• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Agustos anneleri nerde kaldiniz? kimsecikler yok... gelin de topic şenlensin :KK49:

Ben geldimm dun ogrendim bata 2 kala idrarda silik cizgi cikmasiyla hemen hastaneye kostum kan tahlili yaptirdim ve yine pozitif sukurler olsun bebegim benimle haftaya cumartesi ye randevu aldim doktora ozaman gidicez bakalim bu ikinci cocugum olacak nasipse ilk oglum 5 yaşında hevesle kardes bekliyor

Ben geldimm dun ogrendim bata 2 kala idrarda silik cizgi cikmasiyla hemen hastaneye kostum kan tahlili yaptirdim ve yine pozitif sukurler olsun bebegim benimle haftaya cumartesi ye randevu aldim doktora ozaman gidicez bakalim bu ikinci cocugum olacak nasipse ilk oglum 5 yaşında hevesle kardes bekliyor
Hoşgeldin cnm hayırlı ugurlu olsun topic cok sessiz insallah artik şenlenir

arch2401 inşallah canım ay başım okaadar çok ağrıyorki dayanamyorum adet olmadan önce ağrırdı böyle bugün bat günüm ondan sanırım ama fena çok umarım geçer
:110:

arch2401 inşallah canım ay başım okaadar çok ağrıyorki dayanamyorum adet olmadan önce ağrırdı böyle bugün bat günüm ondan sanırım ama fena çok umarım geçer
:110:
Bas agrisi 2 gun oncesine kadar bende de vardi insallah gecer cnm... ilac fln da alamiyoruz. bas agrisi dis agrisi uzak dursun bizden :)

Merhaba kızlar. Hamile olanlara sağlıklı hamilelik ve hayırlı doğum diliyorum. Bende adetimin 9. Günündeyim henüz. Bu ay estrofem ve klomen tedavisine başladım. Olursa burada hamileyim diye yazmak çok isterim. Aynı zamanda bu topik benim için çok özel. Çünkü 2013 ağustos annesiyim

Bas agrisi 2 gun oncesine kadar bende de vardi insallah gecer cnm... ilac fln da alamiyoruz. bas agrisi dis agrisi uzak dursun bizden :)
teşekkür ederim inşallah uzak olsun çalışıyrum birde fenalardayım o yüzden

senin ilk çocuğunmu ay benim ikinci ama çok heyecanlıyım daha çok kişiye de söyleyemedim içimden hamileyiim hamileyiim demek geçiyor

Merhaba kızlar. Hamile olanlara sağlıklı hamilelik ve hayırlı doğum diliyorum. Bende adetimin 9. Günündeyim henüz. Bu ay estrofem ve klomen tedavisine başladım. Olursa burada hamileyim diye yazmak çok isterim. Aynı zamanda bu topik benim için çok özel. Çünkü 2013 ağustos annesiyim
Allah gönlüne göre versin cnm... insallah... bekleriz :)

senin ilk çocuğunmu ay benim ikinci ama çok heyecanlıyım daha çok kişiye de söyleyemedim içimden hamileyiim hamileyiim demek geçiyor
Cnm benim 3. hamileligim ama ikisi cennette ilk 2 bebegimi 4 aylikken kaybettim ben de ray ( rahim agzi yetmezligi) var :( öyle buruk bir sevinçki anlatmak cok güç ilk ikisinin heyecani yok suan :( cunku onumdeki zorlu sureci biliyorum zor gececek hem de cok :( insallah bu sefer muaffak olurum.

canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah meleğini kucağına almak nasip olur bu sefer annesi sen içini ferah tut

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım sat 10 kasım 24-30 kasım arası verimli günler değerlendiricem inş. ilk bebişimde ilk aydan kalmıstım :nazar: bakalım bunda nasıl olucak

Selam tatlım. . Hayırlı olsun gebeliğin. . Sorum olacak sat 10 kasım demissin nasıl erkenden öğrendin hamile olduğunuuu :)) benim de öyle de ondan merak ettim ..

Selam arkadaşlar ben de Allah izin verirse ağustos annesiyim :KK49: Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Bir sorum olacak, hcg değeri her gün mü ikiye katlamalı yoksa iki günde mi?

Bu sabah test yaptım çok silik şekilde çıktı 2. Çizgi yarın doktora gideceğim güzel ve hayırlı haberlerle dönerim inşallah

Back