Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dün de gidemedim
En erken randevuyu 25 ine veriyorlarmış
Kaynım hastanenin eski çalışanı bugün gidecek randevu ayarlamaya çalışacak telaşlanacak durumum kalmadı zaten koyu sarı akıntıdan başka
Sen nasılsın neler yaptın canım sen Dr gitmişmiydin?
Gidecem canım ama Benin akıntım kesildi bugünlerde ben çok yorucu iş yapmıştım o gün gelmişti o günden sonra akşamları bol bol uzandım geçti ama doktora gidecem sende zaman kaybetme git canım@Hertain canım sende de mi oldu pembe akıntı naptın şuan durum ne, doktora gittin mi? Ben eşimi bekliyorum şimdi gidecez hemen.
Canım şuan kaç haftalık sın ki ben gitsem keseyi görürüm inşallahsağlık olsun canım sıkıntı dert hastalık olmasında:) ben aynı canım iş ev, ev iş dr gitmedim canım 7 yada 8 haftalık olsunda öyle
Gidecem zaten canım eşim geldi birbuçukta kontrol var haberdar ederim seni deGidecem canım ama Benin akıntım kesildi bugünlerde ben çok yorucu iş yapmıştım o gün gelmişti o günden sonra akşamları bol bol uzandım geçti ama doktora gidecem sende zaman kaybetme git canım
inşallah canım ben 5+4 olarak biliyorumCanım şuan kaç haftalık sın ki ben gitsem keseyi görürüm inşallah
Canıminşallah canım ben 5+4 olarak biliyorum
Canım sohbetteyim o yüzden geç cevap verdim kusura bakma benimki adet günüme göre 7+1@Hertain seninki ne kadar oldu
Canım
Canım sohbetteyim o yüzden geç cevap verdim kusura bakma benimki adet günüme göre 7+1
Ovulasyon gününe göre 5+2 günlük canım
Canım gittinmi Dr ne söyledi?
Kızlar 6+3 deyim pembe akıntım var şuan çok korkuyorum nolur fikir verin var mı böyle olup herşey yolunda olan
Canım herhalde evdesin ve şuan yazamayacaksın meleklerin öptümolsun canım önemli değil
Çok şükür canım çok sevindimm Allah tamamına erdirsin bizede nasip etsinBi korkuyla gittim bin mutlulukla geri döndüm bebeğimin kalp atışlarını duydum bi sıkıntı yok çok şükür :)
Canım inan biran duygulandımhayırlı akşamlar canım dün sıra bulamadım bugün akşam üstü gittim. kanama ağrı devam ama çok şükür rabbime bebek ve kalp atışı görüldü. 6+4 günlük dedi doktor.sen ne yaptın nasılsın ev işini hallettin mi
Canim yaaa napim esimin teyzesi kanser hastasiydi vefat etti iste mezarliga falan gittik baya gorgu um sabah 9ndan beri ayaktayim geberyrm yorgunluktan simdi eve geldik daha degerlerim dunb 1181 cikti