- 15 Aralık 2015
- 690
- 666
- 103
- 38
Selam kızlar ben 2017 ocak annesiyim inşallah.2 gebeliğimde sonlandırıldı.Çok uğraştım 6 ay boyunca evet biliyorum büyük bir zaman dilimi değil 6 ay fakat bende stresi görseniz sanki yıllarca hamile kalamadim streslerindeydim.Çünkü çok yalnızım ailem yanımda değil eşiminde işleri çok yoğundu ve çocukları da çok seviyordum ve bu yüzden biraz tez canlılık yaptım farkındayım.
Kızlar 5 ay boyunca folik asit kullandım ha bugün ha yarın derken 5 ay kullanıp tam tamına 8 kilo yüklendim.En sonunda dedim ki aman olmuyorsa olmuyo ne yapayım kilo yüklenmekten başka bişey yapmadım 5 ay boyunca deyip ;ilk önce folik asit bıraktım.Çok dikkat ettiğim halde eğilip kalkmaya 5 ay boyunca ;bu ay spora başlayıp bisiklet sürdüm hemde öyle böyle değil jet gibi:)).Kendimide hamile gibi hissetmiyordum zaten ,Cola ,cips ,hamburger...Allah ne verdiyse yedim.
Ve dün lekelenmem oldu konduramadım ,ama yinede umutsuz umutsuz test yaptım ve HAMİLEYİM KIZLAR.
Ve bu noktaya gelene kadar burasının çok yardımı oldu yumurtlama olayını dahi bilmiyordum.
2017 ye yeni anne olarak girecek olan arkadaşlar yada anne olarak girmeyi planlayan arkadaşlar toplanalım ve hem birbirimizin fikirlerinden bilgilerinden istifade edelim;hemde duygularımızı paylaşıp birbirimize yardımcı olalım kızlar...
@Hertain02.01.2017
@LeyliSems08.01.2017
@SevCan_Bzkrt10.01.2017
B betulanil11.01.2017
@ahlas15.01.2017
@dhasel17.01.2017
1 123mine18.01.2017
@ecrinny
@Biggie
@ankara_ankara
@smuwiLa
@S_Mirza
@Cupcake89 ve @ebrulic_9 ile dualarda buluşalım kızlar
Aramiza hosgeldin cnm bnm inslh hepimiz sag salim cocuklarimizi kucagimiza aliriz inslhhhhKizlar Elhamdulillah bugün bende araniza katiliyorum. Benim Tahmini Dogum tarihim 21.01.2017. Hayatim boyunca bu günü bekledim ve sonunda yasatti Rabbim bana sükürler olsun. Dün Hamile oldugumu ögrendim ve hala inanmakta zorluk cekiyorum acikcasi :)
Aramiza hosgeldin cnm bnm inslh hepimiz sag salim cocuklarimizi kucagimiza alirizKizlar merhaba bende ocak annesi olicam inşallah.bu arada İstanbul anadolu yakasi Dr tavsiyesi olan varmi? Haftaya baslamam gerekte dra
hosbuldukk amin canimmAramiza hosgeldin cnm bnm inslh hepimiz sag salim cocuklarimizi kucagimiza aliriz
Birlikte gun sayalimhosbuldukk amin canimm
5 6 haftalik cnm benim inslh pazartesi keseyi gorcez inslh normalde yarin gormem lazimdi ama cenazemiz var onun ici. Gdmycem pazartesiye kaldi artik saglik olsunEvetsenin ne kadar oldu minnosunn???
basiniz sagolsun.saglikli olsun da farketmez.benimde sali günü keseyi gorucem inşallah.ben.tüp bebek 2 embriyo transfer edildi bakalim5 6 haftalik cnm benim inslh pazartesi keseyi gorcez inslh normalde yarin gormem lazimdi ama cenazemiz var onun ici. Gdmycem pazartesiye kaldi artik saglik olsun
Canim benim simdi gordum cok tesekkur ederim iyiyim cok sukur sen nasilsin nasil oldun tekrar dr a gidecektin gittin mi naptin?
Hadi bakalim hayirlisi olsun cnm bnmbasiniz sagolsun.saglikli olsun da farketmez.benimde sali günü keseyi gorucem inşallah.ben.tüp bebek 2 embriyo transfer edildi bakalim
Canım Allah tamamına erdirsin...Kizlar Elhamdulillah bugün bende araniza katiliyorum. Benim Tahmini Dogum tarihim 21.01.2017. Hayatim boyunca bu günü bekledim ve sonunda yasatti Rabbim bana sükürler olsun. Dün Hamile oldugumu ögrendim ve hala inanmakta zorluk cekiyorum acikcasi :)
Canım hayırlısı olsun inşallahKizlar merhaba bende ocak annesi olicam inşallah.bu arada İstanbul anadolu yakasi Dr tavsiyesi olan varmi? Haftaya baslamam gerekte dra
Aminnn canım inşallah...Selam kızlar
Bugün itibariyle 7 haftamızı doldurduk. İnşallah bende 2. Bebeğimi 6 ocak itibariyle kucağıma almış olacağım.
2.5 yaşında bir kızım var.
İlk bebeğimi acil serklaj sonrası 4.5 ay yattiktan sonra kucağıma aldım. İnşallah bu hamileliğim daha kolay ve rahat geçer.
Herkese sağlıklı ve zamanında doğumlar diliyorum.
Canim benim yorma sen kendini dikkat et rabbim yarin saglikli bebisini gormeyi nasip etsin insallah..Bende 25 mayisa randevu aldim insallah hayirlisiyla gorurum bebegimi ve kalp atislarini:)Canım gidemedim daha doğrusu yarına randevum var saat 10 da inşallah
2 gündür günüm vardı farklı topluluklarla ve dışarda yaptık bugünkü günü öğlen 12 de gittim akşam 9 da geldim akraba günü olduğu için akşam eşimde geldi sonra eltimgil yarıya misafir kaldı yemek yaptım bulaşıktı ortalığı toplamaktı....Daha duş alacam ama ilk önce size yazayım dedim
Çok yorucuydu çokkk
Canım başınız sağolsunCanim yaaa napim esimin teyzesi kanser hastasiydi vefat etti iste mezarliga falan gittik baya gorgu um sabah 9ndan beri ayaktayim geberyrm yorgunluktan simdi eve geldik daha degerlerim dunb 1181 cikti
Canım valla olmuyo işte hiç yoktan iş çıkıyoCanim benim yorma sen kendini dikkat et rabbim yarin saglikli bebisini gormeyi nasip etsin insallah..Bende 25 mayisa randevu aldim insallah hayirlisiyla gorurum bebegimi ve kalp atislarini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?