- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Ayyy supermis yaaa
İnşallah 1 er gün arayla güzel. Haberi de veririz :)
İnşallah canım benim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy supermis yaaa
İnşallah 1 er gün arayla güzel. Haberi de veririz :)
Ben yarin direk doktora gitmeye karar verdim 2.olunca az bekliyim diodum ama dayanamicam sanirimmm:))Evet burdaki hesaplamaya göre temmuzun son haftası gösteriyor bakalım senin yarin benim sonraki gün haber verelim bi gelişme olursa
Ben yarin direk doktora gitmeye karar verdim 2.olunca az bekliyim diodum ama dayanamicam sanirimmm:))
Selam kızlar bat son 7 kaldı
Eger hamileysem
1 agustos doğum gösteriyor :)
Ay tevafuk olur da peş peşe evlenmişiz peş peşe de doğum yaparız inşallah canım ☺☺
Benimde belim ve bacaklarım göğsüm ağrıyor kasigimida Arada batma oluyor Ama umitlenmek istemiyorum. kan tahlili Ne zaman yaptiracaksin
Hadi bakalim canimm insallah saglikla gelir bebis,senden bir ricam var bu ay erken gebelik testi yapmaa sabirla bekle
Pesinize ben geliyorumm ,bari talip oldugum bu ay ellerimden kayip gitmez.tabi yine hayirlidi ama bakalim benim daha 15 gun var bata suan verimli zamanim galiba testte yapmiyorum oyle degerlendiriyoruz.
Hadi bakalim canimm insallah saglikla gelir bebis,senden bir ricam var bu ay erken gebelik testi yapmaa sabirla bekle
Pesinize ben geliyorumm ,bari talip oldugum bu ay ellerimden kayip gitmez.tabi yine hayirlidi ama bakalim benim daha 15 gun var bata suan verimli zamanim galiba testte yapmiyorum oyle degerlendiriyoruz.
Hayırlısı olsun canım Bekle Biraz Daha o zaman insallah cok Güzel Olur Her şeykan yaptırmayı dusunmuyorum nedenı de arttımı artmadı mı onun stresini yasamak istemiyorum canım
Aminn canimm insllahhh saglikla gelsin kuzucuklar.Gel canımmm gel tabi hepiniz gelin peşimize inşallah ☺ Rabbim mucizesiyle mutlu eder İnşallah bu ay bizi.. sağlıkla hayırlısıyla..
Emineeemm
Valla canim aklımı okudun :)
Bugün 6 var yapmadim
Yarın 5 var yapmicam
Ondan sonra 4 var beklicem
Ama 3 kala yaparım sanırım 3 kala normal test ileyapanlar görüyor :)
Aminn canimm insllahhh saglikla gelsin kuzucuklar.
Hep erkenden yapip uzuluyorsun,birak 3-4 gunde olsa umutla yasa canimm,ama insallah saglikla bu ay olur bi anda ceee der annesine yawrucak.
Hayırlısı olsun canım Bekle Biraz Daha o zaman insallah cok Güzel Olur Her şey
Bat ne zaman canım test al yap çıkar Warsa mutlakaMerhaba mustakbel Ağustos anneleri benim
Sat 30 Ekim. Şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. İnşallah hamileyimdir
Ben yarin direk doktora gitmeye karar verdim 2.olunca az bekliyim diodum ama dayanamicam sanirimmm:))
Kesin çıkar al ve yap bence4 gun var canim. Test yapsam cikar mi bilemedim daha erken sanki.