Ins.guzel hbrler alın canimUyuyamıyorum yavrum uyuyor ama bende uyku yok yarın sonuçlar temiz çıkar inşAllahhhh da bende kuzuma sarılıp rahatca uyurum hiç keyfim yok yarını bi hayrlısı ile atlatsaydım.... Sağol canım aklına düşmüşüz❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins.guzel hbrler alın canimUyuyamıyorum yavrum uyuyor ama bende uyku yok yarın sonuçlar temiz çıkar inşAllahhhh da bende kuzuma sarılıp rahatca uyurum hiç keyfim yok yarını bi hayrlısı ile atlatsaydım.... Sağol canım aklına düşmüşüz❤
Saol canım
Valla akşam verdim.nane iyi geliyormus gaza teyzem iki cocuguna da vermis.hem soguktanda korumuş oluruz.Name ihlamur gaza iyi gelirmi ki bilemedim simdi.
Kimyon rezene cayı yada bi iki cay kasıgı ılık sekerli su verenlerimiz var.
Off içim cız etti kıyamamya.cok gecmis olsun.O kadar kötü bir gün geçirdim ki
Dün Gece bebeğim ağlamaktan helak oldu
Bu kafar huzursuz geçirmedik hiç
Saatlerce ağladı
İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyor antibiyotik verdik ama acısını almadı herhalde
Doktora da sorup ağrı kesici calpol aldık ve içirdik
Biraz kustu
O kadar uykusu vardı ki emmedi, çok huzursuzdu zaten
En son 3 gibi uyumuştur
Saati 4.30a kurmuştum ama o kadar yorulmuşuz ki eşim de ben de duymamışız
Bebeğim 7ye doğru uyandı
O kadar acıkmış ki ne zamandır o kadar uzun emmemişti
Sonra çiş yapmadığını farkettim ki
Birbuçuk saate bir kalkıp emzirdim
Yaklaşık 13-14saat geçince doktoru aradık tekrar ve hastaneye çağırdı
Serum verildi ve kantahlili alındı
Yalnız yavruma serum verilmesi için iki eli de iyi ayağı da delindi yavrumun
O kadar çok o kadar çok ağladı ki
Ben de onunla ağladım
İnşallah tüm minikler iyi olur, onlar hiç hasta olmasın, acı çekmesin ben razıyım 5-10kat daha fazla acı çekmeye
Onermiyorlar evet ama napalim iki damlaciktan bisiy olmaz heralde insallah.Bebişlere ilk 6 ay anne sütü dışında hiçbirşey önemiyorlar canım su dahil
Ihlamur bence riskli
Bende vermek istiyorum ama tereddüt de kalıyorum seker atıp mi verdin kac cay kasigi verdin BI de kac aylik senin bebisValla akşam verdim.nane iyi geliyormus gaza teyzem iki cocuguna da vermis.hem soguktanda korumuş oluruz.
Istanbul soguk ama gunes arada cıkıyo.Dikkat etmek lazım tabi ama açık hava ev ortamindan daha temiz. En azından yakin mesafelere bebek araban varsa çık git. Biz oglumla yarın pazara gidecegiz inşallah. Pazar evimizin karşısında. Hava da güneşli görünüyor yarın Adana'da.
Sorma bakmicam dedim kendi kendime ama tutamadim kendimi insallah kotu bisey degildirCanım bakma netten yaa sacma sapan seyler cıkıyo sıkma canmı bosa.. allahn ıznyle bısey cıkmazz..
Canım şimdi nasılsınız gece kızçe ile ilgilendim yazamadım, bu arada dün gece bizim kaka da yeşildi hepsi değil ama karışık o tamamen annenin üşütmesiyle alakalı canım ön süt arka süt den olduğunu hiç duymadım onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü dün gece belli bi saatden sonra bizde huysuzlandık sabah 5 gibi yeşil bir kaka yaptı gündüz ben en büyük kızımın saçlarını kestim terledim soğudum gece bebeğe vurdu acısı ondandır canımGazını çıkardım kuuzm üstten 3 defa gegirdi normalde gece 1 kere kakasini yaprdi sesli birsekilde su saat oldu yapmadiondan mi agriyordur karni ki sakinlesti uyudu yavrum şimdi BI de kuzum BI açık yeşil kaka olayı onsutu çok alan bebeklerde olurmuş bizim ki 5 dk duruyor memede sonsutu almıyor böyle birsey duydun mu
cok tesekkur ederim bilgi için.Emdikten sonra 10cc çıkması normal
Bebişin boşaltmıştır memeyi
Sağma makinen de göğsüne uyumlu değildir belki
Her makine sütü getiremeyebiliyor
Sağdığında çıkanla bebişin çektiği farklı diyorlar hep
Bende de var hep o güvensizlik
Dolu dolu sütleri bir göremedim
Bazen bebişimin ağzından yandan akıyor da anlıyorım
Yoksa meme yumuşakken hiç süt yokmuş gibi hissediyorum
Ama yumuşak memede de süt olurmuş
benimki sutu vermeyince basıyor yaygarayı saatle emzirmek mümkün degilBirikmesine izin vermiyormuşum onu keşfettim. Çocuk fazlayı kusuyordu hep. Saatle emziriyorum genelde. Öyle olunca da doluyor fazlasını sağıyorum.
