2017 Aralık Anneleri

O kadar kötü bir gün geçirdim ki
Dün Gece bebeğim ağlamaktan helak oldu
Bu kafar huzursuz geçirmedik hiç
Saatlerce ağladı
İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyor antibiyotik verdik ama acısını almadı herhalde
Doktora da sorup ağrı kesici calpol aldık ve içirdik
Biraz kustu
O kadar uykusu vardı ki emmedi, çok huzursuzdu zaten
En son 3 gibi uyumuştur
Saati 4.30a kurmuştum ama o kadar yorulmuşuz ki eşim de ben de duymamışız
Bebeğim 7ye doğru uyandı
O kadar acıkmış ki ne zamandır o kadar uzun emmemişti
Sonra çiş yapmadığını farkettim ki
Birbuçuk saate bir kalkıp emzirdim
Yaklaşık 13-14saat geçince doktoru aradık tekrar ve hastaneye çağırdı
Serum verildi ve kantahlili alındı
Yalnız yavruma serum verilmesi için iki eli de iyi ayağı da delindi yavrumun
O kadar çok o kadar çok ağladı ki
Ben de onunla ağladım
İnşallah tüm minikler iyi olur, onlar hiç hasta olmasın, acı çekmesin ben razıyım 5-10kat daha fazla acı çekmeye

Cok gecmis olsun

G Gulum80
K Koala_anne nerelerdesiniz kizlar?
Hersey yolunda mi?
Canim biz hergün 6 ile 12 arası mesaideyiz ağlamavnobetleri gaz çıkarma seansi burnu temizleme seansı kucakda odada gezme ve en son.memede uyuma derken benimde pilim bitiyor K Koala_anne nin de 3 numara hastaydı 4 numaranın da burnu akiyormus kızlarla ugrasiyordur gerci bugün kizinin tahlil sonuclari vardı insallah hayirli haberlerle gelir

Ben bu endişe ile duramam
Çok sulu bir kaka yaptı minnoşum
Geçenlerde de yapmıştı birkaç kez
İdrarının azalmasının sebebi o olabilir mi acaba
Kaka ile sıvıyı dışarı atıyor
Yarın da kaka tahlili istemek için gidicem galiba
3gündür doktorda olucam
Temiz çıksın da sorun değil tabi ki
Canim benim ki sıvı gürültülü hatta açık yeşile calan kaka yapıyor bende tedirginim insallah bisey çıkmaz senin bebiste bizim de de pazartesi kalca randevunuz var o gunu bekleyim diyorum hastane mikrop.yuvası herkes hsta ozel olmasina ragmen cok.kalabaluk sürekli götürmek istemiyorum

Saatlerce ağladı
Biraz kustu
En son 3 gibi uyumuştur
Bebeğim 7ye doğru uyandı
Ben de onunla ağladım
İnşallah tüm minikler iyi olur, onlar hiç hasta olmasın, acı çekmesin ben razıyım 5-10kat daha fazla acı çekmeye
Kuzum çok geçmiş olsun acil sifalar versin minigine tez zamanda toparlanır minigin insallah

Saatlerce ağladı
Biraz kustu
En son 3 gibi uyumuştur
Bebeğim 7ye doğru uyandı
Ben de onunla ağladım
Offf kıyamam yaaa çok geçmiş olsun kuzum inşAllahhhh hemen iyileşir.... Bende yarın sonuçları göstereceğim kalbim ağzımda atıyor sanki inşAllahhhh sonuçlar iyi çıkar....

G Gulum80
K Koala_anne nerelerdesiniz kizlar?
Hersey yolunda mi?
Uyuyamıyorum yavrum uyuyor ama bende uyku yok yarın sonuçlar temiz çıkar inşAllahhhh da bende kuzuma sarılıp rahatca uyurum hiç keyfim yok yarını bi hayrlısı ile atlatsaydım.... Sağol canım aklına düşmüşüz❤

Kuzum ya kizim bu gece aşırı huysuzdu 2 saat ancakuyumustur uyandı altını değiştirip emzridim gazını çıkardım besige yatordim yok susmuyor bende kollarını da belegin içine koydum sakinlesti normalde hayatta izin vermez aglardi acaba karni mi agriyor sen bir kere senin kiz için yazmistin ya buraya

Kuzum ya kizim bu gece aşırı huysuzdu 2 saat ancakuyumustur uyandı altını değiştirip emzridim gazını çıkardım besige yatordim yok susmuyor bende kollarını da belegin içine koydum sakinlesti normalde hayatta izin vermez aglardi acaba karni mi agriyor sen bir kere senin kiz için yazmistin ya buraya
Canım bencede gazı var karnı ağrıyordur ondan sakinleşmiştir öyle rahat etmiştir

Canım bencede gazı var karnı ağrıyordur ondan sakinleşmiştir öyle rahat etmiştir
Gazını çıkardım kuuzm üstten 3 defa gegirdi normalde gece 1 kere kakasini yaprdi sesli birsekilde su saat oldu yapmadiondan mi agriyordur karni ki sakinlesti uyudu yavrum şimdi BI de kuzum BI açık yeşil kaka olayı onsutu çok alan bebeklerde olurmuş bizim ki 5 dk duruyor memede sonsutu almıyor böyle birsey duydun mu

