canim sat neydi senin. Bide reglin mi gecikti. Bugun idrar testi yaptim evde negatif çıktı. Daha 4gun var bat a. Hamile olsaydim cikardi heralde dimiDeğerim 27 çıktı kızlar allahın izniyle ağustos da bebeğim benimle :)
Hayirlisi olsun canımKizlar selam dun adet gunumdu test yaptim ve pozitif yarin yada obur gün kan gerçek haftaya da doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah keseyi görmek için :)
Merhaba ben sat a 3gün kala yapmıştım çıkmamisti bir gün geçince yaptım çıktı onu için inşallah vardır bebis diyorum :)canim sat neydi senin. Bide reglin mi gecikti. Bugun idrar testi yaptim evde negatif çıktı. Daha 4gun var bat a. Hamile olsaydim cikardi heralde dimi
Rahim agzi yetmezligi ile erken dogum oldu ikisi de... 20 haftadan erken olunca düşuk diyorlar ama resmen dogum yapiyorsun sadece minyatür bebek gibionlar sizi cennette bekliyor size ve eşinize şefaat edecekler inşaallah. inşaallah bu sefer hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. düşük mu oldu yani kürtaj mı yapıyorlar bu durumda kan ile düşük olmuyor değil mı
İnsallah cnmCok uzuldum inanin bende 7haftalikken kaybettim bebegimi. Insallah bu sefer saglicakla kavusuruz yavrularimiza.
4.5 yaşında bir oğlum var inşallah 2.bebegi istiyoruz bizde
Satlarimiz aynı hele bir ultrasonda gör ayni heyecanı duyarsin merak etme...Selam kızlar...Ben hamileymişim..Sat 26ekim, 2ağustos muhtemel doğum tarihim... 2.bebeğim olcak nasipse,lakin hazır değilim.. 6yıl önce ilk oğlumda nasıl hevesli yazardım bu sayfaya...Hevesli hevesli yazmaya başlarım umarım ben de...Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kalın sağlıcakla...Bana da bol dua edin(
Ben 2 gun gece gordum o da silik kirmizilar gelmezse hep umut var3 gündür idrar testi yapıyorum bi hevesle. Hep negatif cikiyo beklenen adet gunune 1gun kaldi. Hamile olsam heralde simdiye kadar pozitifi gorurdum. Artik önümüzdeki aylara inşallah
İnşallah...Satlarimiz aynı hele bir ultrasonda gör ayni heyecanı duyarsin merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?