su cok içiyorum da bakalim artikCanım sürekli memede ise öyle çıkması normal hiçbirşey yapamıyorsan bol su iç korkma kötü düşünme sakın
İnşAllahh yavrum yaa bi öğlen olmadı gitti hem olaun hem olmasın istiyorum....Inşallah temiz çıkacak.Kuzum benim icimden bir ses temiz çıkacağını soyluyor 40 iniz i da evde güzel birsekilde eviniz de çıkaracaksınız ben inaniyorum
Canım öncelikle teşekkür ederim inşAllah hayrla çıkar sonuçlar... O çukurdan bizdede var ilk dafa bi bebeğim de bununla karşılaştım ilk muayene de bişey demediler hatta üstünde kalın değil ama belirgin tüğler var, kötü düşünme şu netteki herşeye bakmayın canım kötü haber tellahı gibiler mübarekKizlar bebegi rahatsiz olan herkese gecmis olsun rabbim sifalarini verir insallh @Koalaanne bebeginin sonucu iyi cikmistir insallah canm 3 numarada hastaymis gecmis olsun @gulum80 yesil kakayi bizim kizda yapiyo devamli cok emmektende olabiliyomus topuk kanimiz iyi cikti cok sukur ama simdide baska bi sorun var dun kalca muayenesine goturdum doktor kalcasinin arasinda bi cukurluk farketti 4 tane farkli doktora yonlendirdi bizi ordan oaraya hepsi de rontgen istedi mr da cekilecekmis internetten baktim sakral gamze gibi duruyo ama yine en kotu seyleri yazmislar gelisim geriliginden menenjite kdar kafam allak bullak cok canimi sikti ya ne icin gittim neyle karsilastim![]()
Imsallah canm ozele goturmeyi dusunuyorum dun gittigim doktorlar guya cerrah ama bakip rontgene yolluyor yav insan bi yorum yapar bisey der moralimi bozdular esim benden daha cok evham yapiyor 2 gundur bebekle hastanede perisan oldukKuzum kötü düşünme internete bakma araştırma internet insanın psikolojisini bozuyor çok.abartiyorlalr bence emar ve rontgenler temiz çıkacak insallah içini ferah tut BIzimde pazartesi kalca için randevu var insallah bisey çıkmaz sende içini ferah tut güzel şeyler dusun olmadi özel de bir doktora daha göster ondan sonra röntgen emar cektir bosuna radyasyona maruz kalmasın minik bizi de habersiz birakma
Canım aylık muayene de randevu vermediler mi bende fakülteye götüreceğim aylık muayene de verdiler bize bi kağıt gittik onaylattık randevu tarihinde gidilecekBu kalca cıkklıhınıcın oncdn randevu galanmı gerekıyo acaba .. devlete gıdıcemde ogun yapıluyomu hemen tontgenmı cekılıyo
Insallh canmInşallah kötü bir şey çıkmaz
Sagol canm evet tuylu olabiliyomus bizim burdaki doktorlae bisey demiyolar ama bakislariyla bile insani korlutmaya yetiyolar sizin doktor bisey demedimi bizimki hemen cerraha yonlendirdiCanım öncelikle teşekkür ederim inşAllah hayrla çıkar sonuçlar... O çukurdan bizdede var ilk dafa bi bebeğim de bununla karşılaştım ilk muayene de bişey demediler hatta üstünde kalın değil ama belirgin tüğler var, kötü düşünme şu netteki herşeye bakmayın canım kötü haber tellahı gibiler mübarek
O tuylerden bizde de var canım.Kotu bisey ni buCanım öncelikle teşekkür ederim inşAllah hayrla çıkar sonuçlar... O çukurdan bizdede var ilk dafa bi bebeğim de bununla karşılaştım ilk muayene de bişey demediler hatta üstünde kalın değil ama belirgin tüğler var, kötü düşünme şu netteki herşeye bakmayın canım kötü haber tellahı gibiler mübarek