Uyuyamıyorum yavrum uyuyor ama bende uyku yok yarın sonuçlar temiz çıkar inşAllahhhh da bende kuzuma sarılıp rahatca uyurum hiç keyfim yok yarını bi hayrlısı ile atlatsaydım.... Sağol canım aklına düşmüşüz❤
Inşallah temiz çıkacak.Kuzum benim icimden bir ses temiz çıkacağını soyluyor 40 iniz i da evde güzel birsekilde eviniz de çıkaracaksınız ben inaniyorum

Kizlar bebegi rahatsiz olan herkese gecmis olsun rabbim sifalarini verir insallh @Koalaanne bebeginin sonucu iyi cikmistir insallah canm 3 numarada hastaymis gecmis olsun @gulum80 yesil kakayi bizim kizda yapiyo devamli cok emmektende olabiliyomus topuk kanimiz iyi cikti cok sukur ama simdide baska bi sorun var dun kalca muayenesine goturdum doktor kalcasinin arasinda bi cukurluk farketti 4 tane farkli doktora yonlendirdi bizi ordan oaraya hepsi de rontgen istedi mr da cekilecekmis internetten baktim sakral gamze gibi duruyo ama yine en kotu seyleri yazmislar gelisim geriliginden menenjite kdar kafam allak bullak cok canimi sikti ya ne icin gittim neyle karsilastim :KK43:

Balgam ve oksuruk sorunu bizde de var canim valla ben bogazim agriyor diye oksuruk surubyba basladim bi umut belki sutumden geçer diye minigimin oksurugune doğa olur diye nane ver diyen oluyor ama ben bisey olursa diye veremiyorum

Ben veremem cesaret edpte su bıle verlmıyosa dıher seylerı veremem. Olmazsa bı dktra gtcez mevbr gtmek ıstemıyorm aslnda hava sogk heryer mıkrop dolu hastaneler ama bolede ıcım rahat etmıyo bısey varsa dıye

Kizlar bebegi rahatsiz olan herkese gecmis olsun rabbim sifalarini verir insallh @Koalaanne bebeginin sonucu iyi cikmistir insallah canm 3 numarada hastaymis gecmis olsun @gulum80 yesil kakayi bizim kizda yapiyo devamli cok emmektende olabiliyomus topuk kanimiz iyi cikti cok sukur ama simdide baska bi sorun var dun kalca muayenesine goturdum doktor kalcasinin arasinda bi cukurluk farketti 4 tane farkli doktora yonlendirdi bizi ordan oaraya hepsi de rontgen istedi mr da cekilecekmis internetten baktim sakral gamze gibi duruyo ama yine en kotu seyleri yazmislar gelisim geriliginden menenjite kdar kafam allak bullak cok canimi sikti ya ne icin gittim neyle karsilastim :KK43:

Canım bakma netten yaa sacma sapan seyler cıkıyo sıkma canmı bosa.. allahn ıznyle bısey cıkmazz..

Canim benim ki sıvı gürültülü hatta açık yeşile calan kaka yapıyor bende tedirginim insallah bisey çıkmaz senin bebiste bizim de de pazartesi kalca randevunuz var o gunu bekleyim diyorum hastane mikrop.yuvası herkes hsta ozel olmasina ragmen cok.kalabaluk sürekli götürmek istemiyorum

Bu kalca cıkklıhınıcın oncdn randevu galanmı gerekıyo acaba .. devlete gıdıcemde ogun yapıluyomu hemen tontgenmı cekılıyo

Kuzum kötü düşünme internete bakma araştırma internet insanın psikolojisini bozuyor çok.abartiyorlalr bence emar ve rontgenler temiz çıkacak insallah içini ferah tut BIzimde pazartesi kalca için randevu var insallah bisey çıkmaz sende içini ferah tut güzel şeyler dusun olmadi özel de bir doktora daha göster ondan sonra röntgen emar cektir bosuna radyasyona maruz kalmasın minik bizi de habersiz birakma

Bu kalca cıkklıhınıcın oncdn randevu galanmı gerekıyo acaba .. devlete gıdıcemde ogun yapıluyomu hemen tontgenmı cekılıyo
Hiç bilmiyorum ki canim bir sitede alınması gerekiyor diyor ama sanmıyorum sira alınacağını normal muaneyegider gibi gitmen yeterli olur benim doktor 45 gunlukken gel çekelim ddi bende 44. Günü gidecem tekrar bi daha muane ucreti ödememek için bir günden bisey olmaz diye düşünüyorum

Ben veremem cesaret edpte su bıle verlmıyosa dıher seylerı veremem. Olmazsa bı dktra gtcez mevbr gtmek ıstemıyorm aslnda hava sogk heryer mıkrop dolu hastaneler ama bolede ıcım rahat etmıyo bısey varsa dıye
Bende çok hastaneye gitmek istemiyorum hem soguk hemde salgin var kucuknolduklari için çabuk kaparlar mikrobu pazartesi goturecem bide ebe bana günde 4 5 kasik su verebilrsin demisti

Inşallah kötü bir şey çıkmaz

Back