Teşekkür ederim canım senin durumun nedir yani bebek düşünüyor musun yoksa varmı canımçok güzel yazmışın duygularını hayırlı olsun canım hayırla kucağına al inşallah:)
Hoşgeldin canım adetin geçtimi ve lekelenme tarzı kanamaların olurmuydu ve ne zamandır istşyordun.Yarın kan ver yada gebelki testi yap büyük ihtimalle geb...sin.
Arkadaşlar merhaba ben aranızda daha çok yeniyim
Daha 3 qün önce transfer yaptırdım kasıklarımda aqrı
var ve kahverengi lekenmeler sizdede bu belirtiler
Oldu mu sizce bebeqim tutunmuşmudur annesine..
Teşekkür ederim canım senin durumun nedir yani bebek düşünüyor musun yoksa varmı canım
Kaç yaşında meleğin.benim var canım kardeşi olsun istiyorumhayırlısı rabbimden bekliyorum bakalım
.
Arkadaşlar merhaba ben aranızda daha çok yeniyim
Daha 3 qün önce transfer yaptırdım kasıklarımda aqrı
var ve kahverengi lekenmeler sizdede bu belirtiler
Oldu mu sizce bebeqim tutunmuşmudur annesine..
Canım cinsel ilişkiden en az 12 gün sonra kanda belli oluyorTest günüme daha 1 hafta var şimdi yapsam belli olur mu ki ablam...?
Kaç yaşında meleğin.
Ne zamandır 2.düşünüyorsun canım
Canım inan hiç bir bilgim yok inşallah olmuştur.Benim söylediğim normal şartlarda ki belirtiler.Ama 5 gün kısa bir zaman 1 hafta geçsin canım kan testi ver ferah tut içini stres yapma! !Ablam benim ki tüp bebek ve 5 qün önce embriyo transferi yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum kahverengi lekelenmelerim ve kasık aqrım olmuştu sizce olmuş mudur..
Canım stres yapma ferahlık ver kendine bol bol dua et canım hem daha çok küçükmüş meleğimiz kıyamam ben ona benim yerime öp onu.Hayırlısı olsun inşallah canımçok minik daha 14 aylık9-10 aydır düşünüyorum daha doğrusu bekliyorum hayırlısı artık
Kaç yaşındasın canım?Ablam benim ki tüp bebek ve 5 qün önce embriyo transferi yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum kahverengi lekelenmelerim ve kasık aqrım olmuştu sizce olmuş mudur..
Yaşın tüp bebek için küçük değil mi?Bu ilk deneme mi?Ne kadardır düşünüyorsun ve son olarak daha önce de tüp bebek denemesi olduysa lekelenme olmuşmuydu?
Canım şimdi okudum olumluya işaretmiş çok lekelenme yoksa yatıp dinlenmen gerekiyormuş fakat sen doktoruna yinede danış umut var gibi hadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?