Hoşgeldin cnm hayırlı ugurlu olsun topic cok sessiz insallah artik şenlenirBen geldimm dun ogrendim bata 2 kala idrarda silik cizgi cikmasiyla hemen hastaneye kostum kan tahlili yaptirdim ve yine pozitif sukurler olsun bebegim benimle haftaya cumartesi ye randevu aldim doktora ozaman gidicez bakalim bu ikinci cocugum olacak nasipse ilk oglum 5 yaşında hevesle kardes bekliyor
Bas agrisi 2 gun oncesine kadar bende de vardi insallah gecer cnm... ilac fln da alamiyoruz. bas agrisi dis agrisi uzak dursun bizden :)arch2401 inşallah canım ay başım okaadar çok ağrıyorki dayanamyorum adet olmadan önce ağrırdı böyle bugün bat günüm ondan sanırım ama fena çok umarım geçer
teşekkür ederim inşallah uzak olsun çalışıyrum birde fenalardayım o yüzdenBas agrisi 2 gun oncesine kadar bende de vardi insallah gecer cnm... ilac fln da alamiyoruz. bas agrisi dis agrisi uzak dursun bizden :)
senin ilk çocuğunmu ay benim ikinci ama çok heyecanlıyım daha çok kişiye de söyleyemedim içimden hamileyiim hamileyiim demek geçiyorBas agrisi 2 gun oncesine kadar bende de vardi insallah gecer cnm... ilac fln da alamiyoruz. bas agrisi dis agrisi uzak dursun bizden :)
Allah gönlüne göre versin cnm... insallah... bekleriz :)Merhaba kızlar. Hamile olanlara sağlıklı hamilelik ve hayırlı doğum diliyorum. Bende adetimin 9. Günündeyim henüz. Bu ay estrofem ve klomen tedavisine başladım. Olursa burada hamileyim diye yazmak çok isterim. Aynı zamanda bu topik benim için çok özel. Çünkü 2013 ağustos annesiyim
Cnm benim 3. hamileligim ama ikisi cennette ilk 2 bebegimi 4 aylikken kaybettim ben de ray ( rahim agzi yetmezligi) varsenin ilk çocuğunmu ay benim ikinci ama çok heyecanlıyım daha çok kişiye de söyleyemedim içimden hamileyiim hamileyiim demek geçiyor
İnsallah cnm insallahcanım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah meleğini kucağına almak nasip olur bu sefer annesi sen içini ferah tut
Hoş geldinMerhaba kızlar bende bugün öğrendim sat 28 ekim hepimize hayırlı gebelikler :)
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım sat 10 kasım 24-30 kasım arası verimli günler değerlendiricem inş. ilk bebişimde ilk aydan kalmıstımbakalım bunda nasıl olucak
İki günde bir ikiye katlamalı...Selam arkadaşlar ben de Allah izin verirse ağustos annesiyimBen tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Bir sorum olacak, hcg değeri her gün mü ikiye katlamalı yoksa iki günde mi?
Teşekkürler canımİki günde bir ikiye katlamalı...
Canımm hamile olup olmadığımı bilmiyorum totem yaptımSelam tatlım. . Hayırlı olsun gebeliğin. . Sorum olacak sat 10 kasım demissin nasıl erkenden öğrendin hamile olduğunuuu :)) benim de öyle de ondan merak ettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?