• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
2 gebelik yaşadım 2sinde de beklenen regliden 3gun sonra yaptim testi. Geleneği bozmiyim diyorum beklicem 1hafta daha

28 Ekim sattı adetime 4 gün var dün idrar testi yaptım silik çıktı bgn kan verdim 27 çıktı

Gozunuz aydin kizlar. benim adetim 2 gun gecikti, test yaptim bu sabah negatif. grip gibiyim belki ondan gecikmis olabilir bilmiyorum. cok istiyorum ama nasip hayirlisi neyse o olsun

canim sat neydi senin. Bide reglin mi gecikti. Bugun idrar testi yaptim evde negatif çıktı. Daha 4gun var bat a. Hamile olsaydim cikardi heralde dimi
Merhaba ben sat a 3gün kala yapmıştım çıkmamisti bir gün geçince yaptım çıktı onu için inşallah vardır bebis diyorum :)

Kızlar ben rahimagzi yetmezliginden iki kere 15 haftalik bebeklerimi kaybettim. ilkinin bdt si 2 agustos 2015 idi ikincisinin bdt si 16 eylul 2016 idi. Bugun 19 - 23 arası bat gunum henuz adet olmadim. bugun de gecerse yarın sabah test yapacağim. eger hamileysem bdt si gene 2 agustos olacak ilk bebegim ile ayni tarih. yani araniza katilma ihtimalim yuksek insallah bu sefer serklaj olup miadinda dogum yapacagim.

onlar sizi cennette bekliyor size ve eşinize şefaat edecekler inşaallah. inşaallah bu sefer hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. düşük mu oldu yani kürtaj mı yapıyorlar bu durumda kan ile düşük olmuyor değil mı

onlar sizi cennette bekliyor size ve eşinize şefaat edecekler inşaallah. inşaallah bu sefer hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. düşük mu oldu yani kürtaj mı yapıyorlar bu durumda kan ile düşük olmuyor değil mı
Rahim agzi yetmezligi ile erken dogum oldu ikisi de... 20 haftadan erken olunca düşuk diyorlar ama resmen dogum yapiyorsun sadece minyatür bebek gibi :( zaten gömüyorsun da... sonrasinda kuretaj yapiyorlar gene rahim cabuk toparlasin diye simde 12. Haftada rahim agzima dikiş atilacak ve gebelik boyunca yatmam gerekecek... neyse tatsız seyler degil neseli paylaşimlar olsun inşallah.

Cok uzuldum inanin bende 7haftalikken kaybettim bebegimi. Insallah bu sefer saglicakla kavusuruz yavrularimiza.
4.5 yaşında bir oğlum var inşallah 2.bebegi istiyoruz bizde

Kızlar forumun ilk gebesi benim :) test yaptım cok şükür pozitif silik ama hep öyle oluyor ben de ilk başta insallah rabbim tüm isteyenlere versin tez vakitte beklenen dogum tarihim 2 agustos 2017 insallah

Forumu bastan okudum benden önce ögrenen de olmuş ne güzel insallah topic dolar taşar :)

Selam kızlar...Ben hamileymişim..Sat 26ekim, 2ağustos muhtemel doğum tarihim... 2.bebeğim olcak nasipse,lakin hazır değilim.. 6yıl önce ilk oğlumda nasıl hevesli yazardım bu sayfaya...Hevesli hevesli yazmaya başlarım umarım ben de...Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kalın sağlıcakla...Bana da bol dua edin:((

Selam kızlar...Ben hamileymişim..Sat 26ekim, 2ağustos muhtemel doğum tarihim... 2.bebeğim olcak nasipse,lakin hazır değilim.. 6yıl önce ilk oğlumda nasıl hevesli yazardım bu sayfaya...Hevesli hevesli yazmaya başlarım umarım ben de...Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kalın sağlıcakla...Bana da bol dua edin:KK43:(
Satlarimiz aynı hele bir ultrasonda gör ayni heyecanı duyarsin merak etme...

3 gündür idrar testi yapıyorum bi hevesle. Hep negatif cikiyo beklenen adet gunune 1gun kaldi. Hamile olsam heralde simdiye kadar pozitifi gorurdum. Artik önümüzdeki aylara inşallah

3 gündür idrar testi yapıyorum bi hevesle. Hep negatif cikiyo beklenen adet gunune 1gun kaldi. Hamile olsam heralde simdiye kadar pozitifi gorurdum. Artik önümüzdeki aylara inşallah
Ben 2 gun gece gordum o da silik kirmizilar gelmezse hep umut var

Back