2017 Aralık Anneleri

Tamam kuzum yapacam bizim 40 miz persembe gunu cikiyor dimi
Evet canım perşembe günü çıkıyor hatırlatacaktım sana aklım gitti yerinden perşembe günü inşAllah hastanede çıkmaz 40 mız....

Canım ikinizede cok gecmis olsun.allahim yavrularimiza şifa versin bizlere bagişlasin.biz 3 gunlukken oglumda ayni sikayet vardi.kan gibiydi idrari.doktor bol bol emzir bol su ic demisti.cok sukur gecti.insallah iğlesir yavrularimiz.

Bugun farkettim ki bebegim uyanık gecirdiği zamanın tamamında agliyor. 40 ının cıktıgı geceden beri bir kere mutlu olmadi.

Sağol kuzum İnşAllahh bulaşmaz ama bebek huzursuz burnuda minikdrn akmaya başladı heralde ben sinirden parçalarım kendimi... Serum fizyolıjiyr devam canım en azından akıntıyı kurutun çiğere akmasın

Canım pekı nrmalde su vermıuoruz bebıse ama bu serum tuzlu su mıdeyede gıdıyo zararı olmazmı bunn cok fazla kullandım son gnlerde cunku

Ruya gıruyodr belkı cnm anlattgna gore baska sıkntısı yok hbı

Ben buhun denedım ama pek cıkmadı yapamadım heralde sırt ustumu yatıcakkı vıdeosa sırt ustıde var otrr vazıyettede

Idrar bazen acık renk bazen koyu sarı oluyo bızım. Hangı renk olmalıymıs nrmalde onadamı takacaz smdı

Okdukca bnde korkuyorm ya netm yok tam takıpte edemıyorm sız neye gttnzde bnlar cıktımlzlar yaa allahm korusun bebslerımızı.. aklım gıdıyo bşey olcakta bılemıcem dıye

Dısarı cıkmadan gazı bezı memesı hepsnı halledp cıkıyorm hastaneye yanı sıkntı olmadı cok sukr buhune kadr.. anakucahı denıyo sanırım onnla cıkıyorz puset varda cukur. Ortası

Uc gndr duzgun emmıyo benegım kısa emıyo burnndan rahat edemıyo halıba gnde kac defa cekıyom ama uzuluyomda az emıyo dıye

Bugun farkettim ki bebegim uyanık gecirdiği zamanın tamamında agliyor. 40 ının cıktıgı geceden beri bir kere mutlu olmadi.
Bizim de oyle canimYa uyuyacak,ya emecek.Kesinlikle etrafi izleme,kucakta gezme gibi bi huyu yok

Bizim de öyle
Uyanıkken kucakta gezecek pışpışlanacak
Yatırıp konışmak istiyorız ağlıyor
Büyüdükçe düzelmeyecek miydi

Kzlar ewde yapabılecehım ıs fıkrı olan varmı

Idrar bazen acık renk bazen koyu sarı oluyo bızım. Hangı renk olmalıymıs nrmalde onadamı takacaz smdı
Benimki kopkoyuydu canım
8 saat yapmamıştı
Belki ondandı
Günde 6-7 çişli bez normalmiş
Her çişli bezdeki çiş 1 yumurta ağırlığında olmalıymış
1 yumurta ağırlığı 3 yemek kaşığı suymuş
Benim takmadığım şey kalmadı zaten
Çok hassaslaştım
Tabi benim sütüm azalır böyle

Bebek arabasının pusetiyle taşıyoruz
Kolları da sardırmıyor bizimki
Kollar açıkta kalacak
Emziği veriyoruz ancak o şekilde duruyor pusette
Yoksa ağlıyor

Canım ikinizede cok gecmis olsun.allahim yavrularimiza şifa versin bizlere bagişlasin.biz 3 gunlukken oglumda ayni sikayet vardi.kan gibiydi idrari.doktor bol bol emzir bol su ic demisti.cok sukur gecti.insallah iğlesir yavrularimiz.
İnşAllahh kuzum İnşAllahh geçer hayrlısıyla Rabbim zorda olan tüm yavrulara şifa versin sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…