Bizim cocuk cok hassas hicbir yere cikmama izin vermiyo kocam!Ca
Canım ben gezmeye gitmistim dun ve bugün. Kıçıma gore pantolon aradım bulamadım. Havamı aldım geldim
Sağol canimm hepimiz inşallah adu ne acaba surubunCanim oncelikle bebeğini gule gule buyut. Benim oglumun da gaz sancilari vardi. Cok agliyordu. 1 hafta once kontrole goturdugumde doktorumuz bitkisel oldugunu soyledigi bir surup verdi. Onu kullaniyoruz. Gaz yine oluyor tabi ki ama aglama krizlerimiz bitti
Ben sırtına bakıyorum üşümüş mü diyeBebeklerin kan dolasimi bizden farkli. Burnu soguksa üşür boynu soguksa üşür
Bebişlere ilk 6 ay anne sütü dışında hiçbirşey önemiyorlar canım su dahilSelamlar.kizlar 1 ayligiz.acayip gazımız var.bir cay kasigi nane yada ihlamur kaynatip verim mi bisoy olur mu.teyzem ver dedi.bide size sorayim dedim.
Emdikten sonra 10cc çıkması normalevet canim ama emmeden öncede sabah denedim yine aynı çıkmıyor hic süt niye acaba
Pusetin üstünü örgü battaniyeyle örtüyorum canımAY benim bu minis çok fena.Bugün pusetle çıkardım. Bas bas bağırdı.Arabada kucağıma aldım,yine kıyameti kopardı.Anneme geldik,anında uyudu.Arabaya binmeye korkar oldum.Üstünü neyle örtüyorsunuz?Teyzem sakın burnundan rüzgar aldırma diyor
Bu bebekle ilk dışarı cikisimdi. Dogum parasini cekmeye gitmiştim evime cok yakin bir postaneye. Sonra cok sira bekledik. Uyandı ağladı. Sırtını tıptıpladım bir de bup yaptı milletin içinde koca adam kadar. Rezil etti bizi :)))Bizim cocuk cok hassas hicbir yere cikmama izin vermiyo kocam!
Su hastanelere gitmekte olmasa noldurki halim.
Masallah Siz negüzel geziyosunuz
Benim kicam da öyle kırkı çıkmadan evden pek çıkartmak istemiyordu. Sonra oturdum zırzır ağladım ben çok bunalıyorum diye. Acıdı çıkardı ama korka korka.Bizim cocuk cok hassas hicbir yere cikmama izin vermiyo kocam!
Su hastanelere gitmekte olmasa noldurki halim.
Masallah Siz negüzel geziyosunuz
Allah sıfa versın cnm benım bebegmde öksuruyo dunden berı ama balgam var bukac gndr ondan dıye danuyorm ben cıgerden gelmıyo hbı ama hersyde gotrmekte ıstemıyom hastaneye
İshal olduğunu nerden anladın canımAllah şifa versin canım ben de ilk başta götürmek istemedim hatta iki gün bekledim ama maalesef hata yapmışım çünkü öksürüğü geçmedi aksine arttı iki gündür antibiyotik kullanmamıza rağmen bugün üstüne bir de isal başladı yarın bir daha doktora götüreceğim
Allah şifa versin canım ben de ilk başta götürmek istemedim hatta iki gün bekledim ama maalesef hata yapmışım çünkü öksürüğü geçmedi aksine arttı iki gündür antibiyotik kullanmamıza rağmen bugün üstüne bir de isal başladı yarın bir daha doktora götüreceğim
nasil arttı peki sagarak mi acabaBir öğün mama varsa ver saat tut i arada da bil su içip sağ bak. Bebek surekli emince yok zannedersin. Benim eskiden iyleydu. Surekli emdiginden gigsum kuru gibiydi. Gık dese dayıyordum memeyi.
Bizim velet dısarı cıkmadıgı halde eve gelenlerden hasta olunca cıkartıp ya hasta edersem diye bende korkudan cıkmaktan vazgeciyorum hemen.Benim kicam da öyle kırkı çıkmadan evden pek çıkartmak istemiyordu. Sonra oturdum zırzır ağladım ben çok bunalıyorum diye. Acıdı çıkardı ama korka korka.
Anladım canim babası da oyle yuzu hep soguk belki ondandirBebeklerin kan dolasimi bizden farkli. Burnu soguksa üşür boynu soguksa üşür
Birikmesine izin vermiyormuşum onu keşfettim. Çocuk fazlayı kusuyordu hep. Saatle emziriyorum genelde. Öyle olunca da doluyor fazlasını sağıyorum.nasil arttı peki sagarak mi acaba
Balgam ve oksuruk sorunu bizde de var canim valla ben bogazim agriyor diye oksuruk surubyba basladim bi umut belki sutumden geçer diye minigimin oksurugune doğa olur diye nane ver diyen oluyor ama ben bisey olursa diye veremiyorumAllah sıfa versın cnm benım bebegmde öksuruyo dunden berı ama balgam var bukac gndr ondan dıye danuyorm ben cıgerden gelmıyo hbı ama hersyde gotrmekte ıstemıyom hastaneye
Dikkat etmek lazım tabi ama açık hava ev ortamindan daha temiz. En azından yakin mesafelere bebek araban varsa çık git. Biz oglumla yarın pazara gidecegiz inşallah. Pazar evimizin karşısında. Hava da güneşli görünüyor yarın Adana'da.Bizim velet dısarı cıkmadıgı halde eve gelenlerden hasta olunca cıkartıp ya hasta edersem diye bende korkudan cıkmaktan vazgeciyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?