2017 Aralık Anneleri

Name ihlamur gaza iyi gelirmi ki bilemedim simdi.
Kimyon rezene cayı yada bi iki cay kasıgı ılık sekerli su verenlerimiz var.
Valla akşam verdim.nane iyi geliyormus gaza teyzem iki cocuguna da vermis.hem soguktanda korumuş oluruz.

Off içim cız etti kıyamamya.cok gecmis olsun.

Istanbul soguk ama gunes arada cıkıyo.
Sitenin peyzajına bile inmedim.
Soguk nefes alip hastalatirsam ya

Canım şimdi nasılsınız gece kızçe ile ilgilendim yazamadım, bu arada dün gece bizim kaka da yeşildi hepsi değil ama karışık o tamamen annenin üşütmesiyle alakalı canım ön süt arka süt den olduğunu hiç duymadım onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü dün gece belli bi saatden sonra bizde huysuzlandık sabah 5 gibi yeşil bir kaka yaptı gündüz ben en büyük kızımın saçlarını kestim terledim soğudum gece bebeğe vurdu acısı ondandır canım

cok tesekkur ederim bilgi için.

Birikmesine izin vermiyormuşum onu keşfettim. Çocuk fazlayı kusuyordu hep. Saatle emziriyorum genelde. Öyle olunca da doluyor fazlasını sağıyorum.
benimki sutu vermeyince basıyor yaygarayı saatle emzirmek mümkün degil

Canım sürekli memede ise öyle çıkması normal hiçbirşey yapamıyorsan bol su iç korkma kötü düşünme sakın
su cok içiyorum da bakalim artik

Inşallah temiz çıkacak.Kuzum benim icimden bir ses temiz çıkacağını soyluyor 40 iniz i da evde güzel birsekilde eviniz de çıkaracaksınız ben inaniyorum
İnşAllahh yavrum yaa bi öğlen olmadı gitti hem olaun hem olmasın istiyorum....

kizlar refl u için gaviskon sase kullann var mi toz halinde süte karisacak nasil ve kac cc sure eklemeliyim.

Canım öncelikle teşekkür ederim inşAllah hayrla çıkar sonuçlar... O çukurdan bizdede var ilk dafa bi bebeğim de bununla karşılaştım ilk muayene de bişey demediler hatta üstünde kalın değil ama belirgin tüğler var, kötü düşünme şu netteki herşeye bakmayın canım kötü haber tellahı gibiler mübarek

Imsallah canm ozele goturmeyi dusunuyorum dun gittigim doktorlar guya cerrah ama bakip rontgene yolluyor yav insan bi yorum yapar bisey der moralimi bozdular esim benden daha cok evham yapiyor 2 gundur bebekle hastanede perisan olduk

Bu kalca cıkklıhınıcın oncdn randevu galanmı gerekıyo acaba .. devlete gıdıcemde ogun yapıluyomu hemen tontgenmı cekılıyo
Canım aylık muayene de randevu vermediler mi bende fakülteye götüreceğim aylık muayene de verdiler bize bi kağıt gittik onaylattık randevu tarihinde gidilecek

Sagol canm evet tuylu olabiliyomus bizim burdaki doktorlae bisey demiyolar ama bakislariyla bile insani korlutmaya yetiyolar sizin doktor bisey demedimi bizimki hemen cerraha yonlendirdi

Yardim edecek kimse bulamayinca bebişi tek başıma yıkadım vis bigi oldu ohhhh :))) bir de bu nurs harveys damla bizi 10 yıl ileri götürdü. Dün aldım verdim hir güzel uyuyor bir de tar tar bupları yapıyor. Doktor daha önce biogaia vermişti. Şimdi sabah birini akşam birini ver dedi. Oğlum ipek gibi oldu

O tuylerden bizde de var canım.Kotu bisey ni buKalca ultrasonu cektrmedik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…