• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben yarin direk doktora gitmeye karar verdim 2.olunca az bekliyim diodum ama dayanamicam sanirimmm:))

Benim pek fazla ümidim yok suan her ay yaşadığım adet öncesi ishal dönemini yaşıyorum suan. Herkes de oluyor mu bilmiyorum ama benim adet öncesi bagirsaklarim çok çalışıyor

Selam kızlar bat son 7 kaldı

Eger hamileysem

1 agustos doğum gösteriyor :)

Hadi bakalim canimm insallah saglikla gelir bebis,senden bir ricam var bu ay erken gebelik testi yapmaa sabirla bekle ;)
Ay tevafuk olur da peş peşe evlenmişiz peş peşe de doğum yaparız inşallah canım ☺☺

Pesinize ben geliyorumm ,bari talip oldugum bu ay ellerimden kayip gitmez.tabi yine hayirlidi ama bakalim benim daha 15 gun var bata suan verimli zamanim galiba testte yapmiyorum oyle degerlendiriyoruz.

Hadi bakalim canimm insallah saglikla gelir bebis,senden bir ricam var bu ay erken gebelik testi yapmaa sabirla bekle :KK66:

Pesinize ben geliyorumm ,bari talip oldugum bu ay ellerimden kayip gitmez.tabi yine hayirlidi ama bakalim benim daha 15 gun var bata suan verimli zamanim galiba testte yapmiyorum oyle degerlendiriyoruz.

Gel canımmm gel tabi hepiniz gelin peşimize inşallah ☺ Rabbim mucizesiyle mutlu eder İnşallah bu ay bizi.. sağlıkla hayırlısıyla..
Emineeemm Emineeemm

Hadi bakalim canimm insallah saglikla gelir bebis,senden bir ricam var bu ay erken gebelik testi yapmaa sabirla bekle :KK66:

Valla canim aklımı okudun :)

Bugün 6 var yapmadim

Yarın 5 var yapmicam

Ondan sonra 4 var beklicem

Ama 3 kala yaparım sanırım 3 kala normal test ileyapanlar görüyor :)

Gel canımmm gel tabi hepiniz gelin peşimize inşallah ☺ Rabbim mucizesiyle mutlu eder İnşallah bu ay bizi.. sağlıkla hayırlısıyla..
Emineeemm Emineeemm
Aminn canimm insllahhh saglikla gelsin kuzucuklar.

Valla canim aklımı okudun :)

Bugün 6 var yapmadim

Yarın 5 var yapmicam

Ondan sonra 4 var beklicem

Ama 3 kala yaparım sanırım 3 kala normal test ileyapanlar görüyor :)

Hep erkenden yapip uzuluyorsun,birak 3-4 gunde olsa umutla yasa canimm,ama insallah saglikla bu ay olur bi anda ceee der annesine yawrucak.

Aminn canimm insllahhh saglikla gelsin kuzucuklar.

Hep erkenden yapip uzuluyorsun,birak 3-4 gunde olsa umutla yasa canimm,ama insallah saglikla bu ay olur bi anda ceee der annesine yawrucak.

Ayyy ne biliyim boşa mutluluk yaşamak da kötü geldi şimdi bana ;)

Neyse bakalım canım benim.hayırlısı olsun :)

Benim bat yarın. Ama dayanamadım varsa çıkar diye yarım saat önce yaptım. Negatif.. Karnımda ağrımaya başladı zaten. Olsun daha ilk denemeydi ovulasyon falan da takip etmemiştim hiç. Eylül anneleri için grup açılırsa onu takibe geçerim artık :) Bende Ağustos sıcağında yazın doğum çekilir mi diye düşünüyordum:KK45:

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım sat 10 kasım 24-30 kasım arası verimli günler değerlendiricem inş. ilk bebişimde ilk aydan kalmıstım :nazar: bakalım bunda nasıl olucak

Merhaba mustakbel Ağustos anneleri benim
Sat 30 Ekim. Şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. İnşallah hamileyimdir

Back