- Emoji Skoru
- 2.474
- Puanlar
- 53
Evet canım perşembe günü çıkıyor hatırlatacaktım sana aklım gitti yerinden perşembe günü inşAllah hastanede çıkmaz 40 mız....Tamam kuzum yapacam bizim 40 miz persembe gunu cikiyor dimi
Sağol kuzum amiiin inşAllahhhh hepimizin evladını korusun RabbimN Nil0005 , K Koala_anne Miniklerinizin sonucları tertemiz ciksin ins.Allahim korusun kucuk yavrulari ins.ya
Canım ikinizede cok gecmis olsun.allahim yavrularimiza şifa versin bizlere bagişlasin.biz 3 gunlukken oglumda ayni sikayet vardi.kan gibiydi idrari.doktor bol bol emzir bol su ic demisti.cok sukur gecti.insallah iğlesir yavrularimiz.Canım çok geçmiş olsun yaa o idrarını koyuluğu uzın süre yapmamasından kaynaklanıyor çok zor kuzum çok zor bizde yenibgeldin tekrara idrar kan istediler bebeği hastaneye götürdük artık sonda taktılar ağla ağla yavrum arkasından kan nasıl sesler çıkarıyor uuuv uuuv diye o ağladı ben aüladım bide erkek bebeklerde görünürmüş bi enzimin düşüklüğü bizde çıktı o sonuçlar 2 gün sonra çıkacak enfeksiyon için yatış yapabiliriz dedi kafam beynim durdu Allahım bir an önce atlatalım canım
Sağol kuzum İnşAllahh bulaşmaz ama bebek huzursuz burnuda minikdrn akmaya başladı heralde ben sinirden parçalarım kendimi... Serum fizyolıjiyr devam canım en azından akıntıyı kurutun çiğere akmasın
Kızlar sizin bebekleriniz de uykudan bağırarak ağlayıp uyanıyo mu? Bi kaç gündür oğlum uykusundan bu şekilde uyanıyo. Evde sürekli kuran okunur namaz kılınır. Cevşen'i de var üstünde. Annem hususi başında oturup kuran okur. Bi yeri mi ağrıyo desem uyanıkken gayet neşeli. Yatağında mı bi problem var desem pusette çekyatta nerde yatarsa yatsın hatta kucağımdayken bile aynı şey oluyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki uykusunda biri bi şey yapmış gibi birden bağırarak uyanıyo
Bugun farkettim ki bebegim uyanık gecirdiği zamanın tamamında agliyor. 40 ının cıktıgı geceden beri bir kere mutlu olmadi.
Ay çocuk sümüklü böcek gibiymiş neresinde tutmuş o kadar sümüğü maşallah..bende serum skıyorm ama hapşurursa ve ağlarsa sümükler çıkıyor yoksa çıkmıyo bide aynen böyle deneyeyim bakalım benim kızda sümüklü böcek mi)
Geçmiş olsuun canımm
İnş miniğe bulaşmaz
Biz sabah nasıl gittiğimizi bilemedik hastaneye
Kopkoyu idrar
8 saat yapmamıştı
Ondan mı, antibiyotikten mi, az beslendiğinden mi bilmiyoruz
Tahlil verdik şimdi
Bir arkadaşın eşi dün doğum yapmıştı
Hastanede Asansörde karşılaştık
Sabaha kadar uyumamış herhalde
Perişan haldeyiz dedi
52gün geçti biz de perişan haldeyiz dedim
Çok zormuş çok, bir o kadar keyifli tabi de
Benim tecrübesizliğim de eklenince şaşıp kalıyoruz bazen ne yapıcaz diye
Canım çok geçmiş olsun yaa o idrarını koyuluğu uzın süre yapmamasından kaynaklanıyor çok zor kuzum çok zor bizde yenibgeldin tekrara idrar kan istediler bebeği hastaneye götürdük artık sonda taktılar ağla ağla yavrum arkasından kan nasıl sesler çıkarıyor uuuv uuuv diye o ağladı ben aüladım bide erkek bebeklerde görünürmüş bi enzimin düşüklüğü bizde çıktı o sonuçlar 2 gün sonra çıkacak enfeksiyon için yatış yapabiliriz dedi kafam beynim durdu Allahım bir an önce atlatalım canım
Kizlar disarı cıkarken bebeginizi nasil tasiyrsnz?Ben bebek cantasiyla cikaryorum 2 gndr.Uyanikken kıyameti koparyr cantanin icinde.Onceden arabaya biner binmez uyuyrdu.Bugun 5 dakikalik yolda nerdeyse aglamaktan katilacaktıAnakucagiyla taşısam usur diye korkuyorum.
Bizim de oyle canimBugun farkettim ki bebegim uyanık gecirdiği zamanın tamamında agliyor. 40 ının cıktıgı geceden beri bir kere mutlu olmadi.
Bizim de öyleBugun farkettim ki bebegim uyanık gecirdiği zamanın tamamında agliyor. 40 ının cıktıgı geceden beri bir kere mutlu olmadi.
Benimki kopkoyuydu canımIdrar bazen acık renk bazen koyu sarı oluyo bızım. Hangı renk olmalıymıs nrmalde onadamı takacaz smdı
Bebek arabasının pusetiyle taşıyoruzKizlar disarı cıkarken bebeginizi nasil tasiyrsnz?Ben bebek cantasiyla cikaryorum 2 gndr.Uyanikken kıyameti koparyr cantanin icinde.Onceden arabaya biner binmez uyuyrdu.Bugun 5 dakikalik yolda nerdeyse aglamaktan katilacaktıAnakucagiyla taşısam usur diye korkuyorum.
Kuzum ya bı sıkntısımı varkı
İnşAllahh kuzum İnşAllahh geçer hayrlısıyla Rabbim zorda olan tüm yavrulara şifa versin sağol canım benimCanım ikinizede cok gecmis olsun.allahim yavrularimiza şifa versin bizlere bagişlasin.biz 3 gunlukken oglumda ayni sikayet vardi.kan gibiydi idrari.doktor bol bol emzir bol su ic demisti.cok sukur gecti.insallah iğlesir yavrularimiz.
Yok kuzum olmaz endişelenme onun farklı bi birleşeni varCanım pekı nrmalde su vermıuoruz bebıse ama bu serum tuzlu su mıdeyede gıdıyo zararı olmazmı bunn cok fazla kullandım son gnlerde cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?