim
Canimm bize doktor vermişti biz bir süre kullandık.30 cc site ekleyin demisti bir küçük paketikizlar refl u için gaviskon sase kullann var mi toz halinde süte karisacak nasil ve kac cc sure eklemeliyim.
Mümkün mertebe kat kat sar. Mesela çok kalın tek battaniye olmasın. Bi kaç kat normal kalınlıkta battaniyeler olsun. Isıyı muhafaza ediyoİyi maşallah canım ya.Bizimki durmuyo asla.Doktora gerken napıcam bakalım
Canım bi tabir var duymuşsundur belki. Bebekler kuşun kanadından çıkan yelden üşürler diye. Yüzü soğuksa üşüyordur. Sen sıkıca sar bi kat kat battaniye ile. Ama dikkat et aşırı sarmaktan bu kes isilik olur. Ben bi çıtçıtlı atlet iç zıbın bi kışlık penye üst yelek üstten giydiriyorım. Alttan da külotlu çorap üstüne bi çift çorap, örme bi tayt üstüne de ayaklı pijamalardan giydiriyorum. Penye bi battaniyeye sarıyorum yatağında ise. Çekyatın üstüne bırakacaksam extradan polar battaniyesi var onu örtüyorum.Benim kizimin yüzü ev sıcak olmasına rağmen hep soguk acaba usuyor mu
Annenin usumesiyle ilgiliyse ben çok terletip sogutuorum kuzum ya dikkat edeyim diyorum ama nerde kiz uyudi mu temizlik di yemekti camasirdi sobaydi derken hiç dikkat etmiyorum kendime oturma odasindan yarın kolla firliyorum koridora dün ikindiden beri yine kaka yapamıyoruz kuzum huzursuz onun için ne yapacagimi şaşırdım üstten gaz çıkartmaya çalışırken tekrar kabiz oldu yavrumCanım şimdi nasılsınız gece kızçe ile ilgilendim yazamadım, bu arada dün gece bizim kaka da yeşildi hepsi değil ama karışık o tamamen annenin üşütmesiyle alakalı canım ön süt arka süt den olduğunu hiç duymadım onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü dün gece belli bi saatden sonra bizde huysuzlandık sabah 5 gibi yeşil bir kaka yaptı gündüz ben en büyük kızımın saçlarını kestim terledim soğudum gece bebeğe vurdu acısı ondandır canım
Kuzum sonuclari aldin mi temiz dimi sonuclarİnşAllahh yavrum yaa bi öğlen olmadı gitti hem olaun hem olmasın istiyorum....
Canim bizim ev cok sicak özellikle oturma odası hem güneş alıyor hemde soba hiç sönmeden yaniyor bende senin gibi giydiriyorum penye battaniyeye kundak yapiyorum sadwce besikte yatiyor zaten altinda polar ustunde pelus battaniye var sıcacık odada nasil soguk alıyor anlamıyorum ki balgam la oksurugumuz ondan mi kiCanım bi tabir var duymuşsundur belki. Bebekler kuşun kanadından çıkan yelden üşürler diye. Yüzü soğuksa üşüyordur. Sen sıkıca sar bi kat kat battaniye ile. Ama dikkat et aşırı sarmaktan bu kes isilik olur. Ben bi çıtçıtlı atlet iç zıbın bi kışlık penye üst yelek üstten giydiriyorım. Alttan da külotlu çorap üstüne bi çift çorap, örme bi tayt üstüne de ayaklı pijamalardan giydiriyorum. Penye bi battaniyeye sarıyorum yatağında ise. Çekyatın üstüne bırakacaksam extradan polar battaniyesi var onu örtüyorum.
Başta kicamla yıkarken bile korkuyirdum şimdi elimde evirip çeviririmOhhh mis iş başa düşünce nasıl da yıkanıyor dimi ama:))
O ortamda üşümesi imkansız canım. Ben de bilemedim ki.Canim bizim ev cok sicak özellikle oturma odası hem güneş alıyor hemde soba hiç sönmeden yaniyor bende senin gibi giydiriyorum penye battaniyeye kundak yapiyorum sadwce besikte yatiyor zaten altinda polar ustunde pelus battaniye var sıcacık odada nasil soguk alıyor anlamıyorum ki balgam la oksurugumuz ondan mi ki
Canimçok geçmiş olsun canim acil sifalar versin yavruna hepimizin yavruları hasta bir an önce yaz gelse geçirdiğim en kötü korku dolu kış buna da şükür tabiKızlar bebeğim ishal olmuş. Aşırı sulu ve köpüklü geliyo dışkısı. Bi de kan geliyo. Doktora götürdüm. Kan değil dedi. Ne o zaman dedim bilmiyorım dedi. Gizli kan tahlili verdik gaitada. İnşallah ciddi bi şey değildir. Dua edin. Aynı durumu yaşayan var mı?
Canim ben kullanıyorum sasenin yarısıyarısını sabah yarısını akşam cay bardaginin çeyreğinden daha az suyla tabi kaynamis soğumuş su olacak karıştırıp veriyorum benim ki biberon almıyor kaşıkla veriyorum biberon alıyorsa biberonla daha rahat olurkizlar refl u için gaviskon sase kullann var mi toz halinde süte karisacak nasil ve kac cc sure eklemeliyim.
Amin canım amin. O kadar dikkat ettiğim halde nerden çıktı bu bilmiyorum. Üstüne bi de eşim beni suçluyo 1 aylık bebeği hasta ettin diye.Canimçok geçmiş olsun canim acil sifalar versin yavruna hepimizin yavruları hasta bir an önce yaz gelse geçirdiğim en kötü korku dolu kış buna da şükür tabi
Canim bender ozele gotur devletteki doktor bebegin bezine bile bakmıyor ozelde öyle mi ben gittigim hastanede kontroldedoktorum asistanı giydirip souyuor okadar ilgililer ve en azından bebegine sana da değer veriyorlar için rahat etsin daha ilgili bir doktora goturImsallah canm ozele goturmeyi dusunuyorum dun gittigim doktorlar guya cerrah ama bakip rontgene yolluyor yav insan bi yorum yapar bisey der moralimi bozdular esim benden daha cok evham yapiyor 2 gundur bebekle hastanede perisan olduk
Canimmm benim geçmiş olsun..kendini suçlama.bebekler hep hasta oluyor.nasik oluyor anlamıyorum.sicak olsa terleyip hasta ölüyorlar soğuk olsa üşütüp hasta oluyorlar. Ahhh ahhh.. valla urfada yaşıyorum burda çocuklar çırasız şortla geziyor 1 2 yaşında.hasta olmuyorKızlar bizim tahlil sonucu çıktı. Gaitada gizli kan görünüyo. Gittiğimiz doktor çocuk gastroenterolojisine kayıt açmadığı için randevu alamadım. Direk sabah erkenden gitsek bizi muayene ederler mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?